Neden Block Oldu Konum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Joy Ramo

ѕσυи∂ вℓ&#
Reaction score
0
NEDEN KONUM KAPATILDI ŞİMDİ ONU ANLAMIYORUM BUNUDA KAPATIRSINIZ ŞİMDİ SİZDEN MANTIKLI BİR AÇIKLAMA BEKLLİYORUM İLLA TORPİLLİ YADA TANIDIK BİRİSİNİN ADMİNE MSJ FELANMI ATMASI LAZIM MODLUK İÇİN

BUNU KAPATMAYIN AMA..

sanki adam kaırıyo gibi olcak ama bu öncekilerde haklısın bencede

Sana bişey diyim bak bunların eline düşmiyceksin hic birinin hemde :p

Beyler abartmayın.. Hackhell 3 gunluk bir forum sitesi degil.
Ve herhangi birine bir işlem yapılırken inanın bana hiçbir torpil olmuyor.Ne moderatorler geldi geçti biliyormusunuz siz ?
üye oldugum tarihe dikkatinizi çekmek istiyorum.
O yüzden hackhell bugun bu seviyelere gelebilmişse bunun sebebi en baştan gelmektedir.
Şimdi o kapatılan konunun linkini verirmisin arkadaşım ?
Ver bi bakalım..Kapatılmışsa eğer muhakkak forum kuralları çerçevesinde değildir.
Olur ya bir hata yapılmış ise o zaman da hata telafi edilir..
Relax kısacası..

Beyler abartmayın.. Hackhell 3 gunluk bir forum sitesi degil.
Ve herhangi birine bir işlem yapılırken inanın bana hiçbir torpil olmuyor.Ne moderatorler geldi geçti biliyormusunuz siz ?
üye oldugum tarihe dikkatinizi çekmek istiyorum.
O yüzden hackhell bugun bu seviyelere gelebilmişse bunun sebebi en baştan gelmektedir.
Şimdi o kapatılan konunun linkini verirmisin arkadaşım ?
Ver bi bakalım..Kapatılmışsa eğer muhakkak forum kuralları çerçevesinde değildir.
Olur ya bir hata yapılmış ise o zaman da hata telafi edilir..
Relax kısacası..

Ben Zaten Sakinin Arkadaşım Senin Üyelik Tarihin 2005 Ama Sanırım Forum İçerisinde Sadece gezinmişsin Birde Bana Bak Yada Mod Olan arkadaşlara Mod Olan Arkadaşlar Kendileri Ispatlamış Arkadaşlar Bişeler Yapmışlarki Modluğa uyygun Görülmüşler Benim Sadece Merak Ettiğim Konu Neden Uygun Görülmedim ?

konu linkini verseydin konuyu silmediler ya bizde bakar ne olduğunu daha iyi anlayabilirdik

Arkadaşım konuyu yanlışlıkla kapattım ve hatamı görüp konuyu tekrar açtım...
Sırf bunun için konu açmanın manası nedir? Pm denen birşey var. Gereksiz konu açıp ortamı germe...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri