neden olmasın??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

stache

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar 1 milyon 200 binden fazla üyeyiz. bu kadar çokuz yani. hani nerelerde oturduğumuzu falan yazalım aynı bölgedekilerle ne bileyim bietkinlik yapılır bu halısaha maçı olur veya biyerlere gitmek olur.

ne diyosunuz?

o ole adres vermekle falan olmaz.. adam adresini yazsin sen adama dusman ol.. sonra birbirinizi vurun... o ole olmaz iste... dersin ki adminler modlar bir kac arkadasa gorev atar... o arkadaslar derki... mac yapacak var mi istanbulda surda su saatte... ozaman olur ki zaman zaman zaten pikniktir vs dir bole aktiviteler yapildi yapiliyorda... ama senin dedigin gibi adres vermeyle olmaz o is

tamam adrs verilmesin o halde bahsettiğin gibi yer belirlenilsin

yozgat boğazlıyanda gelecek hafta cumartesi saat 19.00 kapalı statta :D:eek:hmy:

dostlar bu maçlar sadece hackhell için mi düzenleniyo yoksa?

dostlar bu maçlar sadece hackhell için mi düzenleniyo yoksa?

Yok kardeşım dunya karması..Geçen maçta messide geLmiş sırf hackheLLden know'un messı oynarsa ben oynamam kaprisi yüzünden tribünLere yoLLadık eLemanı.. Sen sen oL hackheLLde bu tarz bı maç yaptıgımızda messi david viLLayı feLan çağırma..Takım içinde huzursuzLuk çıkıyor.. =D

yeniyim dostum eskilerdenim ama yeniyim işte :D pek bilmiyorum bu işleri

yeniyim dostum eskilerdenim ama yeniyim işte :D pek bilmiyorum bu işleri

HoşgeLdin kardeşım o işin espirisiydi..Şimdi herhangı bı forum buLuşması oLcagı zaman veya haLı saha maçı bir arkadaşımız her teLden böLümüne 1 2 ay öncesınden konu açar geLmek ısteyenLerın adını konuya yazar..BöyLeLikLe buLuşma tarıhıne kadar kım geLicek kim geLmeyecek beLLi oLur.. Sonrası ıse beLırLenen mekanda beLırLenen saatLerde buLuşuLur..Biz geneLde kartaL yuvası oLarak kendı aramızda buLuşup bişeyLer yapıyoruz ancak hackheLLde herhangı bı buLuşma oLdugundada eLimizden geLdigince destekLiyoruz eskı konuLardada mevcut buLuşma resımLeri.. Öle yanı umarım anLamışsındır..

anladım anladım :D
forumda biraz daha aktif olayım da sonrasına bakarız artık

Ben Adres vereyin Çırpıcıda Halı sahada Maç edeLim ßirßirimizi VuraLım gitsin anasını Satim :saskin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri