MsnGroup'ta PaneL KuLLanımı...

visi0n

ѕтαη∂.ву &
Reaction score
0
Merhaba ArkadaşLar ;

Bu gün 151. günü doldurmanın şerefine sizlere çoğu arkadaşımızında çok takıldıgı HackHeLL MsnGroup'ta paneL kuLLanımını anlatmaya çalışacagım. :) Anlamadıgnız yerleri Sorarsanız Daha faydaLı bir anlatım olmuş olacaktır.

Şimdi iLk oLarak Language (DiL) ayarlarını yapaLım ;

İlk olarak "Setting" 'e tıklayın...

1-4.jpg

Sonra karşınıza Aşagıdaki gibi bir pencere ve bu pencerede de (Profile,Notify,Language,Quit) 4 sekme cıkıcaktır.Siz Bunlardan "Language" olanına tıklayın...

2-4.jpg

Şimdi ise karşınıza Diller çıktı.Buradan size uygun olanını seçiniz ve "Save Changes" 'e tıklayınız.(Biz Türkçe'yi seçtik)

3-5.jpg

Ve işte Sonuc PaneLimiz Türkce...

4-4.jpg

Bu sadece diL Değişmek içindir.Devamı icin Lütfen Tesekkür Butonuna Basınız :)

Not: PaneLi Acmak icin "Titreşim" göndermeniz yeterli olucaktır.​

SaygıLarımLa visioN*​

eLine sağLık ..

MsnGroup PaneL KuLLanımı -[Nick Değişimi]-

Merhaba Arkadaşlar ;

MsnGroup'taki çoğu arkadaşımız "Nick değişimi" hakkında sorun yaşıyor.Bende bunu bir nebze önlemek amaclı böyle bir yazı yazayım dedim.Hadi anlatıma başlıyalım.. =)

Önce "Ayarlar" Sekmesinden "ProfiL"'e tıklıyoruz...

5-4.jpg

"Takma isim" yerine MsnGroup'u ilk actıgımızda görünmesini istedigimiz nickimizi yazıyoruz..
"Tanım" bölümüne ise kendimi tanıtıcak bir kac cümle yazabiliriz...

"Genel Profil" Kısmı ise sizi internet'te veya Group'un icinde tanımak isteyen arkadaslar icindir.Buraya yazıcagınız nick sizi internet ortamındada bulmaya yarıyacaktır...

"Cinsiyet" , "Doğum Tarihi (Ay,day,years)" Bölümlerini doldurduktan sonra son kez "Ülke" yazan yeride doldurmanız yeterli olucaktır.En son ise sadece "Değişiklikleri Kaydet" kısmına tıklamanız yeterlidir.

Not:paneLi acmak icin "Titreşim" göndermeniz yeterLi oLucaktır.

SaygıLarımLa visioN*​

bilmeyenler içn iyi olmuş :)

ulen bi beni gruba geri kaydedemedin :D:D

PaneLi Açmak için Titreşim GönderiLmesi Gerektiğini De BeLirtseydin iyi OLurdu. Bunu BiLmeyenLer de Çok Var.

aboo bizim botta yapmış açıklmayı en başta gördüm ismimi xD

Geri