Ne için fb li 0Lunmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALpMontana

КЯaL´da TaNıMaM КuяaL´da
Altın Üye
Reaction score
0
bastan solım bana gelen bır maıldır.ordan buraya dırek c/p ıle aktarıyorum :melek

1)şampiyon olmadan kendisini şampiyon sanıp tur atan tek camia

2)yayla kupa katılan ilk ve tek istanbul takımı

3)pendik'e yenilen ilk 1.lig takımı

4)kendi futbolcusunu jip içinde döven taraftarlara sahıp ilk dünya takımı

5)2.ligi kutlayan tek dünya takımı

6)ezeli rakibiyle kaldıktan sonra kutlamalar yapan ilk lig takımı

7)avrupa kupalarında sıfır çeken ilk ve türk takımı

8)kendisine koayan klup sayısı kadar formasına yıldız taktırıp,şaklabanların kıyafetlerine taş çıkartacak güzellikteki
formalara sahıp olAn ilk ve tek takım

9)kendini dünya takımı olarak gören ve nedense kadıköyün dışına çıkamayan,çıktığı zamanda kötü şeylere maruz kalan ilk ve tek takım

10)ezeli rakibi tarafından kalesinin ortasına bayrak dikilen ilk ve tek takım..

11)taraftarlarına para veren ve köpeğe çeviren ilk takım

12)20 senede bir türkiyekupası alan ilk türk takımı

13)kadrosunda çok az sayıda türk futbolcu bulundurmasına rağmen kendini türk takımı ilan eden tek takım

14)kurtuluş savaşı sırasında tüm spor kluplerinin sporcuları cepheye gitmesine rağmen fenerbahçe oyuncuları dağılmamış..oyuncuları savaşa gitmekten korkup..savaştan kaçan vatan hainlerinle bir maç kazanıp kendisini kahraman ilan eden ilk takım

15)tek hedefi ezeli rakibini yenmek olan ve ona göre antrenör,yönetim ve takımdaki oyuncuları değiştiren ilk takım

16)kaynağı hiç tükenmeyen bir paraya sahıp olmalarına rağmen,statta elektrik sağlanamayarak türkiyeyi avrupaya rezil eden ilk takım..

17)kendini inşaat şirketi sanıp binalarla övünen ilk takım

18)kendi oyuncusuna küfür eden ve kendi oyuncusunu döven oyuncuyu alan ilk takım..

19)ezeli rakibinin artıklarını toplayıp,ezeli rakibini geçeceğini zanneden ilk ve tek takım

20)biz şampiyonlar finalinde oynuyacağız diyerek((0)) ve -13 averajla mor olan ilk ve tek takım

Anlıyoruz ki biz GÖNÜLLERE ÇEKTİK BAYRAKLARI,DİREKLERE DEĞİL
BİZ TARİHE YAZDIK ADIMIZI DUVARLARA DEĞİL
BİZ AVRUPADA AÇTIK BAYRAĞI,KADIKÖYDE DEĞİLBİZ DÜNYAYA POZ VERDİK,
VE EFSANELERLE DEĞİL İMPARATORLARLA BÜYÜDÜK..

SÖZDE DEĞİL ÖZDE,ÖYLESİNE DEĞİL ÖLESİYE,GÜNLÜK DEĞİL ÖMÜRLÜK SEVİYORUZ...!

WE ARE THE BEST....OFCOURSE GALATASARAY....!

sankım neden galatasarlı olunmaz topıgı hazırlanıyormus gıbıme gelıyor bu nedenle bıle fenerlı olunmaz demı turkıyenın ve dunyanın tek kıskanç turk takımı :p

BJK li Olarak Bir Kismina Katildim Yazilarin =))

Alp kaşınıyosun galiba :D

alp senı kasıyacak bırı cıkdı :p hadı hadı sanslısın :p

Ne gerek vardı ki böyle bir paylaşıma? Bize ne fenerden Alp?

oOLMİCAKSIN TABİ NE DERLER SONRA SANA

eline sağlık süper paylaşım yapmıssın...ama konu belki kapanabilir

niçin fenerli olunmaz söliyimmi fenerli olmak yürek ister böle anti fb sitesine girip ordan kopyalıyıp yapıştırmakla olmaz fenerli olmak ayrıcalıktır

Alp Konu İyi Güzelde Yeri Burası Değil Ancak Geyik Mizah Uygun Bu Konu İçin Konu Geyik Mizaha Taşındı =)

15)tek hedefi ezeli rakibini yenmek olan ve ona göre antrenör,yönetim ve takımdaki oyuncuları değiştiren ilk takım

:D :D :D

güzelmiş kardeş ellerine saglık yaşasın gs

Abi boyle konular ortamı gerer ben fenerbahceliyim bunları burda gormek hıc hos bıse degıl ben şimdi bi yerden gs ve bjk alehıne yazılar bulsam burda yayınlasam olurmu sızce olmaz dımı boyle konular acmayın lutfen ben sızın takımınıza nasıl saygı duyup boyle seyler yayınlamıyosam sızde benım takımıma karsı saygılı olun lutfen boyle konular ortamı germege yonelıktır
konunu kapatılamsını ıstıyom hıc kimse fenerbahcem hakında boyle yazılar yazamaz hata mumkunse bu konu silinsin her gordugumde sınır oluyom...:angry:angry:angry:angry:angry:angry:angry:angry

neden Fb'li olunmaz?

_ herkesin nefret ettiği bir takım olması gerektiği için:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri