Namazın müthiş mucizeleri

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Mısır’ın başkenti Kahire’de bulunan Ulusal Işın Teknolojisi Merkezi’nde yapılan bir bilimsel araştırma, secde etmenin insanı kanserden koruduğunu ortaya çıkardı.

Araştırmayla ayrıca secdenin hamile kadınlar için de oldukça yararlı olduğunu ve ceninin şekil bozukluğuna uğramasını engellediğini, bunun yanında yine birçok bedensel ve psikolojik hastalıklara iyi geldiği tespit edildi.

namaz-sir2.jpg

Işın Teknolojisi Merkezi Bölümü Başkanı Biyoloji profesörü Muhammed Ziyaeddin Hamid, bu çağda insanların her yönden elektromanyetik dalgalara maruz kaldığını ve bu nedenle daha fazla ışın aldığını belirterek, vücutta biriken bu yükün mutlaka dışarı atılması gerektiğini bildirdi.

namaz-sir3.jpg

Araştırma sonucu vücutta biriken elektromanyetik yükün ALLAH’a secde ile dışarı boşaltıldığının belirlendiğini dile getiren Mısırlı bilim adamı...

Bilimsel araştırmaların insan boyunun küçüldükçe elektromanyetik dalgalara uğrama oranının daha da azaldığını gösterdiğini söyledi.

Yedi azanın yerle teması enerjiyi boşaltıyor

İnsanın secde halindeyken elektromanyetik dalgalara daha az maruz kaldığını ve alnın yere değmesiyle vücuttaki elektromanyetik yükün dışarıya boşaltıldığını tespit ettiğini kaydeden Profesör Ziyaeddin...

Secde halinde olan bir insanın yedi organının yerle temas etmesinin boşaltımı hızlandırdığını ve bunun yorgunluk ve bazı hastalıklara iyi geldiğini ifade etti.

namaz-sir8.jpg

Araştırmaların elektrik yükünün vücuttan sağlıklı bir şekilde atılması için secde anında kıbleye dönmek gerektiğini gösterdiğini bildiren Profesör Ziyaeddin...

namaz-sir9.jpg

Kâbe’nin yeryüzünün merkezi olduğunu ve yeryüzünün merkezine yönelmenin vücuttaki elektrik yükünü dışarı atmak için en uygun pozisyon olduğunu söyledi.

Beş vakit farz namazın vücuttaki elektrik yükünün dışarı atılması için yeterli olduğunu belirten Mısırlı bilim adamı...

namaz-sir11.jpg

Uyku esnasında vücutta oluşan unsurların sabah namazıyla dışarı atıldığını ve insanın güne sağlıklı ve canlı bir şekilde başladığını kaydetti.

Öğle, ikindi ve akşam namazlarının günün yorgunluğunu ve stresini azalttığını ve insana psikolojik bir rahatlama sağladığını söyleyen Profesör Ziyaeddin...

Yatsı namazıyla gün boyu vücutta oluşan yükün geri kalanının dışarı atıldığını ve insanın rahat bir şekilde uykuya dalmasının sağlandığını belirtti.

Kaynak

Seccade kullanmamız bu faydaları nasıl etkiler acaba?
En azından benim kullandığım 'şey' son derece yaıtkan bir malzeme.

Böyle bir araştırmanın doğruluğunun ispatı için kontrol grubundan bir grubun sürekli secde eden aynı şebeke suyunu içen aynı şekilde beslenen, aynı iklimde yaşayan bir grup cemaatle, diğer grup ile aynı şekilde beslenen yiyen içen ve aynı iklimde yaşayan diğer grubun ömürleri boyunca kontrol deneyine tabi tutulması gerekir... Bir adama sigara sağlığa zararlı dendiği halde sigara içerken, secde kanserden koruyormuş deyince sadece kanserden kurtulmak için secde etse bile kişi allah için secde etmediği için namazı geçersiz olduğu gibi şifayı veren hastalığı veren de yalnızca allahtır.. Şifayı veren secde olamaz. Eğer bu gerçekten bu şekilde bir haberse(mynetin hatası, diğer sitelerin atası,asparagas vs. olabilir...) ve bu mısırlı bilim adamı?! ömrünü gerçekten sadece bu tarz pek bize gerekmeyecek bilgileri araştırmakla geçirmişse ben diyorum ki bunları araştıracağına israil ortadoğuya nasıl girmiş, bütün islam alemini nasıl birbirine düşman ettiler, nasıl parçaladılar, bunlar düşünülse ve bunlara bir çözüm getirilmeye çalışılsa allahın rızası kazanılmış olmaz mı?... Ya da allah için çalışırken gerçek bir buluş, icat gerçekleştirse de biz de müslüman aleminden de bu islamiyetin en kötü döneminde bile bir bilim adamı çıkarmayı başarabildik desek daha güzel olmaz mıydı.. (haberin nedense asparagas olduğunu düşündüm... mamafih olayın konuyu açan 1001Design kardeşimle ilgisi yok ;)...)

Hz. Ebu Hureyre radıyallahu anh anlatıyor: "(Bir keresinde) Resülullah aleyhissalâtu vesselâm erken namaza kalktı. Ben de erken kalktım ve biraz namaz kıldıktan sonra oturdum. "Resülullah aleyhissalâtu vesselâm bana dönüp baktı ve (Farsça): "Karnın mı ağrıyor?" buyurdu. Ben: "Evet! Ey Allah'ın Resulü!" dedim.

"Öyleyse kalk! Namaz kıl! Çünkü namazda şifa var!" buyurdular."

Kütüb-i Sitte Hadisleri

Bunun dışında kanser de olsak şifayı veren allahtır... Şifayı veren bilim değildir...Şifayı veren ilaç değildir. Şifayı veren doktor da değildir. Şifayı veren secde değildir, Şifayı veren namaz da değildir...Bunların hepsi yalnızca vesaittir. Bilim yalnızca işleri kolaylaştırır... Şifayı veren Allah(c.c)'dır... Bilim amaç değildir fakat allahın rızasını kazanmak için kullanılan ve allah rızası için elde edilmesi zorunluluk olan bir araçtır.... allaha emanet olun..

Geri