Msnem Çalınmış Ne Yapmalıyım

destiny54

New member
Reaction score
0
biliyorum bu konu hakkında belki herkes bir bardak su iç, Allah rahmet eylesin, En iyisi sen yeni bi msn al, üzgünüm.... gibi cevaplar vereceksiniz ama eğer msn patlatılıyorsa bu msn tekrar geri alınabilir. gerçekten bu yola baş koymuş hacker arkadaşlrın yardımını bekliyorum. bu msn benim için gerçekten çok önemli. herhangi bir msj alamdan kimseyle iletişim içine girmeden sadece msn adımı bilipte bu işi yapıyorsa gerçekten helal olsun. neden kırıldığı hakkında hiçbir fikrrim yok. yardımlarını bekliyorum

Helal Et Gİtsİn

Bu kadarmı yani jenk tşk ederim. bu benim için çok önemli

Dostum bir yöntem var tek çaren Gerçekten adres senin ise hotmaile dilekçe yazıcaksın ingilizce ancak bu sekılde gerı alabılırsın + cevapta yazdıgın hotmaıl adresını lutfen sıl forum kurallarımız gerekı msn adresı vermek yasak pm den vermek serbest...

simatic tşkeler benimde aklıma o geldi microsoftla irtibata geçtim online olarak yardımcı olamadılar. artık dediğin gibi mail atıp irtibata geçecez ne yapalım. gerçekten işim açısından çok önemliydi. kim neden nasıl yapıyor anlasam bi. bunun bi çözümü eminim vardır ama neyse alacağım cevaplar belli.

simatic tşkeler benimde aklıma o geldi microsoftla irtibata geçtim online olarak yardımcı olamadılar. artık dediğin gibi mail atıp irtibata geçecez ne yapalım. gerçekten işim açısından çok önemliydi. kim neden nasıl yapıyor anlasam bi. bunun bi çözümü eminim vardır ama neyse alacağım cevaplar belli.

mantıksal olarak sadece bu seçeneğin var dostum başka çaren yok yasal olmayan yollardan almanın yolunu sana ancak hackerler verebilir :D

peki burda bana yardımı dokunacak bi hacker arkadaş yokmu

iki kadeh rakı ic ustune de bi bira caktın mı tamamdır:) saka bi yana 1 hafta once benim 5-6 yıllık adresi de caldılar denemedigim yol kalmadı. microsofta mail de attım...tık yok. giden gitti anlıyacagın. o yuzden bosa umutlanma.

Üstüne bir bardak soguk su icebilirsin :goz: amaç : midede hazımsızlık yapmasın :cool:

ben bu işlerden pek anlamam ama bildiğim bir yöntem var bunu denedin mi acaba??

1. Adım : Önce hotmail anasayfasında e mail adresimizi girip parolanızı unuttunuz mu seçeneğini tıklıyoruz.. ( örnek olarak [email protected] diye bir msn adresi girdim kendisini tanımam etmem tamamen konu mankenidir :D:D:D )

482731223984771.bmp

2. Adım : Gelen sayfaya yine ( konu mankeni ) msn adresimizi girip doğrulama karakterlerini giriyoruz ve devam sekmesine tıklıyoruz.

172881223984771.bmp

3. Adım : Burada parola sıfırlama seçeneğimizi belirleyip devam sekmesine tıklıyoruz..

433331223984773.bmp

4. Adım : Eğer parola sıfırlama seçeneği olarak Kimliğimi doğrulamak için konum bilgilerimi ve gizli yanıtımı kullan seçeneğini işaretler ve sorulan sorulara doğru yanıt verebilirseniz şifre artık sizindir :D:D:D

344841223984773.bmp

Mesela örnekteki mail adresini kullanan arkadaşın izlediği Tv programını bilebilirsek şifresini de değiştirebiliriz :D:D

5. Adım ( 4. Adıma Alternatif ) : Eğer parola sıfırlama seçeneği olarak Parola sıfırlama yönergelerini e-posta ile gönder seçeneğini işaretler ve E POSTA olarak alternatif e mail adresini seçerseniz HOTMAIL kullandığınız msn adresinizi alırken belirttiğiniz alternatif mail adresine yeni şifrenizi gönderecektir.

585181223984774.bmp

Şimdi arkadaşım sonuç olarak eğer MSN şifreni yürüten kişi (bu yöntemle yürütmüş olsa da olmasa da ) eğer gizli sorunu veya alternatif e mail ayarlarını değiştirmemiş ise ;

bu yöntemi uygulayarak MSN şifreni tekrar geri alabilirsin..Tabii kendi MSN adresine ait olan Gizli Yanıtını veya Alternatif E Posta adresini bilmen gerekiyor...

Selametle ..

Merhaba ben bir hackerım yardım almak isteyenler bana ulaşabilir ben usta bir hacker olduğuma inanıyorum gözüm devletin sitelerinde değil sadece kendini beğenmiş kendi fotolarını yayınlayan reklam yapan kişilerin siteleri hacklıyorum inanmayan kendi sitesinde fotolarını yayınlasın

^^

Merhaba ben bir hackerım yardım almak isteyenler bana ulaşabilir ben usta bir hacker olduğuma inanıyorum gözüm devletin sitelerinde değil sadece kendini beğenmiş kendi fotolarını yayınlayan reklam yapan kişilerin siteleri hacklıyorum inanmayan kendi sitesinde fotolarını yayınlasın

demek sen hackersin :) hll kardeş.. :D konuşman pek inandırıcı gelmedide xD

support.live.com sitesine gir dil seçeneğini ingilizce yap windows liv lerden hangisi hatırlamıyorum ama uygun bi seçeneğe tıkla form doldur bi süre sonra sana gelen yeni formuda doldur ve bekle. Sana tek kullanımlık ve kısa bi süre için geçerli olabilecek bi link gönderecekler. Ordan şifreni resetle.

Daha sonrada alternatif maillerini tekrardan değiştir sorularını cevaplarını da değiştir tekrar %100 snndir.

Ben böle aldım mailimi geri valla

Geri