MSN 9.0 Windows Live yardım

BaldroG

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar kaç gündür uğraşıyorum bir türlü çözemedim şu sorunu, zorla son sürümü dayattılar kullanıcılara ama doğru dürüst çalışmıyor bu meret. Daha önceki msn sürümlerinde hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Sorun şu, mesela msn den birisi bana bir resim göndericek diyelim anında kapanıyo komple msn ya da yeni bir msn ifadesi bilgisayarımdan oluşturup eklicem diyelim yine kapanıyor msn, kaç gündür halledemedim bu sorunu lütfen yardım arkadaşlar..

Bu sorunu Live ile ilgili tüm programları kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar yükleyerek aşmıştım .

Ben hazır pc ye format atıcaktım, önce son sürümü yükleme uyarısı geldi yükledim aynı sorunla karşılaştım, daha sonra windows a format attım tekrardan yükledim msn i ama hala aynı hata mevcut...

Arkadaşlar bu sorunu nasıl çözebileceğim hakkında kimsenin bir bilgisi yok muuuu

gÜVENLİK GÜNCELLEŞTİRMESİ YAPILMADIĞINDAN PALAŞIMLARA ÖZEL YASAK KONUYOR...

Verdiği hata database inizde bulunmadığı üzere paylaşım yapılır yapılmaz sonlandırmak zorunda kalıyor...
Sp2 sonrası sp3 e geçiş için olan kbb34768 bilmem kaç adını unuttum araştırın google dan yapmanız gerek aksi halde çalışmayabilir tam randımanıyla..

Bende 7 var
sorun felan yok WLM 9 da..

Xp kullanıyorum ve sp3 yüklü şu anda

DeFThELoG arkadaşım senin dediklerinden bişey anlamadım :/

Arkadaşlar size açayip gelebilir bazen msn hiçbir sorun yokken açılmaz yada yarıda keser sebebi telekom hattından modeminize gelen iletim hatasıdır bu gibi bir durumda internet full çalışır msn açılmaz ilk yapmanız gereken evinizin içindeki modeme kadar gelen kablo bağlantılarını kontrol edin bağlantıları yenileyin sıkı sıkı bir şekilde bağlayın eğer hala sorun devam ediyorsa hata direrklerdeki bağlantı noktalarındadır telekom teknik servise başvurun pc nin ayarlarıyla formatla sorunu çözemessiniz.

Geri