NASA: 2012'de ne olacak ?!

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
Kötü bir kehanet gibi rapor.

NASA'nın yeni ortaya çıkan raporu, ilk kez farklı bir felaketi öngörüyor ve olası bir tarih de veriliyor: 12 Eylül 2012.

29qbd4w.jpg

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi'nce (NASA) hazırlanan raporda, şimdiye kadar pek de düşünülmeyen, farklı bir felaketten söz ediliyor. Raporda ne küresel ısınma, ne depremler, ne süper-volkan, ne göktaşı çarpması var.

Raporda, Güneş'te meydana gelmesi beklenen büyük bir fırtınadan söz ediliyor. Bunun, Dünya'da yaratacağı etkiler ise "kötü bir kehanet" ya da bir korku filmi senaryosundan farksız...

Güneş yüzeyinde meydana gelen büyük fırtınalarla ortaya çıkan plazma toplarının Dünya'daki enerji şebekelerini çökerterek insanlığı mutlak bir çöküşe sürükleyebileceği uyarısı yapılıyor.

NASA'nın Amerikan Ulusal Bilimler Akademisi'yle ortaklaşa hazırladığı raporda, Güneş'te meydana gelen enerji patlamalarının bugüne kadar Dünya'daki enerji ve iletişim hatlarında görece kısa süreli ve küçük çaplı hasarlara yolaçtığı, ancak büyük çaplı bir patlamanın Dünya'nın manyetik alanına muazzam bir hasar verebileceği kaydedidildi.

Bahsi geçen patlamalardan bugüne kadar kayıtlara geçen tek örneğin 1859'da yaşanan "Carrington Olayı" olduğu belirten uzmanlar, benzer bir patlamanın Kuzey Amerika, İskandinavya, Avrupa ve Çin üzerinde on yıllarca onarılamayacak tahribata yolaçabileceğini söylüyor.

Güneş yüzeyindeki olası bir büyük patlamanın, Dünya'da saatler içerisinde tüm enerji hatlarını eriterek kullanılamaz hale getirebileceği, bunun sonucunda da altyapının çökeceği ve insanlığın Taş Devri'ne dönüş yaşayacağı öngörülüyor. NASA'nın raporunda böyle bir felaket için olası bir tarih de veriliyor: 12 Eylül 2012...

çok enteresan.... şimdi amerikalılar yakında bunun da filmini yaparlar kesin :)

ne diyelim kardeş amin

korkmayın

meraklanmayın amerikalılar güneşe gidecek bi gemi yaparlar güneşe bi bomba atarlar sonra son saniyede biri kendini bizim için feda eder ve bombayı patlatmak için orada kalır ve biz kurtuluruz.ben şansen korkmuyorum :goz:

12 eylül 2012 Çarşamba gününe denk geliyor Kıyamet de zaten Cuma günü kopucağına göre yine duymaya alıştığımız amerikanın hayal dünyasından başka bişey değil...gülüp geçiorum sadece :D:D:D

12 eylül 2012 Çarşamba gününe denk geliyor Kıyamet de zaten Cuma günü kopucağına göre yine duymaya alıştığımız amerikanın hayal dünyasından başka bişey değil...gülüp geçiorum sadece :D:D:D

moruk zaten kıyamet kopcak demiyolar,günesteki patlamalardan oluşan elektromanyetik dalga boyları butun elektirik sistemini cokertcek bunun boyutu cok buyuk olursa verdigi hasarda cok fazla olcak ve de bu bizim icin hic iyi bisi olmaz 10-20 yıl geriye goturur bizi,nese bunun da bi caresini bulur NASA daha onumuzde 3 yıl var kim öle kim kala :D :D

meraklanmayın amerikalılar güneşe gidecek bi gemi yaparlar güneşe bi bomba atarlar sonra son saniyede biri kendini bizim için feda eder ve bombayı patlatmak için orada kalır ve biz kurtuluruz.ben şansen korkmuyorum :goz:

armageddona benzetmissin kardeş ne güzel :D

2012 maya takvimine göre dünyanın sonu arkadaşlar google'a girip sadece 2012 yazın zaten karşınıza çıkan siteleri okuyun yazar oralarda, şahsen ben tırsıyorum bu 2012 den hayırlısı bakalım..

2012 maya takvimine göre dünyanın sonu arkadaşlar google'a girip sadece 2012 yazın zaten karşınıza çıkan siteleri okuyun yazar oralarda, şahsen ben tırsıyorum bu 2012 den hayırlısı bakalım..

mayalar şimdi yoğurt mayalıyor..adamlar atmışlar ortaya bi kehanet sonrada göçüp gitmişler dünyadan..tırsma boşver :goz: bunların hepsi fasa fiso

felaket.. hadi hayıslısı..2000 de kıyamet kopmadı belki bu olur..

2012 de beşiktaş'ım şampiyon olucak :D inanasım gelmiyor pek bu habere.2012 gelir geçer vukuatsiz. bu sefer 2019 a bi kulp takarlar.

her sene çıkıo böle kıyamet senaryolarıda bişi oldu yok yinede bekleyelim görelim

geçen bi program izledim maya takviminde 2012 son yani dünyanın sonu diyolardı ve ozaman uzaylılar istila edebilirmiş dünyamızı :) niye öyle bişey yapsınlarki canlarımı sıkılmış uzayda şimdide maya ları göyya haklı çıkarmak için böyle bi senaryo yazmışlar ama sadece senaryo başka bişey deil

Geri