Muro kafasına saksı düşerek ölsün!

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
muro3.jpg

Askere gitmeyi planladığı için 'Kurtlar Vadisi'nden ayrılmak zorunda kalacak olan Mustafa Üstündağ, senaryo gereği vurularak öldürülmek istemediğini söyledi.

Ben askere gidince dizide Muro'yu öldürmek zorunda kalırlarsa, başına saksı düşüp ölsün. Ama belki de beni öldürmezler ve pasaportumu verip, yurtdışına gönderirler. Zehirlenerek ya da vurularak öldürülmek istemem açıkçası.

'Kurtlar Vadisi'ne ilk girdiğimde "Bu çocuk kötü oynadı" diye diziden çıkarılsaydım egosal olarak zoruma giderdi. Borcum da olduğu için diziden ölerek ayrılmak beni zor durumda bırakabilirdi. Bu yüzden de dizide öldürülmekten korktum. Ama şükür ki borçlarımı ödedim. Artık kimseye borcum yok.

Palyaço oldum

İstanbul'a ilk geldiğimde palyaçoluk ve animasyon yaptım. Palyaçoluk benim geçim kaynağımdı. Palyaço makyajı yaparak, o kostümü giyerek doğum günlerine, partilere gittim, broşür dağıttım sokaklarda.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin sınavlarına ilk girdiğimde kabul edilmedim. Çünkü Çukurova ağzıyla konuşuyordum. Ben de bir sene kadar çocuk tiyatrosunda çalıştım. Daha sonra tekrar sınavlara girdim ve kabul edildim.

Ferdi Tayfur'u ve Müslüm Gürses'i çok severim. Ama Ferdi Tayfur'a hayranlığım bir başkadır. Kendisiyle aynı dizide oynama şansını da yakaladım. Ferdi Tayfur'la ilk dizi için tanışmıştık ve onu ilk gördüğüm anda elini öptüm, ayaklarım tir tir titriyordu.

Benim için zenginlik, evler arabalar değil. Kimseye muhtaç olmayayım, biraz param olsun, borcum olmasın; zaten çok param var demektir, fazlasını istemem.

Ne olacak bu çocuğun hali?

Küçükken çok hayal kurardım. Aynı zamanda da çok dışarı çıkan bir çocuktum, sürekli evden kaçardım. Hatta beni 'Ne olacak bu çocuğun hali?' diye doktora bile götürdüler.

Biz Müjdat Gezen'e tiyatro yapmak için girdik. Ama bazıları televizyona çıkmak için giriyor okullara. İki sene devam ediyorlar, sonra bırakıp dizilerde oynuyorlar. Amaç dizilerde oynamak yani.

Geri