Necati takası kabul etmedi !!

KiLLinq-LoNeLiNeSs

OrijiNaL jojuK®
Reaction score
0
Galatasaray, Mehmet Yıldız'a karşılık takasta kullanmayı düşündüğü Necati Ateş'i ikna edemiyor.

necatiatesikonikrsmbl.jpg

Teknik danışman Karl Heinz Feldkamp'ın ısrarla transfer edilmesini istediği Mehmet Yıldız'a karşılık Sarı-Kırmızılı yönetim, 3,5 milyon Euro'nun yanı sıra Necati Ateş ve Mehmet Güven'i bonservisleriyle, Aydın Yılmaz'ı da bir yıllık kiralık olarak önerdi.

Sivasspor cephesinde ise Teknik Direktör Bülent Uygun, "Galatasaray'ın teklifi bize ulaştı. 3,5 milyon Euro artı Necati ve Mehmet Güven'i bonservisiyle, genç Aydın'ı ise kiralık olarak veriyorlarmış. Görüşmeler olumlu sonuçlanırsa Mehmet Yıldız Galatasaray'ın futbolcusu olur.'' dedi.

Sivasspor bu teklife olumlu yaklaşırken İspanya'nın Real Sociedad takımında kiralık oynayan Necati Ateş, Kırmızı-Beyazlılara takas yoluyla gitmeyi kabul etmiyor. Sezon sonuna kadar futbol hayatını İspanya'da sürdürmek istediğini belirten Necati, "Sezon sonuna kadar Real Sociedad'ta forma giymek istiyorum. Hem teknik direktörümüz hem de takım arkadaşlarımla çok iyi anlaşıyorum. Bu aşamada kesinlikle Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum. Sezon sonu geldiğinde hangi takıma transfer olacağıma kendim karar vermek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Takas yoluyla bir takıma transfer olmaya sıcak bakmadığına dikkat çeken golcü futbolcu, "Ben İspanya'ya yeni transfer oldum. Orada yeni bir düzen kurdum. Devre arasında tekrar takım değiştirmek ne benim ne de ailem açısından iyi olmaz. Zaten takas yoluyla da bir takıma transfer olmayı kesinlikle düşünmem." değerlendirmesinde bulundu.

Yiğidolarla her konuda anlaşan Sarı-Kırmızılı yönetim, Necati Ateş'i ikna etmeye çalışıyor. Necati ile görüşmeleri sürdüren yönetimin, bu oyuncuyu ikna edememesi halinde Sivasspor'a Sakaryaspor'da kiralık oynayan Özgürcan Özcan'ı teklif edeceği ifade edildi. Sarı-Kırmızılı bir yönetici, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Sivasspor'la prensipte anlaştık. Şu anda oyuncularımızı ikna etmeye çalışıyoruz. Bu transferin en kısa sürede biteceğini düşünüyorum." Kadrosunda Milan Baros, Nonda ve Ümit Karan gibi golcü isimleri barındıran Cim Bom, Sivasspor'un golcüsü Mehmet Yıldız'ı da renklerine bağlaması halinde forvet hattında 4 tane kaliteli golcüye sahip olacak. Ligin ilk yarısında çok fazla forma şansı bulamayan ve Teknik Direktör Skibbe ile anlaşamayan Ümit Karan ve Nonda ikilisinden birinin Aslan'dan ayrılacağı kaydediliyor.

Kaynak : Zaman

bas beLası ya
fm de böLe oLunca deLi oLuorm tam
anLasıorm adamLa takas yabıLcak adam kıLLık yabıo :hhmanD

Niye gururunamı yediremiyormş ?

Yaptığı tamamen bir e$ekLik..ReaL Sociedad bu sene La Liga'ya çıkarsa $ayet takımdan gönderiLecek iLk ki$i Necati oLacaktır.Bakın göreceksiniz..

ßence ßiraz gayret ediLse iyi adam çok yönLü
ama yaptığı saçma sapan kişilik. ßozuklukları
kendini taraftardan soğuttu.​

Bende olsam bende gitmem 3 ay önce ispanya ya gidecem orada düzen kurcam sonra Sivas a... Satılık mal gibi nie düşünüosunuz ki adamı... Necati nin yerinde siz olsanız naapardınız acaba? Ayrıca Mehmet Yıldız a neden o kadar para verilio anlamadım... Sivas dışında bişi yapamaz o adam milli takımda da gördük zaten.... Bir kere adamın koşması çok komik yafff bi futbolcu karizması yok.... İnşallah gelmez... Sanki Nonda dan Ümit Karan dan iyi oyuncu

Geri