msn hack

tro_x

New member
Reaction score
0
ya arkadaşlar bana biri kolay bi hack öretsin walla 1 tane olsun ii olsun ya:hhman:

başka bi isteğin var mıydı? yanına da bi web hack verelim, şirketten!!

kardeşim ne olur az araştırmacı olun yaa, şunu şunu yaptım ama şöyle oldu deseniz içim yanmayacak da, bu ne böyle hönk diye istemek??

mod'lar bi el atarlar buraya herhalde.. hadi biraz forumu kurcala.......

TuRK_HaRD' Alıntı:

kardeşim ne olur az araştırmacı olun yaa, şunu şunu yaptım ama şöyle oldu deseniz içim yanmayacak da, bu ne böyle hönk diye istemek??

fakeleri denedim ama herkes yemedi

her istediğin maili alıp her istediğin siteyi hacklemeyi beklemiyorsun herhalde dimi? :D
mail hackte başlangıç için fake mailler ve gizli soru tahmini sanırım uygun olur:) web hack'te de exploit kısmına bak, videolu anlatımlar var, o kadar kolay ki sadece uygun siteleri bumak kalıyor sana.. hem exploit derlemeyi kullanmayı da öğrenirsin, fena bi başlangıç değil;)

hadi kolay gelsin sana

çok kolay bir yolU VAR

ARKADAŞIM BOŞ ZAMANLARINDA MSN Nİ AÇ VE MUTLAKA ÇOKLU MSN AÇMA PROGRAMIN OLSUN KİŞİ LİSTENDEKİ ADRESLERİ AÇMIŞ OLDUGUN DİGER MSN YE SIRAYLA YAZ VE ŞİFRE DENEME YÖNTEMİ YAP BENİM İDEAL ŞİFRELERİM 123456 19851985 654321 VE BİRAZDA ORTAYA ZEKANI KOY MUTLAKA 3 VEYA 4 KİŞİNİN MSN SİNİ ALIRSIN ALDIGIN MSN LERDEN İLERLEYEREK BU SAYI GİTGİDE İLERLER BANA İNANMAYAN ARKADAŞLAR LTF 15 DK DENEYİN BUGÜN 15 DK İÇİNDE 8 TANE MSN ALDIM GENELDE BAYANLAR AGIRLIKTA OLMAK ÜZERE KOLAY ŞİFRE YÖNTEMİNE GİDİYORLAR VE ŞUNU MUTLAKA UNUTMAYIN KİMSE HARİKA DEGİLDİR BOŞ ZAMANLARINIZDA EGLENCELİ BİR OYUN OLARAKTA DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ BAŞARILAR :mad:

TuRK_HaRD' Alıntı:

katılıyorum bende hecklenen sıtem ıcın yardım ıstemıstım konu kapanmıs ve banlanmısım olsun ustalarımın ıznıyle burdayım ..

LỜяק K€ñAñ' Alıntı:
artık xss a.ığını kullanabilirsin:)
[TURK_HARD'ın konusu]

kullanın walla, fake fln hikaye kaldı artık.. ama bu gidişle bikaç aya kadar bu

yöntem de fake'e dönüp gidecek ya hayırlısı..

Geri