muhteşem fıkralar

Yskorpitx

∂єѕριиα - d
Reaction score
0
ürksün Dimi?

Fransız, İngiliz ve bir Türk bi uçak kazasında ölüp cehenneme gitmişler. Bizimki içeriye bir göz atıp terlemeye baslayınca yeni gelenleri karşılayan zebaniye dönüp merakla: "Abi sizin işinizde zor valla! Nasıl ısıtıyosunuz burayı" demiş. Zebani bizimkinin yüzüne bakıp şöyle demiş: "Türksün di mi"

Müşteri Şikayetleri

Bir adam 3 aglayan bebekle trende yolculuk ediyormus. Yaninda oturan bayan adama sormus : - Bebekler sizin mi? - Hayir... Ben prezervatif fabrikasinda çalisiyorum, onlar da müsteri sikayetleri.

Utanmak

Küçük Murat anne ve babasinin yatak odasina oldukça münasebetsiz bir zamanda girmisti. Gördügü manzara karsisinda sok oldu ve bagarmaya basladi. - Utanin, utanin. Su halinize bakin bir de beni parmagimi emiyorum diye ruh doktoruna görürmüstünüz...

Mahçup

Adamin biri yolda yürürken yaslica bir adama rastlamis. Birde bakmis ki yasli adam, ellerini arkasina kenetlemis öylece kendisine bakiyormus. Biraz yaklasinca yasli adam: - Evladim senden birsey rica edebilirmiyim?... Su fermuarmi indirip beni isetebilir misin sana zahmet, demis. Genç adam, yasli adamin haline aciyarak istenileni yapmis. Daha sonra yoluna devam ederken kollarinin olmadigini sanip acidigi yasli adama arkasini dönerek son kez bakmis. Birde ne görsün; yasli adam elini kolunu sallayarak ilerliyor. Hemen geri dönüp yasli adami durdurmus. - Amca! Hani senin ellerin yoktu, " diye sormus. Yasli adam : - Valla evladim ben bugün ona küsüm. Dün gece beni yengene karsi mahçup etti de...

Prova

Iki deli birgün deliler hastanesinden kaçmislar.Kimse bu delileri bulamamislar.Doktorlar ümitlerini kestikleri an deliler çika gelmis.Doktorlar hayretle niye geldiniz demis: Deliler"Yarin kaçacagizda, onun provasini yaptik."demisler...

Soba

Bigün bir arkeolog, bir matematikçi ve bir fizikçi ormana geziye giderler. bunlar ormanda kaybolurlar. akşama doğru iyice yağmur bastırır. bunlar yollarını ararken bi kulübe bulurlar,hemen kapıyı çalarlar. bir köylü çıkar kapıya ve onları içeri alır. içerde yerden bir metre yüksekte mermer üzrine oturtulmuş bir soba yanmaktadır ve sıcacıktır. bi süre sonra köylü ben size bi çorba yapayım diye mutfağa gider. bizimkilerde sobayı görünce şaşırırlar ve aralarında sobanın niye böle olduğunu tartışmaya başlarlar. arkeolog:
-''burası çok eski bir mecusi(ateşe tapan) yerleşim yeri. bence bu adam mecusidir ve saygıdan sobayı yükseğe koymuştur.'' der.
matematikçi ise:
-''adam sobayı odanın altın oranlarına göre yerleştirip en iyi şekilde görünmesini sağlamaya çalışmış bence'' der.
fizikçide:
-''bence sobayı evin ağırlık merkezine yerleştirerek en iyi şekilde ısınmasını sağlıyo.'' der.
tartışma devam ederken köylü gelir. hemen adama niye sobayı böle koyduğunu sorarlar. köylü şöle cevap verir:
-''boru yetmediydi kurban''

