Mutlaka Dİnlenmesİ Gereken AlbÜmler

hermanni

New member
Reaction score
0
Iron Maiden - The Number Of The Beast , Brawe New World, Dance Of Death, Virtual X,Fear Of The Dark
Blind Guardian - A Twist In The Myth, Battolions Of Fear
Metallica - Kill Em All, Ride The Lightning,St Anger,Metallica
Californication_RHCP
Cradle of Filth-Nymphetamine,From The Cradle To Enslave
H.I.M-Greatest Lovesongs Vol.666,Razorblade Romance,Deep Shadows and Brilliant Highlights,Love Metal,And Love Said No
Iced Earth-The Dark Saga,Something Wicked This Way Comes,Melancholy Ep, Dark Genesis,The Glorious Burden

ŞİMDİLİK AKLIMA GELENLER BUNLAR SİZİN VARSA LÜTFEN PAYLAŞIN! :victory

AM91363.jpg

Metallica - Black

Guns_N'_Roses_-_Appetite_for_Destruction.jpg

Guns-N-Roses-Apetite-For-Destr-330921.jpg

Guns N' Roses - Appetite For Destruction

e0042361_947638.jpg

Aziza Mustafa Zadeh - Dance Of Fire

KISS.jpg

Kiss - Kiss

tool_aenima_a.jpg

Tool - Aenima

Iron%20Maiden%20-%20Fear%20Of%20The%20Dark.jpg

Iron Maiden - Fear Of The Dark

:victory

hermanni' Alıntı:
Iron Maiden - The Number Of The Beast , Brawe New World, Dance Of Death, Virtual X

Blind Guardian - A Twist In The Myth, Battolions Of Fear
Metallica - Kill Em All, Ride The Lightning,St Anger

İron Maiden Yazıpta Fear Of The Dark aLbümünü Yazmamak Aip oLur..

MetaLLica Yazıpta MetaLLica - MetaLLica aLbümünü Yazmamak Aip oLur..

MetaLLica'nın En ii aLbümü MetaLLica - MetaLLica Zaten (= Wherever I May Roam , Nothing Else Matters , Sad But Thrue , The Unforgiven Gibi ParcaLarı bi aLbümde BuLmak Zor (=

DeeRPaRtY' Alıntı:
İron Maiden Yazıpta Fear Of The Dark aLbümünü Yazmamak Aip oLur..

MetaLLica Yazıpta MetaLLica - MetaLLica aLbümünü Yazmamak Aip oLur..

MetaLLica'nın En ii aLbümü MetaLLica - MetaLLica Zaten (= Wherever I May Roam , Nothing Else Matters , Sad But Thrue , The Unforgiven Gibi ParcaLarı bi aLbümde BuLmak Zor (=

Tamamdır ekledim diyorum işte sizde o gruplaradn beğendiiniz albümler varsa söleyin ekliyelim yada başka grup yada şarkıcıların albümlerinin isimlerini söyleyin:goz:

aslinda bu konununun basligini editleyip dinlenmesi gereken metal albumleri yapip sabite alsak super olur.
ne dersin sercinho ?

mesela linkin parki sabitten indirip bunu koyabilirsin sacma olmus linkin park sabitte .
o kadar grup varken

iyide sadece metal albümleri yok burda glam rock da var jazz da var benim verdiklerim arasında...

olsun biz bunu metal olarak deistirelim :) veya yeni bi baslik :)

yani demek istedigim yeni bi konu acsin modumuz :)

zalimReac' Alıntı:
aslinda bu konununun basligini editleyip dinlenmesi gereken metal albumleri yapip sabite alsak super olur.
ne dersin sercinho ?

mesela linkin parki sabitten indirip bunu koyabilirsin sacma olmus linkin park sabitte .
o kadar grup varken

o sabit başlığı sadece gurubu sewdiğim için yapmadım sürekli güncellenen haberlerin tek bi başlık altından verilip forum kirliliği olmaması açısından yaptım..+ onu sabit yapan ben değildim onu smodlardan birisi sabit yaptı ;)

ama bi süre sonra bu konuyuda sabite alabilirim daha önce de bu tarz bi konuyu sabite aldım bakalım artık zamn gostericek ne olucak ne olmucak ...

ıced earth - horror show da sağlam albüm
slayer - reign on blood
demonds&wizards - touch by the crimson king
dark tarnquillty - skydancer
bu liste uzar gider aslında ama şimdilik bunlar aklıma geliyo

Geri