Ne olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yeozkara

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar sayın başbakanımızın çalışmalrını taktir ediyorum. Sayın başbakanımızın eksik kalan yönleri de var bunları da tamamlarsa tam dört dörtlük bir başbakanımız oldu diğeceğim.

Cem Uzan hakkında olarca belkide yüzlerce hortum olayını örtbas etti. tebrik ederim güzel ortaya çıkarttı. acaba Sayın Mustafa Koç'un Sapanca gölündeki suyu hortumla konusunda ne tür faaliyetleri olacak? yoksa Mustafa Koç siyasetle uğraşmıyor diye mi üzerine gidilmiyor?

İnşallah iyi olur.

Sizin yorumunuz nasıl olur?

s_avdac' Alıntı:
akp den mi yolladılar seni buraya :)

bu dava türkiyenin hortum davası sen ses çıkarma ben ses çıarmayayım kim bilecek kim kime anlatacak?

Güzel kardeşim bahsettiğin konu hakkında daha dava bile yok ortada ne bilelim iftira olmadığını burada duyumlara göre hareket edilmez varsa belgen dök ortaya millette görsün yoksa böyle fasa fisoyla iş yürümez bu konuda kapanır.

Başbakanı iyi yağlamışsın ama ufak bir ayrıntıyı kaçırmışsın AKP nin yolsuzluk dosyalarını bir gözden geçir bakalım ömrün vefa edecekmi hepsini okumaya :D Şöyle google da bir ara bakalım AKP ve yolsuzluk diye kaç dosya gelecek önüne.

sende galiba yalaka medya ordusunun yazdıklarına kapılıp gidenlerdensin

Kaynak Olmadığı, Spesifik Bir Konu Olduğu ve Propagandaya Açık Olduğu İçin Konu Kapandı....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri