msn ayrıntıları

Reaction score
0
MSN DE KARŞI TARAFA SORU SORMADAN LİSTESİNE GİRMEK
1=Açıklama : Msn de onay beklemeden bu dosya sayesinde direk kişi ekleyebilirsiniz.

Dosyayı notpad’le açın ve buraya yazan yere kimi eklicekseniz onun adresini yazın ve sonu . ctt olarak kaydedin. kodlamasını ise ( resimli olarak bu sayfadaki diğer mesajımda kodlamayı görebilirsiniz ) UTF-8 yapın
Daha sonra msn de kişi eklemeye basın ve sonra dosyadan kişi eklemeye basın ve kaydettiğiniz dosyayı seçin.
Karşıdakinin msn'sinde kabul et çıkmadan direk online olarak gözükün.

PROGRAMSIZ MSN ŞAKASI BASİT İŞ
3=ACIKLAMA : PROGRAMSIZ ŞAKA YAPMA
Güzel sayılabilicek ve herkezin yapabileceği bir msn eğlence şakası.Kolay uygulanabilir ve şaşkınlık uyandıran bir şaka.
Msn inizi çevrimdışı gösteriyorsunuz .Sonra Araçlar/Görüntü resmimi değiştir e tıklıyosunuz.Daha sonra "resim gösterme kutusuna" tıklıyosunuz.
Nickinize "msn oturumunuz kapanmıştır oturum açmak için tıklayın" yazıyosunuz.Durumunuzu çevrimiçi yapıyosunuz.
Yani : Karşı taraftan oturumunuz başkası tarafından açıldı uyarı vermekte ve bir anlık şaşkınlık uyandırmakta

CETLEŞTİNİZ KİŞİNİN RESMİNİ ELE GECİRME(CALMA)
5=MSN karşıdakinin resmini meğer bilgisayarınıza kaydediyomuş, Hem de Çok Net
C:\Documents and Settings\ATHLON (Ben kafedeydim bilgisayarın ismi buymuş siz kendi bilgisayarınızın ismini yazın)\Local Settings\Temp\MessengerCache
Burada biçimli biçimsiz dosyalar var aslında bunları görüntülemek için ya uzantılarını jpeg diye değiştirin ya da çift tıkladıktan sonra karşımıza gelen programların olduğu kutucuktan windows resim ve fax görüntüleyicisini seçip açmak.

MSN KISA YOLLARI
6=Alt+K=Penceresi acık olan kisii engeller
Alt+E=Karsıdaki Kisiye dosya gönderme menüsünü acar
Alt+R=Karsıdan Bir Dosya Alır,Tema vs.
Alt+T=Yazı Tipini Degistirir
Alt+Y=Yardım Sekmesini Açar
Alt+U=Oyunlar Bölümünü Açar
Alt+O=Dosya sekmesini acar
Alt+P=Arkaplan belirler
Alt+Ü=Görüntülü Konusma acar
Alt+a=Araclar sekmesini acar
Alt+S=Sesli Görüsme acar
Alt+D=Konusmaya birini davet eder
Alt+F=Smiley Menüsünü acar
Alt+L=Eylemler Sekmesini acar
Alt+İ=Titresim yollar
Alt+z=Düzen sekmesini acar
Alt+N=Etkinlikleri acar
Alt+M=Göz Kırpmalarını acar

MSN GİRİŞİNİ YASAKLAMA
7:işyerinizde veya herhangi bir bilgisayarda msn messengerın kullanılmasını yasaklamak isterseniz
1- " Başlat " tan " çalıştır " a ve " gpedit.msc " yazın
2- açılan ekranda " bilgisayar yapılandırması " ve " windows ayarları " oradan " güvenlik ayarları " na daha sonra " yazılım kısıtlama sekmesine " gelin.
3- burada " ek kurallar " a tıklayın. açılan ekranda sağ tuş ile tıklayıp " yeni karma kural " a basın
4- şimdi sağlama dosyasının oradaki "gözat" dan " C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe " dosyasının yolunu gösterin. yani msnmsgr.exe dosyasını seçin.
5-güvenlik düzeyi "izin verilmeyen " kalsın o zaman hiç kimse sizde dahil msn messengerı çalıştıramazsınız. ayarları aynı yerden iptal etmedikten sonra.
6-açıklamaya neden msn messengerı iptal ettiğinizi açıklayın. tamam deyin ve artık msn messenger windows xp de yasaklandı.

daha önce veriliyse özür dilerim cok konu var araştırdım ama bulamdım hem ben toplama yaptım iyi formlar

arkadsim konu cook guselde yalniz
o kod kisminda takildim
listeyi cekiyorum istedigim aderside ekleyip kaydediyorum
bende bole gelior
<contact type="1">******@hotmail.com</contact>

bendeki gelen kisim
adres ayni bu sekilde ve formlarda solenenlerde kod buradaki type kismindaki kodm oluo 1 yerine kac yasmaliyiss?

ve testini yaptim bole yasinca karsi tarafada davet var kabul edin diye soruyor
bu kod kismindan kaynaklandigina eminim ve ne yasacagimi bulamadim!!!!

