neden exploid gönderiyorsunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

birsorun

New member
Reaction score
0
siteniz girilen bilgisayara exploid gonderiyor.ne icin derlendiği ne oldugu niye oldugu beni ilgilendirmiyor ama sanırım site sahibi ve yonetimi bunun farkındadır. aynı zamanda dosya sunucu olarak kullandigim ve onemli projelerimin oldugu bu bilgisayarımda böyle biseyle karşılaşmak beni şaşırttı. bazılarının güvenlik duvarları sağlam olmaya bilir farkına varamayabilirlerde. amaç ne ? milletin bilgisayarına ne yapmaya calisiyorsunuz bilsek fena olmaz. bu mesaji silmeyip mantikli bir cevap verirseniz sanırım en dogrusunu yapmiş olursunuz. bu olay bilginiz dahilinde değilse sunucunuza bi göz atın yada attırın. durum sitenin adına uygun ama bilginiz dahilinde değilse sitenin itibarina golge dusuyor beyler.. !!! sitenin sagında solunda yanıp sönen reklamlarınızın kaynaklarından geliyorsada buda ciddi bi problem. yani HACK HELL ismi bence exploid yiyen yada göz göre göre exploid gönderen bir site değil bir exploid nasıl derlenir nereden nasıl gonderilir onu anlatan bi site olmalıydı!! iyi günler.

ayrıca dosya hackhell.js olunca başka kaynaktan yada sizin denetiminiz dışında gönderildiği tezide çürüyor ??

lütfen bilen bilmeyen bu konu hakkında yorum yapmasın magdem Exploit den anlıyorum diorsan indir incele bizede açıkla bizde bilelim http://www.hackhell.com/reklam/hackhell.js

bunu 500 kere anlatım anlatmaktan da cidden bıktım Exploit in belkide kelimesini 2 veya 3 kere görüp kulanmayada burda heves etmiş olmanı normal karşılıyorum hackten şayet birazcık anlasaydın bu js uzantılı (java script) dosyasının indirir bi editörde yada txt dosyasında açıp kontrol edebilirdin bilmedigin gibi kendinide rezil edicegini tahmin ettigin için sıradan bi üyelik alıp burda inanmadıgın birşeyi sormuşsun.. nihayettindede sonuca ulastın =)

1- dosyayı indirmeye gerek duymadan yazdım. c de de perl de de exploid derleyebilirim

2- toplasanız 10 tane hack yapmışımdır. ama defacelerin sayısını bende unuttum. çogu yere nick , site falanda yazmam. öyle basit deface , üç beşgünlük index , sql injeksiyonlada ugraşmam.

"Exploit in belkide kelimesini 2 veya 3 kere görüp kulanmayada burda heves etmiş olmanı normal karşılıyorum hackten şayet birazcık anlasaydın bu js uzantılı (java script) dosyasının ...."
demişsiniz.

Biz sadece bir kaç kişiyiz. Sürekli değişiriz. Nickimizi bile bilmeyiz.Sunucuyu çöpe çevirir yada domaini üstümüze geçiririz.
buyrun son örnek : www . serokapo . net

serokapo . net bi kaç gün sitenize yonlendiriyorum. benim raitingle işim yok. sadece bayrak hoşuma gitti . siz hackledik diye yazın. benim için sorun değil :))

bir kaç ay önce hacklendi fakat domainin tekrar alınamaması için kaydı üzerimize bir kaç ay sonra geçirdik. REGISTER firmasınıda yanıltarak eski kayıtları temizlettik. bu adresin com adresininde düşmesini sağlayıp tekrar alınamamasını sağladık. park firmasına gitti.

buda eskilerden

http://old.zone-h.org/tr/defacements/mirror/id=3362591/

ben cevap istemiştim. çok bilmişlik değil . bazen insanların sağı solu belli olmuyor. kişisel sebeblerden mesajı kimse okuyamadan siliyor ve kullanıcıyı atıyorlar. örnek cw ye özenen ( rütbelerinden bile belli ) ve insanlara konuşma hakkı bile vermeyen , içerikleri kendi yazdıklarını çürüten bilgi içerenler dakikada silen 1923turk . org gibi :))

yinede mesajı silmediğiniz ve cevap verdiğiniz için teşekkür ederim sayın yönetici. ama daha teknik bir cevap isterdim. şayet bu js yi kullanmak zorundaysanız ama içindekinin ne oldugu konusunda fikriniz yoksa müsait bir zamanda indirir bakarım.

BT Umanıyım. yazılım geliştiriciyim. ayrıca bir kaç açık kaynak kodlu linux sürümününde geliştiricilerindenim. CISCO eğitimimde cabası. herkes digeriden biraz fazla olabilir. ama digerinin bilmediğinide başkası bilebilir sayın yönetici arkadaşım...

fakat şunuda itiraf edeyim bütün günümün neredeyse yarısını bişey bildiğini sanan insanlara laf yetiştirmekle geçirdiğim yılları düşündüğümde sana hak veriyorum. bir gün sende yazmaktan bıkar hatta formuda kaldırırsın... fakat hakaret kısmını kabul etmiyorum.

mesele milli yada ahlakiyse gerisi teferruat. kişisel olmadıgı sürece herkese yardım ederim

hack-tr AT hackermail DOT com

ileri düzey ne probleminiz varsa yazın cevap veririm. FORUMLARDA BULUNMAYANLARA ....

fatalx . sende aldın mı cevabını ???

serokapo . net bi kaç gün sitenize yonlendiriyorum. benim raitingle işim yok. sadece bayrak hoşuma gitti . siz hackledik diye yazın. benim için sorun değil

öncelikle hazırlamış oldugumuz indexi begendiginiz için teşekkür ederim alışkanlıklarımız başkasının hackledi siteleri sitemizde kendi adımıza yayınlamayız yapmak istersen süpeniz olmasın yaparız..
biz sizin bilginiz bildiklerinizi sorgulamadık ama böle bi soruya güzel bir cevap vermiş olduk herkez kendi bilgisi çercevesinde hareket eder sizde öle yapmışsınız ilk mesajınızda burdaki üst veya alt seviyedeki yöneticilerimize bile bu soruyu yöneltseydiniz aynı cevabı alırdınız emin olun bizler kimseye hack dersi vermiyoruz ukalalık yapmıyoruz sizde yapmayın kim oldugunuzu ne oldugunuz benim veya hackhell üyeleri için önemli degil emin olun ki bilmediginiz benden veya üyelerimizden ögreniceniz çok şey var bunlardan birinide ögrenmiş oldunuz.. konu kapatıldı.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri