//:U.N.G.O.O.D
Altın Üye
Nokia'nın oyun platformu N-Gage, artık N78 ve 6210 modellerini de destekliyor.
Symbian işletim sistemi üzerinde gelişmiş oyunlar sunan Nokia N-Gage platformuna cep telefonundan doğrudan ulaşmayı sağlayan uygulamanın desteklediği telefon sayısı artıyor. N serisi modellerinin çoğunda kullanılabilen N-Gage uygulaması artık N78 ve 6210 modellerini de destekliyor. Uygulamayı internet sitesinden bilgisayarınıza indirebileceğiniz gibi, doğrudan cep telefonunuza da yükleyebilirsiniz. Bunun için cep telefonu tarayıcınızdan "n-gage.mobi/d" (www yok) adresini ziyaret edebilirsiniz.
N78 3.15mp kamerasıyla cok güzel görünüşü varken 6210 u ben samsunga
benzettim cok kötü
N95 ile rekabet edicek kadar güzel bir cihaz
N95 den ince ve boyutu biraz daha kücük
Geri kalan özelliklerrin hepsi N95 8 gb ile aynı
sonuc olarak mp önemli değilse N78 N95 8gb lık cihazın yarı fiyatında kdv dahil 697ytl
süper fiyat ...
aselet ve duruş 10 numara
Symbian işletim sistemi üzerinde gelişmiş oyunlar sunan Nokia N-Gage platformuna cep telefonundan doğrudan ulaşmayı sağlayan uygulamanın desteklediği telefon sayısı artıyor. N serisi modellerinin çoğunda kullanılabilen N-Gage uygulaması artık N78 ve 6210 modellerini de destekliyor. Uygulamayı internet sitesinden bilgisayarınıza indirebileceğiniz gibi, doğrudan cep telefonunuza da yükleyebilirsiniz. Bunun için cep telefonu tarayıcınızdan "n-gage.mobi/d" (www yok) adresini ziyaret edebilirsiniz.
N78 3.15mp kamerasıyla cok güzel görünüşü varken 6210 u ben samsunga
benzettim cok kötü
N95 ile rekabet edicek kadar güzel bir cihaz
N95 den ince ve boyutu biraz daha kücük
Geri kalan özelliklerrin hepsi N95 8 gb ile aynı
sonuc olarak mp önemli değilse N78 N95 8gb lık cihazın yarı fiyatında kdv dahil 697ytl
süper fiyat ...
aselet ve duruş 10 numara