Msn,Skype - Görüntülü Arama Sorunu!!!

Berduşşşş

New member
Reaction score
0
Ne Msn de ne de Skype de Görüntülü Konuşma yapamıyorum...
Daha doğrusu her defasında ya karşı tarafın yada benim webcamım görünmüyor...
Yani ikimizin webcamı aynı anda açık olmuyor???
Sebebi Ne Acaba?
Yardımcı olursanız sevinirim...

yeni msn türlerinde çok sık karşılaşılan bi durum.

eski sürümleri denedinizmi ? mesela 8.5 olanı ?

Donanımınız tam olarak sisteminize tanımlımı

Yazılımların ayarlarında da deneme yaptınmı peki. Mesela msn'de ses ve görüntü kurulumu gibi vs.
Aynı şekilde Skyp'da da mevcut.

Son olarak konuşma pencerelerinde kamera simgesi görünüyormu. Seninki görünüyorsa ona tıklayarak kameramı gönder seçeneği seçmeyi denermisin!

Son olarak konuşma pencerelerinde kamera simgesi görünüyormu. Seninki görünüyorsa ona tıklayarak kameramı gönder seçeneği seçmeyi denermisin!

Benimde görünüyor,karşınında görünüyor,görüntülü konuşma olmuyor ama,bende gönderiyorum karşı tarafta gönderiyor,yine bir sonuç yok...
Belki normal webcam açılırsa sorun olmaz,yani MSN nin eski sürümlerindeki gibi,ama ben Görüntülü arama sonurunu yaşıyorum,iki programda birden bunu yaşayınca sorun ne diye düşünmeye başladım ama bulamadım,biz çözsem :(

Farkındaysanız sadece Msn demiyorum Skype'de de bu böyle,yani görüntülü arama sorunu yaşıyorum...İlgilendiğiniz için teşekkürler...

farkındayım da bi oraya bi buraya koştur kafa 1500 olabiliyo.ben direk msn görmüştüm orda.

bu çok yaygın bi sorun ama henüz bildiğim kadarı ile net bi çözümü yok.

yapabilecekleriniz;

webcam driver ını güncellemek,

firewall ve antivirüs programlarını kapatıp denemek,

şimdilik aklıma gelenler bunlar.

farkındayım da bi oraya bi buraya koştur kafa 1500 olabiliyo.ben direk msn görmüştüm orda.

bu çok yaygın bi sorun ama henüz bildiğim kadarı ile net bi çözümü yok.

yapabilecekleriniz;

webcam driver ını güncellemek,

firewall ve antivirüs programlarını kapatıp denemek,

şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Teşekkürler...Net bir çözüm beklicez artık,hepsi yapıldı bunların,bakcaz beklicez artık...

Bir bilen çıkar heralde...

hocam sadece bu foruma bel bağlamıyosundur heralde.kendinde araştır google amcadan =)

format atmana rağmen düzelmiyorsa ya bişi webcam ı engelliyodur ya driver da bi sorun vardır yada donanım problemi aklıma geliyo.

normalde çalışıyodur webcam ama dimi ?

hocam sadece bu foruma bel bağlamıyosundur heralde.kendinde araştır google amcadan =)

format atmana rağmen düzelmiyorsa ya bişi webcam ı engelliyodur ya driver da bi sorun vardır yada donanım problemi aklıma geliyo.

normalde çalışıyodur webcam ama dimi ?

Normalde çalışıyor,bilgisayarımdan açtığında...

Geri