Hergün saat 12'de kızımı okula bırakıyor ordan da yavaş yavaş iş yerine yürüyerek giderim...
Bir haftayı aşkın havalardaki sıcaklığın da artması ile insanlarda bi telaş bi sevinç ..
okuldan ayrıldıktan sonra yürürken ilerden bir yakışıklımı yakışıklı uzun ca boylu fakat özürlü biri ilk defa gördüğüm biri merdivenlerden bana doğru gelerek naasılsııınn diye haykırdı .. bu kelimeyi bana menfaatsiz bir annem sorar.. gerçekten çok duygulandım ve şaşırmıştım... tek ti kimse de yoktu yanın da ama servis bekliyordu sanırsam ..yolda onun la uzunca bir muhabbet ettim ... arabalarının olduğunu birazdan gideceğini anlatmaya çalıştı bana .. okadar içten okar muhteşem okadar yürekli bir okadarda asil bi kişi ki menfaatsiz insanların hatırını soruyor ..ve en güzel söleye bildiği kelime naasılsııın ... işimiz düşmeden kimi arayıpta yahu nasılsın dedik birine .. tanımadığımız bir insana selam verdik mi ?
şimdi o mu özürlü bizlermi ?
menfaat dünyasından çıkıpta insanlara insan olduğu için değer veremizin zamanı geldi de geçiyor bile...
satırlarımı ustanın şiiri ile bitiriyorum ..
iyi günlerimde çok eller uzanır ellerime,
resmimi, suratımı baş köşeye asarlar.
fakat demir kapıların her kapanışında üzerime,
ardında taş duvarların her kaldığım zaman,
ne arayan beni, ne soran...
eeehh, daha iyi be, bunun böyle olduğu...
minnetim ve borçluluğum yalnız sana kalsın.
iyi günlerimde benim unuttuğum insan eli
nasılsın? ..
bugününüz dünden daha güzel olsun sağlıklı ve mutlu günler ...