ben bu işlerden pek anlamam ama bildiğim bir yöntem var bunu denedin mi acaba??
1. Adım : Önce hotmail anasayfasında e mail adresimizi girip
parolanızı unuttunuz mu seçeneğini tıklıyoruz.. ( örnek olarak
[email protected] diye bir msn adresi girdim kendisini tanımam etmem tamamen konu mankenidir

)
2. Adım : Gelen sayfaya yine ( konu mankeni ) msn adresimizi girip doğrulama karakterlerini giriyoruz ve devam sekmesine tıklıyoruz.
3. Adım : Burada parola sıfırlama seçeneğimizi belirleyip devam sekmesine tıklıyoruz..
4. Adım : Eğer parola sıfırlama seçeneği olarak
Kimliğimi doğrulamak için konum bilgilerimi ve gizli yanıtımı kullan seçeneğini işaretler ve sorulan sorulara doğru yanıt verebilirseniz şifre artık sizindir

Mesela örnekteki mail adresini kullanan arkadaşın izlediği Tv programını bilebilirsek şifresini de değiştirebiliriz

5. Adım ( 4. Adıma Alternatif ) : Eğer parola sıfırlama seçeneği olarak
Parola sıfırlama yönergelerini e-posta ile gönder seçeneğini işaretler ve E POSTA olarak alternatif e mail adresini seçerseniz HOTMAIL kullandığınız msn adresinizi alırken belirttiğiniz alternatif mail adresine yeni şifrenizi gönderecektir.
Şimdi arkadaşım sonuç olarak eğer MSN şifreni yürüten kişi (bu yöntemle yürütmüş olsa da olmasa da ) eğer gizli sorunu veya alternatif e mail ayarlarını değiştirmemiş ise ;
bu yöntemi uygulayarak MSN şifreni tekrar geri alabilirsin..Tabii kendi MSN adresine ait olan Gizli Yanıtını veya Alternatif E Posta adresini bilmen gerekiyor...
Selametle ..