msn de silenleri görme sorunu

djdm

New member
Reaction score
0
Bildiğiniz gibi eskiden araçlar>seçenekler>gizlilik kişiye sağ tıkladığımızda sil aktifse sildiği anlamına geliyordu. Zorla yüklettirilen bu yeni msn sonrasında listeme yeni eklediğim herkes daveti kabul ettikleri halde sildi gözüküyor. Bundan şüphelenip başka bi msn adresimi ekledim, kabul ettim ve sil yazısı yine aktifti. Artık silenleri görme olayı ortadan kalkmış gözüküyor. Emin olmak adına siz de deneyip buraya yazarsanız sevinirim.

Msn Plus yükle....

Orda kişi listesi temizleyicisi var , ordan listemde olanlar ve listesinde olduklarım seçeneklerinden kim sende ekli kim seni silmiş ve engellemiş görebilirsin...

Bildiğiniz gibi eskiden araçlar>seçenekler>gizlilik kişiye sağ tıkladığımızda sil aktifse sildiği anlamına geliyordu. Zorla yüklettirilen bu yeni msn sonrasında listeme yeni eklediğim herkes daveti kabul ettikleri halde sildi gözüküyor. Bundan şüphelenip başka bi msn adresimi ekledim, kabul ettim ve sil yazısı yine aktifti. Artık silenleri görme olayı ortadan kalkmış gözüküyor. Emin olmak adına siz de deneyip buraya yazarsanız sevinirim.

dostum aynı sorun bende de var
dün msn.com uzantılı yeni bir adres aldım ve herkesi ekledim
yaklaşık 15 arkadaşımın davetimi kabul ettiğine eminim ama
herkeste sil seçeneği aktif bunun çözümü nedir acaba

demekkii eski yol sistem doğru çalışmıyormuş inandırıcı değilmi ben bunu anladım

Geri