msn kota (arkadaşlar acil cevap lazım yardım edin ltfn)

white_sun

New member
Reaction score
0
benim merak ettiğim bir konu var
internete bağlı bir bilgisayardan
internet olarak sadece msn giriliyor. yani hiç bir siteye girilmiyor, download yapılmıyor
sadece msn. cam olmadan sadece yazışılıyor
aylık ne kadar kota götürür.

hayati bir konu. şöyle söyleyeyim aveanın haftalık 5mb lık paketi var
ben telefonla bilgisayarı bağlayıp sadece msn girmek istiyorum.
sadece msne girmek ayda 20mb kotayı geçer mi?

umm. kötü haber.
diğer görüşler nedir arkadaşlar :)

sanırım daha iyi bi tarifesi olan bi hat bulsam iyi olacak :(

Diğer her şeyi kesmen zor görünüyor windows altında.
Kaldı ki msn de sana ileti yazanlar bol bol similey falan yolluyorsa senin için büyük sorun.

smileyleri almayı engelleyebilirim msnde o seçenek var o sorun olmas da işde....

deneme derim çünkü aldığın ve attığın yazı karakteri kadar ücretlendiriliyosun..sanırım geçer...

rahat geçer diye tahmin ediyorum. sırf msn geçmese bile windows'un yüklemeleri kota yapıcaktır

Kardeş avea ve internet bence hiç bulaşma ben aveadan 4gb kotalı internet aldım dizüstü bilgisayardan connect cardla bağlanıyodum sadece 15 günde 4gb kotayı bitirip üzerine 3.6gb internet kullandınız diyip bana 2,968ytl fatura çıkardılar ikinci ay gelen faturamda 9,863ytl bunu oku tekrar düşün..

çoğunşul gecer diyo sen bilirsin...

Kardeş avea ve internet bence hiç bulaşma ben aveadan 4gb kotalı internet aldım dizüstü bilgisayardan connect cardla bağlanıyodum sadece 15 günde 4gb kotayı bitirip üzerine 3.6gb internet kullandınız diyip bana 2,968ytl fatura çıkardılar ikinci ay gelen faturamda 9,863ytl bunu oku tekrar düşün..

sanırım benim msn hayalleri yalan oldu.
hepinize yorumları için tşk ederim. bilgiler için tşk ederim aydu

Geri