Msn De Kişisel Iletiniz Kayan Yazi Olsun

Türkü

New member
Reaction score
0
BU PROGRAMI YÜKLEYİN. SONRA RESİMDE WWW.HACKHELL.COM YAZAN YERE KAYMASINI İSTEDİĞİNİZ YAZIYI YAZIN. YANINDAKİ 2 BOŞLUĞU BOŞ BIRAKIN. ALTTAN RAPİDO YU SEÇİN.(RESİMDEKİ GİBİ YAPIN. NE DİNLİYORUM ÖZELLİĞİNİ AÇIN. GÖRECEKSİNİZKİ ARTIK KİŞİSEL İLETİNİZ SİZİN SEÇTİĞİNİZ KAYAN YAZI OLACAK... DES E ARMAĞANIMDIR...

Download:

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=1840994&postcount=53

bi bakalım ellerine saglık çagrı güzel bişeye benziyor.........

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
hiç iyi bir program deil
bi işe yaramaz HAHAHAH :D
HEHE ADAMA PROGRAM ARMAĞAN EDİYORUZ ÇAMUR ATIYOR. ÇATLADIN DEĞİLMİ SANA VERMEDİM DİYE :d

bence süper bişey ya

ya bunu msn de nasıl gosdercem kayan yazıyı

cok saol dostum...

bu arada gastauskas87 istersen bi mesajını sill. flood yapmıssın. haberin olsun:):):)

ya ben bu kayan yazıyı anlamadım ya ..nerde ve nasıl kullnacam ..bılgısı olan varsa yazabılırmı acaba..

sağol arkadaş iyi program biraz estetik yaparızzzz...

gastauskas87' Alıntı:
ya ben bu kayan yazıyı anlamadım ya ..nerde ve nasıl kullnacam ..bılgısı olan varsa yazabılırmı acaba..

bak kardes. yeterli kadar bilgi yukarıda verilmiş... ama yine de ben biraz vereyim... bu programın amacı msn de estetik olsun diye istediğin iletiyi kayan yazı haline getiriyor... yanlız kullanabilmen için ne dinliyorum ozelliğinin acık olması gerekir...

hakkaten güsel hoş yane

ellerine saglık

ne dınlıyorum ne nerde bulunur..msn ye yenıyım arastırma yapıyom msn de bulamadım sanırım bı program bu ..nasıl bulabılırım

sağolasın kardeş aradıım bi programdı

TÜrkÜ Sen GerÇek Bİr Dost Veeeeeeeeeee Harİka Bİr Hackersin

S2İcİe Bİ Durumm
Aq Hamburga Önderdİler La Benİ Yahu:)))
Zuhahahahahahaaaaa

bide verd,iğin bişeyi beyenmiyim yahu :)

paylaşım için teşekkürler güzel olmuş ama sanki ileti değilde şarkının adı gibi geçiyor orda

Geri