n70-72 prolar(aio)

P.Scholes

New member
Reaction score
0
resimui6.jpg

1-Fexplorer : Dosya yöneticisi proğramı.telefonun içindeki tüm dosyaları ayrıntılarıyla gösteriyor system dosyalarını bile.

2-Smartmovie: 2 kısımdan oluşuyor biri bilgisyara için video dönüştürücü diğeri telefon için video oynatıcı.bilgisayarda beğendiniz filim veya video clipleri avi formatında yüksek kalitede izleyebilirsiniz

3-Advance Device Locks : İstediğiniz yere şifre koymanızı sağlar(mesaj,galeri)

4-Smart Settings : Bilgisyardaki başlat menüsünün aynısı çok faydalı.Tuş kilidi için kolaylıkları da var.istediğiniz 2 tuşla tuşları kilitleyip açabilmenizi de sağlıyor

5-Sloved edition Sözlük: en kaliteli ing türkçe ve türkçe ing sözlük.kelime sayısı çok fazla

6-LCG Jukebox : yine iyi bir müzik dinleme proğramı equalizer seçeneği de mevcut

işte link
http://rapidshare.com/files/35468692/n72_prolar.rar

Elİne SaĞlik Sozlukle İlgİlenİyorum İnŞallah Full DÜr

Abİ Mİlletİ Anlamiyorum Sabahtan Berİ Forumda AraŞtirma Yapiyorum Lİnklerİ Kirik Olan Sacma Sapan PaylaŞimlara Bİ Suru KİŞİ GİrmİŞ Yorum YapmiŞ Senİn Gİbİ Gercekten PaylaŞim Yapan ArkadaŞlarimiza Yorum Yazan Cok Az KİŞİ Var

linkler sonradan ölebiliyor, doğal olarak yapılan yorumlar sağlam linklere oluyor ;) Paylaşım için tşkler ayrı ayrı olsaydı daha iyi olurdu. bunlar mevcut olsada emeğine sağlık :)

Geri