Nazlı Pastacık

M@$K€DGH0$T

GH0$TL0R!D€R
Katılım
28 Mar 2008
Mesajlar
1,178
Reaction score
0
Puanları
0
Yaş
31
Konum
http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=xxfurk
MALZEMELER

1 paket milföy hamuru (6 adet)
1 paket krem şanti
1/2 çay bardağı süt
2 orta boy muz
100 gr pudra şekeri


HAZIRLANIŞI

Milföy hamurları iki eşit parçaya bölünerek 180 °C fırında renkleri kızarmayacak şekilde pişirilir. (Yani yaklaşık 5 dakika) Diğer tarafta muzlar yuvarlak yuvarlak dilimlenir. 1 paket krem şanti ile süt mikserde oldukça koyu kıvama getirilir. Hamurlar fırından alınır birkaç dakika soğumaya bırakıldıktan sonra her bir adet hamur, aralarından (katmerlerinden) ayrılır. Pudre şekerine bulanır. Aralarına önce krem şanti sürülür ev 3 adet muz dilimi dizilerek diğer katı kapatılır. Üzerlerine tekrar pudra şekeri gezdirilir, servis tabağına dizilir.
 
Geri
Üst