Msn Kimliği Bulma

Serdar788

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar tanımadığım bi adresten biri arkadaşımı ekleyip aramızı açtı haklı olduğumu bile bile haksız gözüküyorum ekleyen kişi kimliğini belirlemiyor savcılığa versem msnin kime ait olduğunu bulabiler mi?Bilgilerinize Arz Ederim...

kişi bilgileri doğru ise kimlik bulunabilir ayrıca ip adresinden de tespit edilebilir ama savcılığa derdini düzgün 1 şekilde anlatırsan ilgilenir...

kişi bilgileri tamamen sallamayla yapılmış. Acaba ilglenirler mi ip adresi sürekli değişmiyor mu? Benim bildiğim ip adresi bilgisayar yeniden açılıp kapanınca değişiyor bu yoldan bulmaları mümkün mü?

arkadaşım eğer bahsettiğin kişi bu işi evden yapıyorsa savcılık telekom ile irtibata geçerek o kişiyi rahatlıkla bulabilir bundan emin olabilirsin ama burda önemli olna ortada suç teşkil eden bir durum var mı ?? yani dolandırcılık küfür hakeret v.b bir durum var mı burd önemli olan budur yoksa savcılık her önüne geleni arayıp bulun derse adamların işi var o zaman...

Arkadaşımla aramı açtı ben demedim bişeyi dedi diye ifade ediyor.Arkadaşımda inandı beni yanlış kişilik olarak tanıdı.Bende ispatlamak için bunu düşündüm.İşe yarar mı?

savcının karsısına boyle cıkma:)

savcı bununla ilgilenmez.senin yerinde olsam kız arkadaşımla ilgilenirdim.savcıları ikna etmekten daha kolay bence...seven mücadelesini gerekli alanda gerektiği kadar verebilirse karşılığını fazlasıyla alır....

kişi bilgileri tamamen sallamayla yapılmış. Acaba ilglenirler mi ip adresi sürekli değişmiyor mu? Benim bildiğim ip adresi bilgisayar yeniden açılıp kapanınca değişiyor bu yoldan bulmaları mümkün mü?

Arkadaşımla aramı açtı ben demedim bişeyi dedi diye ifade ediyor.Arkadaşımda inandı beni yanlış kişilik olarak tanıdı.Bende ispatlamak için bunu düşündüm.İşe yarar mı?

İlk olarak emin ol bulurlar. Şöyleki; o değişen şey ıp adresi değildir. Değişen dns oluyor. dnsnin değişmesi birşey ifade etmez. önemli olan ıp adresidir ve değişmez.Ancak karşındaki işini bliyorsa ve ıpsocket gibi programlarla ıpsini gizliyorsa o ayrı. Ama herkes onunla uğraşmaz.
Ayrıca savcılığa güzel bir dilekçe hazırlamalısın. savcılar acımasız soğukkanlı tiplerdir karşılarında ağlayanlara yardım etmezler.

T.C Alanya CumhuriyetbaşSavcılığına;
Şikayetçi: Uğur Ufuk Soğuk (bide adres ekle)

İnternet aracılığıyla kendi iradem ve çevremin düşüncelerini etkilemek amacıyla kullanılan messenger adresin tespit edilerek bu konuda gereğinin yapılmasını savcılığımızdan arz ve talep ederim.

Ben bunu kendime göre yazdım üstündeki kişisel bilgileri kendine göre düzenlersin. hadi kolay gelsin bi sorun olursa tekrar yaz ;)

iki mesaj aranızı açıyorsa savcıdan önce kız arkadaşının vicdanına uğra bence. makemede uğraşana kadar tekrar güven kazanmak daha iyidir. savcı bu anlattıklarına sadece güler zannımca...

benim başıma daha kötü bir olay geldi başkası bnm kızın msn sine giriyor başkasyla açık şekilde konuşuyor ve bn bnu yakalıyorm (ıp adresinde kayıtlanan knuşmalardan)sonra benim kız ben yapmadm dyr bn inanmadm snra araştrma yaptm ıp yi buldm o günün snra başka bir konuşma başka ıp adresi bunu yakaladım bu arada aradan tam 2 sene geçti ben hala kızı bulma peşindeyim en sonunda ıp adresini takip ettiriyorum bu kızı kütahyada bi evde yakalıyorum snra gdp kızı alıp konuşuyrm gerisiylede savcılık uğraşıyor.kardeş sn savcılığa git sinirli anlat olayı yalvarma arz et aynı şey snn başına gelse ne yaparsın deme sakın hemen sıyrılıolar :D.

bır msn adresının zaten bır adresı vardır ama dogrumu yanlısmı orasıda var ...ıpden tespit edılır

Geri