Muhsin Yazıcıoğlu Öldü ... =(

yi6it

New member
Reaction score
0
Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok

dongel_buyukk.jpg

BBP helikopterinin enkazına ulaşıldı. Ancak BBP Lideri ve diğer 5 kişinin kurtulamadığı anlaşıldı.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, saat 15.00 sularında önceki günden beri bulunamayan BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile beraberindekileri taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldığını açıkladı.

Enkaza Döngel köyünden 17 kişilik bir ekip ulaştı. Remzi Gök ve Abidin Karataş isimli köylüler, kendilerinin Muhsin Yazıcıoğlu'nu seven insanlar olduklarını ve helikopterin bu böldege düşmüş olabileceğini tahmin ederek yol çıktıklarını anlattı.

Köylüler, ilk aşamada aralarında İHA muhabiri İsmail Güneş'in de olduğu 3 ceset bulduklarını belirtti. Enkazın 50 metrelik bir alana yayıldığını ve parçalandığını dile getiren Remzi Gök, helikopterin önünün tamamen parçalandığını ancak arkasının sağlam olduğunu söyledi.

İHA muhabiri ile bir kişinin cesedinin helikopterin içinde olduğu bir cesedin ise dışarıda olduğu anlaşıldı. Yapılan aramaların ardından Yazıcıoğlu'nun da aralarında olduğu cansız bedenler çevrede bulundu.Bölgedeki BBP yetkilileri de Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiğini doğruladı

47 SAAT SONRA SAPTANDI

Yazıcıoğlu'nu çarşamba günü Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit İlçesi'nden Yozgat'ın Yerköy İlçesi'ne götürürken düşen helikopterin yeri olaydan 47 saat sonra saptandı.

Helikopterin enkazının, Döngel Köyü'nün Şahinkayası Mevkii'nde, Sisne ve Elmalı arasındaki Keş Dağı'nda bulunduğu öğrenildi.

Karataş enkaza ulaştıkları saat 15.00 sularında şu bilgileri iletmişti:

5 kişi donarak ölmüş. Aşırı kar ve sis var. Buradaki ölüler arasında Muhsin Yazıcıoğlu yok. Helikopter parçalara ayrılmış. Ön kısmı paramparça

- 50 – 60 metrelik bir alana yayılmış. Biz 17 kişiyiz biz de ısınmaya çalışıyoruz.

- Yakında 4-5 ev olduğu söyleniyor.

- Aramalarda kimsenin aklına gelmeyen bir yer burası. Açık bir alan. Burada hiç arama yapılmadı. İki metre kar var. Sadece bizim izlerimiz var.

- Enkazın bulunduğu yer Göksun'a çok uzak. Burası Keş Dağı'nda Kanlı Çukun denen yerin arkasında, Kurudere diyorlar. Bildiğimiz bir yer değil

Kaynak : Hürriyet.

gerçekten çok üzüldüm Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin...

gerçekten çok uzuldum.durust,dogru,hayatta ornek alınacak insanlardan biriydi.allah rahmet eylesin ve mekanını cennet eylesin.ailesine bas saglıgı diliyorum.

degerlı olan herseyi çok erken kaybediyoruz.bu çagda cep telefonundan yer tespiti yapılamadı yada ......?

öncelikle bu ölümün beni kahrettiğini söyleyeyim. tam bir lideri kaybettik. arkadaşlar diyor ki 20 dk nasıl yer tespiti yapılamadı. arkadaşlar 20dk çok uzun görnse de aslında hemen ekipler telsiz başında koordinat belirlemeyi beklemediği için çok kısa bi süre. bizim ülkede 112 polise nöbetçi polis amire amir valiye haber vereyim diyene kadar zaten 20 dk bitti gitti. biz böyle bi bürokrasi ülkesiyiz maalesef. orda düşen başbakanın helikopteri olsa yine bulunamayacaktı işte ...

kazada tüm ölenlere ALLAH tan rahmet yakınlarına başsahlıgı diliyorum. Rabbim mekanlarını cennet etsin. Güzel ülkem degerli bir şahsiyeti daha kaybetti. Ama kaza hakkında aklımda soru işaretleride yok degil hani.

üzgünüm allah rahmetiyle tecelli etsin reis ve arkadaşlarına

Allah rahmet etsin.Geride kalanlarına sabırlar versin.

2002 secimlerinden once, hazineden para kapabilmek icin milletvekili transfer edecegi iddialari basinda dolasirken, aciklama yapip: boyle bir niyetinin olmadigini, eger secim parasi alirlarsa dahi bunlari sehit aileleri ve mehmetcik vakfina bagislayacagini soyleyen bbp genel baskani insandir.

noolmustur sonra. trilyonlarca para alinmis ve soylenilen yerlere zirnik koklatilmamis, bunu hatirlatan gazetecilere ise, "bu bizim partimizin hakkidir, bunu kimseye tartismayiz, hem anayasa mahkemesine sorduk, boyle bir bagis yapabilme yetkimiz yok, yaparsak suc isleriz" aciklamalari yapilmis, hafizasiz topluma bir pandik de buradan atilmistir.

birçok faili meçhul cinayetin zanlısıdır

sivas katliamı gibi birçok olaya adı karışmış önderlik etmiştir

çatlıyı bırakmazsanız ankaranın bilmem kaç yerinde bomba patlatırız diye devleti tehdit eden şahıstır

amerikanın uydurduğu sağcı solcu kategorilerinde kardeşi kardeşe kırdırırken sağcılığı iyi oynamış bir oyuncudur

ölenin arkasından konuşulmaz bu yaptıklarının cezasını elbet öbür dünya da çekecek hiç kuşkumuz yok ama bunları bilin diye söylüyoruz

allah rahmet etsin

ak partiden birisi düşseydi 2 saate kadar bulunurdu

ilk yardım 112, yangın ihbar 110 vs.... amerikada bütün hepsi tek numara 911. herkes bütün ihbarları bu numaradan bildiriyo:mad:

akını karasını bilmem ama bir yönetici ölüyorsa arkasından üzülürüm.

allah rahmet eylesin.

allah rahmet eylesin.ailelerine baş sağlıgı diliyorum

Başımız saolsun Allah rahmet eylesin düzgün kişiliği ve zekasıyla hepimiz için örnek bi insandı siyaset ona yakışmıyordu siyaset için çok temiz bi insandı en önce bi insandı!!!

Geri