Msn Sifresi....!

hckll_90

New member
Reaction score
0
Kiz arakaadasimin msn şifresini biliorm .. yalnız aklıma takılan bazi seyler oluo.. Msn de kimle ne konustugunu ogrenmem için pc me yukluyebilcegim bi program war mi??? warSA bi bilgi werin ..:vur

bulursan banada yolla :D

msn plus acaba yardımcı olurmu bilmiorum ama

arkadaş msn ayarlarında msajları kaydet diye bir seçenek var onu çaktırmadan işaretlersen butun konuşmaları belgelerim paylaşılan kılasöre kaydediyo

arkadaş msn ayarlarında msajları kaydet diye bir seçenek var onu çaktırmadan işaretlersen butun konuşmaları belgelerim paylaşılan kılasöre kaydediyo

kardeş öyle diyosunda ayrı ayrı bilgisayarlarda nasıl olcak o?? böyle bi prog daha yok, olmamalıda zaten.. yoksa nerde kalır gizlilik:):)

at bı keylog veya trojen ne var ne yok ogren xD

at bi keyloger olsun bitsin şahsen ben öyle yaptım xD

ilerde bende atıcam keylogger

:saskin

ii dıyonuzda nasıl atacaksınız keylogerı sahsen ben kullanıyorum ama karsı tarafın haberı olmadan nasıl yuklenecek keyloger bılen varmı

at bı keylog veya trojen ne var ne yok ogren xD

slm beyler ben daha yeni üye oldum bu siteye ve bir program istiyorum. ayrıldığımın sevgilimin pcsine atıcam ve msnde yeni aldığı msninde kimler var kimlerle konuşuyor bilmek istiyorum benim için çok önemli bir konu gerçeten yardımcı olmak istene [email protected] adresimden bana ulaşabilirler çok hasas olduğum bir konu şimdiden teşekkürler.... bana yardımcı olursan sevinirim

Arkadaşım konu bence çok gereksiz...konuşmaları öğrenmek istiyorsan..kız arkadasının msnine giriceksin sonra msni çevrim içi olan veya olmayanların bir tane msn adresine tıklayıp yazı bölümünün en üst tarafında geçmiş yazılar yazıyor ordan bulabılırsın:) lütfen bu tür konular açmayalım ....

Saygılarımla Fak3!

en iyisi sen kurtul hüsnükuruntularından kardeşim bırak kız arkadaşına güvenmiyorsan salla öle sanal programları aramayı hatayı kendinde aramaya başla. TAVSİYE enimki sadece

mesajlarını kayıt altına al bi trojan kur makinesine günlük takip et daha kolay

slm beyler ben daha yeni üye oldum bu siteye ve bir program istiyorum. ayrıldığımın sevgilimin pcsine atıcam ve msnde yeni aldığı msninde kimler var kimlerle konuşuyor bilmek istiyorum benim için çok önemli bir konu gerçeten yardımcı olmak istene [email protected] adresimden bana ulaşabilirler çok hasas olduğum bir konu şimdiden teşekkürler.... bana yardımcı olursan sevinirim

msn adresi vermek yasak dostum ..

ewet msn plus bende var işe yarıyo gerçekten belgerimden sohbet günlüklerime giriyosun orda bütün konuştuuklarınız çıkıyo = ) : D

okadar şüpheleniyorsan ayrıl ondan:vur sorry zaten ayrılmışın o zaman boşver takma artık

Geri