Msnde Engelleyenleri Görme Coookkk Basit

usakli64

Banned
Reaction score
0
Arkadaslar Msnde Sizi Engelleyenlere Görmek İstiyorsananız MsnPlus YUklu olması Grekio eger plus yukluyse plus özellikleri var plus özellikelri oradan kişi liste temizleyici buraya girince bi sayfa cıkacak sayfanın en sagında "Listesindesiniz" var orada evet hayır yazar evet olanların listesinde varsınız hayır olanların yoksunuz ya sizi silmişler yada engellemişle
Bu Kadardır Yaf:D
emege saygı lutfen

listesindesindir ama engellemiştir göremezsin ordan..!

paylaşım için teşekkürler kardeşşşşşş

sağol kardeş deneyecem bakalım

abartmayın olayı lınux falan asagıda verdıgım MsgPlusLive-450 programını msn kapalı iken kurun sonra msn yi acınca next deyın fınısh yuklendı ....kullanımına gelınce ögrenmek istedıgınız kışının lıstenızdekı isiminin basındakı sönük msn ikonuna tıklayın sonra acılan bolumde ek seçenekler dıye yazı olacak orayı tıklayın acılan bolumde kişi bilgisi yazar tıklayın en altta kişinin listesindesiniz veya değilsiniz yazar bukardar........kişi sizi siler veya engellerse kişi listesinde değilsiniz yazar.....
link:http://rapidshare.de/files/41092180/MsgPlusLive-450.rar.html

bu link rapidshare.de yani indirmesi biraz farklı linki tıklayın acılan sayfada sag altta free yazar tıklayın gerı sayım bıtınce 3 tane kod cıkar yerlestırın bukadar..... link kırık falan yazmayın

İKİNCİ KESİN YÖNTEM: engellediğini düşündüğünüz kişinin konuşma bolumundekı resmının altındakı ok işaretini tıklayın..acılan bolumde profıl goruntule var tıklayın acılan sayfada msn gorunumu yazan yer cıkarsa vede resım varsa lıstedesınız demektır hıçbır sey cıkmazsa boş sayfa acılırsa lısteden sılınmışınız veya engellenmışınız demektır

ya arkadaşım bu meseleyi geçen sene hellboy726 açıklamıştı bilmem tanırmısınız kendisini ewt messenger plusla olan bişey ama %100 verimi yok yani yanıltıcı oluyo daha çok:S

bende denedim ve de çooook teşkkr ederim bende sildim bu arada hayır yazanları :D

arkadaşlar bunuj biz denedik yanıltıcı gerçktn daredevilin dediği gibi ...

listemde bi tane kız msn i vardı yazısıyoduk ara sıra oda bizi silmiş yuh lan feleeeeeeek senin de bir gün günü görmedim ....bende seni sildim ...

burda anlatılanların hiç biri çalışmıyor şuan bide plus taki özellik sadece silenleri gösterir engelleyenleri değil..

tam olarak ne yapmak lazım bizi engelleyenleri görmek için

kardeşim engeleyen ve silmiş kişiyle işim olmaz o yüzde gerek yok

evet haklısın arkadaş msn plus dan engellendigini anlayamazsınnnn,çünkü ben 2 msn açıkken onun deneyini yaptım sizde yapın göreceksiniz msn plus dan sadece listesinde oldugunu görürsünüz sizi engelleyip engellenmedigini göremezsiniz.....

Geri