ve her formda kod kismini unutmayin deniyor
nedir bu kod anlamis degilim nereye yazilir kactir
formda sadece bunu veriyor
<contact>********@hotmail.com</contact>
ve kod kisminida unutmayin deniyor
sende utf8 demissin anlamadim acikcasi!
napmali yada acik secik yassanda care bulsam
ve cook acil lazim....
her formda kodu unutma deniyor ama ne yasilacagi solenmemis

simdiden tesekkurler

o anlattığı olay malesef msn messenger 7.0 da gerçekleşiyordu ben bizzat kendim denemiştim kişiler sekmesinden anlık ileti kişileri kaydet seçeneğini tıkla masaüstüne kaydet notaped ile aç aynen yazılanlar gibi ekle kaydet sonra yine messenger kişiler anlık ileti kişilerini al bu kadar basit ama messenger 8.1 de denemedim sanırım olmaz

oluyor arkadasim
bi arkadasim yapti ama solemioo zibidi :))
hemde msn 9.0 betada yapti

yapan arkads utf-8 diye bisiden bahsettmis ama anlayamadim
bilen farsa ve yasarsa gercekten sevinirim
ve bakiorumda tabii...
yapinca mutlak yazicammm,,,,

tamam denedim ve tekrardan iyice emin oldum sana bişi söyleyeyim kimseyi yanıltmak istemem ben messenger 8.1 de denedim olmadı ama belki senin dediğin gibi 9.0 da oluyordur.

15nupdy.jpg

yok be arkadasim 9.0 da da olmadi ama arkadas yaptigini soyluyor
ass kaciktir solemioo bidee nasil yaptigini :D

herkes forumlarda bole anlatmisss

Kod:Kod:
<?xml version="1.0"?>
<messenger>
<service name=".NET Messenger Service">
<contactlist>
<contact>kızınepostaadresi@hot mail.com</contact>
yazıp sadece araya şahıs için kodu eklemeyi unutmayın kendi listenizi silmeyin sonra uzantıyı tekrar .ctt yapıp msn ninizden import concat list deyin yani listeyi e postanıza çekin bu kdar eklediğiniz şahsa sormadan listenize eklediniz)))

yani araya yazilan kod nedir anlamdim ki

bizler cektirdigimiz listeyse bole geliyorr

<?xml version="1.0"?>
<messenger>
<service name=".NET Messenger Service">
<contactlist>
<contact type="1">************@hotmail.com</contact>

seklinde... geliyor yani bu kod dedikleri nedir burda yasan <contact type="1"> kismimidir kod dedikleri....

cozemedim arkadsim yaaa...
bunu okuyan ve bilen arkadsim sana soyluyorum yasarsan cook sevinicem fallaa....
simdiden tesekkurler.

8.0 la 9.0 bilemem ben 7 de denedim ve oldu sizle paylaştım deneyen arkadşım cok 8.5 de de yaptıkalrını biliyorum ama hiç denemedim

arkadaslar tesekkurler ricalar havada ucusuooo....
iyide ortada bir cozum yokkine!!!!!

yokmudur bu ısı kesın bilen yapan
soleyifersin de bizde tesekkur degil anli sanli merasim bilem yaparis :)

9,0 ve 8,0da da denedim olmadı...bana soruor eklıceksın diye ve seni cevrimici gorcek diyor;amma ve lakin diger listeyede seni eklemek istior bu kisi diye onay soruyor.. anlayamadim gitti anlicaginiz!!!

bilen arkasim kimsin bilmiorum;ama lütfen yass... dayanamicam artikk :(

arkadaslar tesekkurler ricalar havada ucusuooo....
iyide ortada bir cozum yokkine!!!!!

yokmudur bu ısı kesın bilen yapan
soleyifersin de bizde tesekkur degil anli sanli merasim bilem yaparis :)

9,0 ve 8,0da da denedim olmadı...bana soruor eklıceksın diye ve seni cevrimici gorcek diyor;amma ve lakin diger listeyede seni eklemek istior bu kisi diye onay soruyor.. anlayamadim gitti anlicaginiz!!!

bilen arkasim kimsin bilmiorum;ama lütfen yass... dayanamicam artikk :(

bide 7 de dene gel burayaa yapama bende sana merasim verecem sözz

merak etme kardeş kim teşekkür ettiyse hepsi karşılığını almıştır Allaha şükür bedelini ödemediğim bir tek canım var

arkadaşlar msn alakalı bi sorunum var yardımcı olursanız çok sewinirim.kısaca derdimi şöyle açıklayayım:msn adresime yeni bi kişi ekledim.ama eklediğim adres bi türlü online olmuyo.adresin üzerine gelip tıkladığımda konuşma penceresi açılmıyo.bunun yerine kişiye e posta göndermem için e posta gelen kutusunu açıyo.ayrıca adresin üzerine gelip kişiyi düzenle dediğim zaman bana "girdiğiniz msn adresi geçerli değil" die uyarı veriyo.adresin doğru olduğunu düşünüyorum.büyük ihtimalle karşı taraf beni kendi listesine eklemedi diye düşündüm ama başka bi adreste denedim alakası yok aynı şey olmuyo.bu arada msn plus kullanıyorum.bi baplantısı olabilir belki.bu konuda beni aydınlatırsanız sewinirim şimdiden teşekkürler:)

Geri