msn girip çıkıp duruyor

efsane6868

New member
Reaction score
0
arakdaşlar bende 2 tane msn adresi var onun için Windows Live Messenger için Çoklu MSN Açma Yaması (WLM Universal Patch) indirdim kurdum 2 msn mide açtım sonra 2 side girip çıkmaya başladı şimdi birini açıyorum oda öyle yapıyor nasıl düzeltiiriz acaba yardım edersweniz sevinirim :goz:

Tam Anlamadım.Biraz Daha Açıklayıcı Olurmusun

1.Bitane Windows Live Messenger Açınca 2 Tanemi Açılıyo ?
2.İki Tane Windows Live Messenger Açınca Diyelimki bi Tane açtın onda [email protected] Adresini Açtın Diğer W.L.Messenger ı da Açtın ondada Aynı adresmi açılıyor Ne Oluyor?
Başka bilgisayardan Oturum açtınız İletisi Felan Alıyorsan Otomatik Açılmayı Kapat.
Eğer İki Tane W.L.Messenger Programı AÇılıyorsa "WLM Universal Patch" Buna Tıkla Düzelt'e Bas.

hayır hiç birisi olmuyor
bir kere tıkladık msn adresimi yazıyorum normal şekilde açılıyor açıldıkdan 5-10 sn sonra kapanıyor bağlantı kesildi diyor ama modem in lambaları yanıyor sonra geri giriyor böyle hep tekrarlıyor :(

O Msn İle Alakalı Birşey Değildir Ttnet Le İlgili İnternet Kesiliyo Hep W.L.Messengerda Böyle Yapar.
7.5 İ dene Aynısını Ypıyosa İnternetinden..

arakdaşlar bende 2 tane msn adresi var onun için Windows Live Messenger için Çoklu MSN Açma Yaması (WLM Universal Patch) indirdim kurdum 2 msn mide açtım sonra 2 side girip çıkmaya başladı şimdi birini açıyorum oda öyle yapıyor nasıl düzeltiiriz acaba yardım edersweniz sevinirim :goz:

YAMAYI VE MSNYİ KALDIR YAMANIN SÜRÜMÜ DÜŞÜK OLDUĞUNDAN BÖYLE YAPIYOR ARKADAŞIM MSN DİSCOVERY TR Yİ DENE İŞE YARAYACAKTIR BİRÇOK ÖZELLİĞİ VAR:victory

Geri