msn de çevrımdışı konuşmak

J@CK@L

[ υηƒσяgιν&#11
Reaction score
0
yanlış yere acmıssın;) IM hackıng bolumune acacaksın msn le ılgılı konuları

tasındı ;)

ewt arkadaşlar umarım werilmemiştir

buyrun işte tamamen kendim denedim çalışıyor %100

eğer aşağıda bazı soylenenleriide yaparsasnızz msn de eleman sizle konuşmak için pencere açtığında bile size haber werirr

hatta konuştuğunuzz pencereyii kapattığın dada haberr werirr

UMARIM KONU YANLIŞ YERE AÇILMADII :eek:

1.adym: şimdi öncelikle http://www.msgplus.net/download.php sitesine gidip messenger plus 3 ü indiriyoruz..

2..adym: Msn plus y kurduktan sonra msn imizi kapatyp açalym..kapatıp açtıktan
>sonra plus ın yüklendiğini göreceğiz..

3.adım: Evet plus ın yüklü olduğunu gördük..tıklayalym o zaman ve tercihler
>diyelim.

4.adym: tercihler dediğimizde açılan anapencereden "eklentiler" diyelim
bakalım..Gördüğümüz gibi eklentiler kısmı boş..ama eklenti sitesine gidebileceğimiz adresin linki aşağıdadır..
Linke tyklayıp..eklenti sitesine gidelim ve StuffPlug-NG 2.2.229b download edelim...

http://www.stuffplug.com/?act=downloads

5. yukledikten sonra msn ii kapatıp tekrar açalım

6. adımda eklentiler boştu...şimdi ise eklenti sütununda
stuff-ng eklentisinin yüklenmiş olduğunu göreceğizz..hemen stuff-ng
eklentisinin üstüne tek sol tık yapıp altındaki yapılandır ikonuna
basalım.

Mavi ekran açıldı oradan General a tıklayalım..
orada ALLOW TALKYNG TO BLOCKED CONTACTS işaretli oldugunu kontrol edelim (işaretli oluyo genelde ) ok deyip msn ii açıp kapatalym...
NOT : ( ek bilgi : Show message when contact closes conversation u
işaretlersen kişi sizin pencerenizi kapatınca size haber gelir kişi konuşmadan ayrıldı diye,
yani sizin penceresini kapattında bu arada öğrenmiş olursunuz.....

7. adymda. bi kişiyi engelleyin ve anlık ileti gönderin ona fakat o sizi çevrimdışı görecek.

beyler mumkunse t.... butonunu unutmayalım

hee bide bana mukunse "yaa bunlarlaa uğraşmaya gerek yokk dmsn de oluo" gibi

laf soylemeyiniz mumkunse solucekseni,zzde düzgün söyleyinizz lütfenn

herkese ii forumlarr ....
:hhman:​

not : alıntıdır...

güsel güsel işime yarar bu..;)

lütfen yardım edin.ben bu programı indirdim, kurdum ama antivirüsüm hata verip duruyo.daha önce cıkmıyodu ama bu programı kurduktan sonra cıkmaya basladı antivirüsüm kaspersky lütfen yardım

m_akif' Alıntı:
lütfen yardım edin.ben bu programı indirdim, kurdum ama antivirüsüm hata verip duruyo.daha önce cıkmıyodu ama bu programı kurduktan sonra cıkmaya basladı antivirüsüm kaspersky lütfen yardım

Messenger Plus'ı yüklerken sponsor bilmemnelerle yükle dediysen ondan oluyodur.PC'ye 1 dünya trojan bulaşıyo.Arkadaşın bi suçu yok :hhman:

iyi de arkadasım bunları basından söylemesi gerekmezmiydi.peki nası düzeltirim pc yi :eek:

ya iyi de msn8 de kendi özelliği bu çevrimdışı yapıp istediğinle konusabiliyon alla allaaa:)

eyw kardesşşş

ben denedim olmadı!!

m_akif' Alıntı:

Sanırım Programın kullanım talimatını yayınlayan arkadaşımız Sponsor Programları Kurmamanız Gerektirğini belirtmemiş Şimdi Mesajına Ek olarak gereken bilgiyi ekliyorum.

m_akif' Alıntı:
iyi de arkadasım bunları basından söylemesi gerekmezmiydi.peki nası düzeltirim pc yi

Kullandığınız antivirüs sisteminin KASPER SKY oladuğunu belirtmiştiniz Antivirüsünüzle Tarama yapmanızı vede çıkan kritik objeleri De aktive etmenizi Ayriyettende Ad-aware se personal Spyware arama programı ilede pc nizi taratmanızı öneririm..

bryan' Alıntı:
ya iyi de msn8 de kendi özelliği bu çevrimdışı yapıp istediğinle konusabiliyon alla allaaa

Üyemiz 7.x versiyonları için olan bilgiyi yayınlamış Msn 8,0 da olan bir özellik olabilir ama 7,.x de gizli kalmış bir özellik Arkadaşım :)

Geri