Ne olursa olsun sevdiğinizi söyleyin

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy

Ben henüz 19 yaşındayken komşumun kızına aşık oldum
O ne zaman sokağa çıksa bende çıkıyordum sanki beni kendine çekiyordu ama günden güne
ona dahada bağlanıyordum söylemek istiyordum ama korkuyordum ya istemezse diye her seferinde geri adım atıyordum sabret sabret diyordum kendime ama nereye kadar bir kaç ay sonra askere gidicektim söylemeliydim
vakit daralıyordu söyleyemedim. vatani görevimi yapmak için askere gittim.ama bu sefer kararlıydım askerliğim biter bitmez konuşucaktım.konuşmalıydım.günler aylar hatta seneler geçti ben artık askerliğimi bitirmiştim
Ama döndüğümde her şey için geç kalmıştım canımdan çok sevdiğim varlığım evlenmişti
bitmiştim ben sanki ölü gibiydim ozamanlar kendimde değildim annemler ne söylese bilinçsizce kabul ediyordum
ve hiç farkına varmadan beni sevdiğim insanın kız kardeşiyle evlendirdiler. sevdiğimde evlenmişti zaten yıkılmıştım.ama mecburdum gelenekte geri dönüşü yoktu evlendim... ve her bayramda dayanması güçte olsa sevdiğimi görüyodum .biliyorum bu çok yalnıştı ama elimde değildiki.ama hiç bir zaman bunu eşime yansıtmadım
yansıtamazdım eşim beni çok seviyordu.bir gün telefon çaldı.telefondaki eşime kızkardeşinin öldüğünü söylemiş eşim bağırmaya ağlamaya başladı.ben neye uğradığımı şaşırmıştım. o anda bayılmışım. ve bu bayılma bende ömür boyu kaldı bende sebebini anlamamıştım. doktora gittiğimde önce kalp krizi dediler sonra temiz çıktı psikolojik tedavide doktora anlatmak zorunda kaldım.geçen yıl eşimide kaybettim ve bir defterini buldum. her sayfasında beni ne kadar çok sevdiğini anlatmış...son cümlesinde yıkıldım... ben doktora anlatırken dinlemiş bu acıyla daha fazla yaşıyamıycağını başkasının sevgisine ait olmadığını yazmış ama beni ne olursa olsun ömrünün sonuna kadar seviceğini eklemiş...keşke geçmişe dönebilseydim sevdiğimi söyleyebilseydim...eşimin hayatını mahvetmeseydim...kimse sevgisini saklamasın geri dönüşü yok benim gibi pişmanlıklarla dolu bir hayat yaşamayın...

ALINTIDIR....

teşekkürler çok acıklı....

[VIDEO]KNnt2PAiiZQ[/VIDEO]

ellerine saglık...

eLine Emeğine SağLık Gerçekten Çok Zor Bi Durum ;)...

Geri