cordoba007
New member
- Reaction score
- 0
Mustek UB1200 64 bit driver arıyorum ya da nasıl kurabileceğimi bilen varsa yardımlarını bekliyorum. Şimdiden ilgili herkese teşekkürler.
SANIRIM dikkatinden kacdi..uygun driver mevcut ILGILENENLERE..duyrulurBende aynı markanın 1248 UB' si var, senin için araştırdım ne 1200 UB ve 1200 UB Plus, ne de 1200 USB modellerinin x64 desteği yok... Sadece 1248 UB' nin Vista 64 desteği var... İşletim sistemi olarak hangisini kullanıyorsun belirtmemişsin... Vista ise kurmaya hiç çalışma yok eğer XP kullanıyorsan 32 bit sürümünü yükle çünkü yok dediğim driver' ların hepsine Mustek' in kendi sitesinden baktım...
Konunun Windows Vista başlığı altında olduğunu sonradan farkettim muhtemelen Vista kullanıyorsun o zaman daha kötü Vistada çalışmaz o scanner...
SANIRIM dikkatinden kacdi..uygun driver mevcut ILGILENENLERE..duyrulur
BUYUR>>http://mustek1200vista.googlepages.com/
KURULUMU R€SIMLI ANLATALIM o zamanBUYRUNSenin hatırına tekrar baktım insalık hali gözümden kaçmış olabilir diyerek ama gözümden bişi kaçmamış orjinal sitesinde 1200 UB için vista veya X64 desteği olan bi driver göremedim...
KURULUMU R€SIMLI ANLATALIM o zamanBUYRUN
cordoba007 BU SEKILDE KUR..
mustek1200ubplus VERDIGIM YUKARDAN LINKDEN INDIR ( ILGILENLERE ) ....
MASAÜZERINDE AC BEKLE KURMA Bundan sonraki asamalar önemli!!!
SIMDI scanner usb ye bagla(DAHA ÖNCE TAKILIYSE CIKAR)SIMDI usb ye tak
1 resim-locate and install driver software (RECOMMEND) opsiyonunu sec
2 resim-Do not search online optiyonunu sec
3 resim-Browse my computer for driver software opsiyonunu sec
4 resim-acilan pencerede masaüzerindeki mustekkLAsörünü göster
5 resim-icindekilerle beraber vista icin sürücü instaledilmeye baslayacak bunugöreceksin bir daha ki pencerede
6 resim-close dügmesine basip gördügün gibi instaledilmis sürücüyü göreceksin
UMARIM BU SEFER BIRSEY KACMAMISDIR !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:victory:victory:victory:victory:victory:victory
Mustek UB1200 64 bit driver arıyorum ya da nasıl kurabileceğimi bilen varsa yardımlarını bekliyorum. Şimdiden ilgili herkese teşekkürler.