Savaş Hilesi

Trabzonlularla kayserililer savaş yapıyorlarmış. kayserililer trabzonlularda temelle dursun çoktur diyip bağırıyorlarmış kalkanı vuruyorlarmış bizim temelle dursunun da bu aralar kulakları pek duymazmış. o yüzden trabzon ordusunda tek temelle dursun onlar kalmış. dursun demişki bizde ahmet diyelim kalkanı vuralım mehmet diyelim kalkanı vuralım demişler bağırmaya başlamışlar ama kimse kalkmamış . bu arada temelde yerde 500.000TL bulmuş ve cömert davranarak ha bu 500.000TL kimundur daa diye bağırmış ve herkez ayağa kalkınca kayserililerin hepsi vurulmuşlar . (savaşın galibi bizim trabzonlulardır daa)

Temel fotografcıda

Temel bir gün fotoğrafını çektirmek istemiş. Fotoğrafçıya;
- Ben fotograf çektirmek istiyorum. Lakin vesikalık olmayacak.
Fotoğrafçı;
- Olur efendim. 24 çarpı 32'ye ne dersiniz?
Temel;
-432 eder de, haçan punin konimuzlan ne alakasi vardur?

Penguen

Temel ile dursun Bir gün Sokakta bir penguen bulmuslar ve onu karakola göturmusler komser onlara bu hayvanı cabuk hayvanat bahcesine göturun demiş. aksama doğru komser pencereden dısarı bakarken temel İle dursun pengueni ortalarına almıs gezdiriyorlar.Komser pencereyi acıp demişki
Komser-'Ula usaklar ben size o hayvanı hayvanat bahjcesine götürün demedim mi
Teme ile Dursun kızgın bi sekil de
Temel ile Dursun-'tamam da göturdük simdide sinemaya götüreyruz demişler

Kim tanıyacak

Temelin biri birgün denize gider,soyunur elbiseleri sahilde birakir.
Çirilçiplak girer denize epey yüzdükten sonra döner gelir sahile bakar
elbiseler yok.Çaresiz bir eli önde bir eli arkada adem gibi eve gider.
Yolda yasli Temellerden birisi görür sorar usagim bu ne hal Temel durumu
anlatir, yasli Temel ula salak usagim yüzünü kapat oni kim taniyacak der

Temel'in kaynanası

Temel bi gün kahveye girmiş. Üstü başı yırtıkmış. N'oldu diye sormuşlar. Temel :
-Kaynanamı gömdük.
Kahvedekiler:
-Iyi de bu halin ne?
-Biraz direndi de.

Uyanık Eco

Birgün A.Necdet Sezerle Ecevit avrupada bir konseye katılıyorlar bizimkiler tam yemeğe başlayacaklar ecevitin gözü sezere takılıyor sezer o anda vay be ne güzel kaşık bunu semraya götürsem iyi sükse yaparım deyip kaşığı cebine indiriyor bunu gören ecevit içinden ulan bunu rahşan semrada görürüse oda ister deyip bitane araklamaya karar veriyor tabi konseyde herkesin önünde bir çan var kaşığı buna vurunca konuşma sırası sana geçiyor ecevit tam kaşığı alacak kaşık çana çarpıyor bunu üzerine ecevit bizi davet ettiniz sağolun deyip olayı kapatıyor tam tekrar davranıyor yine çarpıyor yine yine derken ecevit sinirleniyor son bidefa daha alacakken yine çarpıyor bu sefer ecevit diyorki: Bakın size bir sihirbazlık yapacam şimdi şu kaşığı göüyorsunuz dikkatli bakın şimdi bunu alıyorum cebime indiriyorum bakın sezerin cebinden çıkıyor

yorumalrı bekliyorum

Küçük Murat anne ve babasinin yatak odasina oldukça münasebetsiz bir zamanda girmisti. Gördügü manzara karsisinda sok oldu ve bagarmaya basladi. - Utanin, utanin. Su halinize bakin bir de beni parmagimi emiyorum diye ruh doktoruna görürmüstünüz...

:):):):):):) süper ya emegine saglık walla :D:D:D

fıkralar bölümüne taşınmıştır..

Kim tanıyacak fıkrasına çok güldüm.

eceviit fıkrası güselmişşşşş

Geri