Msn hacklendi yarım !!

nowayout90

New member
Reaction score
0
arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim bugün çoçuğun biri nedensiz bi şekilde 2 tane msnimi hackledi aynı kişi biri önemli değil ama ötekinde önemli insanlar vardı gizli sorudan şifremi değişiyorum şifre değişti diyo ama msne girmiyo msnmi hackleyen o... aynı şeyi dedi girmez ne yapmam lazım alamazmıyım msnlerimi geri alsamda bu çoçuk msnimi biliyo yine hackler alabilrsem bunu nasıl önlerim yardımlarnızı bekliyorum

Hotmail şirketine bildir
Büyük ihtimalle senden bilgilerini,arkadaşlarını,eski şifrelerini gizli sorularını doğum tarihi vs vs
isterler ve eğer uygunsa sana yollarlar...
Bu resmi işlemler..
İllegal yollardan nasıl alınır onu burdan öğrenemezsin sanırım
kolay gelsin

Hotmail şirketine bildir
Büyük ihtimalle senden bilgilerini,arkadaşlarını,eski şifrelerini gizli sorularını doğum tarihi vs vs
isterler ve eğer uygunsa sana yollarlar...
Bu resmi işlemler..
İllegal yollardan nasıl alınır onu burdan öğrenemezsin sanırım
kolay gelsin

aldım diyelim bu çoçuk bnm msnimi biliyo yine hackliyebilir :s

Bu basit konu değil arkadaşım.Bilişim suçları diye birşey var.Eğer mail adresin senin için önemli ve bir anlam ifade ediyorsa koruyacaksın hakkını elbette.Ama senin bileceğin iş başvurup başvurmamak.

önceLikLe pc ne format at virüs yemiş olabilirsin
daha sonra asaqıdaki adımları uyquLa

msni gerice aLmak için önceLikLe bu konuyu iyice inceLe ve burdaki adımları uyquLa:
http://www.hackhell.com/mail-securi...tmail-msn-adreslerinizi-kurtarin-videolu.html

msni gerii aLdın dieLim basit kısa doqum gunun araba plakan vs gibi şifreLer kullanma
atıyorum kullanıcaqın şifre su olsun: hackhell_1999_hhman

bu şifrenin kırılması zordur =) harf rakam ve sembollerden olusur...

daha sonra pc ne kaspersky ve ad aware programlarını kur ve tanımadıqın kişiLerden dosya aLma msn iLetilerinden gönderiLen her linke tıklama her geLen mailin linkine tıklama...

yapıcaqın işLemLer bu kadar =)

tesk ederım ama virusden dolayı olmadı adamnın bryle konusyoduk msnımı istedi verdim sonra giremedim dedi ben hackledim şifremi degisiyorum ama olmuyor sorun virus falan degil yani

Geri