Msn de beni silenleri göremiyorum. yardım??

polatalem

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar pc de wlm 2009 ve discovery live yüklü. Yeni bir msn hesabı açtım. Önceki hesaptaki anlık ileti kişilerini masaüstüne kaydetmiştim. Yeni hesabımada bu kişileri toplu halde ekledim. Sorun ise: Daha önceki hesapta Araçlar/Seçenekler/Gizlilik bölümünden beni listesine ekleyen ve silen kişileri görebiliyordum. Şimdi ise yeni hesapta kimse beni listesine eklememiş gözüküyor ve gizlilik bölümünde 'sil' butonu aktif gözüküyor. Yeni birini eklesem bile sankı o benı lıstesıne eklememiş veya beni silmiş gibi gözüküyor. Eklediğim kişiyle msn de konuşuyorum. Ama yıne benı listesinden silmiş gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edin.

kardeş sanırım bu windows live messenger in 2009 versiyonundan sonra bu şekilde oldu...aynı sorun bende de var...msn plus ta kişi listesinde ekli olduğum kişileri önceden gösteriyorken şu anda kimi eklersem ekliyim onların kişi listelerinde ekli değilmişim gibi görünüyor...senden kaynaklanan bir sorun diil yani...windows live messenger in kendiyle alakalı bu sorun...

MDL'yi kaldırıp tekrar dene.

Denedim usta. Discovery live kaldırdım. Sonra pc yı yenıden başlattım. Msnyı actım ve sorun hala devam ediyor.

İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Geri