msn den sizi engelleyenleri öğrenin(programsız)

jewel

Wormwood
Moderatör
Reaction score
0
bana gelen bi maili paylaşım dedim :sigara: biz denedik dogru cıktı ama garanti olup olmadıgını bilemiyorum :) verildiyse de sorry :melek

image002.jpg

ben de denedim..ama calışmıyor..sadece beni silenler icin gecerli oluyor..engelleyip silmeyenleri bulamıyor bu yontem sanırım..:S

evt verilmişti ama dogru deil die hellboy kapatmıstı konuyu, dogru bi yöntem bence de
...

bende denedim çalıstı =)

tşkler bu yöntemi bilmiyodum ama bi yöntem daha var.
Araçlar>seçenekler>gizlilik diyoruz. ordaki kişi listesinden bi kişi üzerine sag tıklıyoruz. eger orda sil seçenegi aktifse o kişi sizi engellemiştir:goz:

bunu ben şu şekilde yapıyorum
messengerda seçeneklerden gizlilik sekmesinde
kişilere sağ tıkladığında sil butonu aktifse o kişi sizi silmiştir..
sil butonu aktif değilse silnmemişsinizdir..

tşkler bu yöntemi bilmiyodum ama bi yöntem daha var.
Araçlar>seçenekler>gizlilik diyoruz. ordaki kişi listesinden bi kişi üzerine sag tıklıyoruz. eger orda sil seçenegi aktifse o kişi sizi engellemiştir:goz:

hayır o sadece silenleri gösterir.
bir kişi sizi engellemeden de listesinden silmiş olabilir.
engellemeden silmek mümkün çünkü.
orda sizi silenleri, kendi listenize tekrar ekleyip jewelin verdiği yöntemi yaparsanız engelleyip engellemediğini anlarsınız. büyük ihtimal sildiğine göre engellemiştir de ama ..

jewel BU YONTEM KESİNLİKLE DOĞRU İŞE YARAMAYAN DİYEN OLUYO KESİNLİKLE İŞE YARIYOR.. TEKRAR DENEYİNN KONUYU KÖTÜLEMEYİN

msn den beni engelleyenleri görmek istemiyorum artık bu konular okadar ayağa düştü çok kişinin canı yandıki enggeldiyse bizaman sonra siler atarım:D

ben bunu vermiştim ama hellboy kapattı %100 doru bi yöntem basit olduğu için microsoft un küçük bir açığı ama bazılarına göre çok büyük açık olabilir.. kesinlikle doğru bu...

abi çok saçma çok kişinin canı yandı millete msn şifresini veripde msn i elinden giden :D kanmayın bu devirde kimseye :D

abi çok saçma çok kişinin canı yandı millete msn şifresini veripde msn i elinden giden :D kanmayın bu devirde kimseye :D

sen olayı annadığına eminmisin dostum :goz: şifre ile ilgili bişi yazmamış bile adam

ayrıca paylaşım için teşekkürler işe yarıo saoll

Benim Arkadasım Beni Engelledi Yaptım Oldu sağol.

Engellememiş Halde ise Girdim. Herşeyini Gördüm

Olmuyo :(
Abi paylaşımlarda dikkat

Geri