msn'i bir türlü çalıştıramıyorum.bilgisayarımı 4 defa format attım yine de çalışmyor

nuvanda3

New member
Reaction score
0
bilgisayarıma format atmıştım msn'yi kurdum çalışmadı. dönüyor dönüyor ama açılmıyordu. 8.1'i yükledim, 8.5'i yükledim, 9'u yükledim yinede çalıştıramadım. kaldırdım tekrar kurdum yine olmadı. regeditten, program filesten sildim yine olmadı. forumlarda araştırdım, yazdıklarını yaptım hiç biri işe yaramadı. neredeyse msn tamamen kaldırmayla ilgili bütün araçları, yöntemlei uyguladım olmadı. her defasında format atayım düzelir dedim ve en son 4. formatı mı attım yine düzelmedi. artık kafayı sıyırıcam, hiç bu kadar uzun bir süre bi bilgisayar problemiyle uğraşmamıştım. lütfen ben bilgisayardan çok iyİ anlarım ve bu sorunu çözerim diyenler cevap yazsınlar.

sorunu tekrar özetlemek gerekirse;
msn yi kuruyorum(hangi sürüm olursa olsun) oturumu aç diyorum msn simgesi dönüyor dönüyor ama açılmıyor. yada eski sürümse yeni sürüme yükselt diyor. yükseltiyorum yine açılmıyor. yükseltmede uyumluluk ayarlarını değiştiriyorum, bu seferde açılır açılmaz msn kendini kapatıyor tamamen. 8.1, 8.5 ve 9 sürümlerini defalarca yükledim kaldırdım. hem online olrak yükledim hem detoplu setup dosyasından yükledim hep aynı sorunu yaptı.

CPU Özellikleri; asusu m2NPV-MX anakart 2.5gb ddr2 ram, amd 3800+ çift çekirdekli işlemci.

BLGİSAYAR UZMANLARI LÜTFEN BU SORUNA Bİ ÇARE BULUN!!!

Fdisk'mi Atıyorsun Üzerine Mi Windows Kuruyorsun Onu Bir Söyle

buna benzer bir sorunuda ben yaşadım.2 arkadaşın bilgisayarına format attım.msn yükledim son sürüm.fakat 2 bilgisayardada sadece benim msn açıldı.diğer arkadaşların msnler dönüp durdu fakat açılmadı.açıkçası benim msn in açılıp diğerlerinin açılmaması saçma geldi bana :) bu sorunun çözümünü bilen bir arkadaş varsa gerçekten çok makbule geçer.şimdiden çok teşekkürler

Fdisk atmak ne bilmiyorum. klasik format atıyorum. c yi silip xp yi kuruyorum.

pm'den msn adresimi gönderiyorum.
cevaplar için teşekkürler

şimdi de 81000306 hatasını verdi. sorun gider diyip onar dedim onaramadı.

Orjinal sistem kullanıyosun belli...
Güvenlik duvarına MSN yi tanıt izinlerini aç düzelir...
Aksi halde bir türlü bağlanamaz...

bunu nasıl yapabilirim? yani güvenlik duvarını msn yi nasıl tanıtabiilrim, izlerini nasıl açabilirim.
bu arada xp orjinal değil legal xp ile orjinalmiş gibi kullanıyorum

bana özel pm'den msn adresini ver kardeş
team viewer kullanarak bilgisayarına bağlanıp sorunu halletmende yardımcı olabilirm

Herranova, özel mesaj yazdım, mail adresimi gönderdim cavap yazmadın. sorun hala devam ediyor bekliyorum

yardım edecekk olan bi başkası var mı acaba. bildiği bişey olan. sorun hala devam ediyor

Arkadaşım MsN nin son sürümü SP3 olmayan XP de sorun çıkarıyor. Xp nin tüm güncellemelerini yap. SP3 ü de kur o zaman düzelir.

Geri