uLash
Kaleidoscope

Nedir bu Rapidshare'den Çektiğimiz !!..
Hotfile, Mediafire tarzı upload-download siteleri gelişme ve büyüme yolunda hızla ilerlerken, ve Hotfile 'ın para kazandırma kampanyası varken Rapidshare sitesinin bütün kullanıcılarına yaptığı kötü değişiklikler büyük düşüşüne neden oldu. Yükseldiği gibi düşecek bu site bu gayet açık ama anlamadığım o kadar üst seviyede iken nasıl bir politika izliyorsunuzda Ücretsiz indirmeyi kısıtlıyorsunuz? , Dosya saklama süresini kısaltıyorsunuz ve bazı uygulamaları kapatıyorsunuz? Özellikle yaptığı bu son uygulamalar gerçekten büyük düşüşe neden oldu.
Valla arkadaşlar Alexa’daki durumuna baksanız sizin için yeterli olabilir . Gerçekten nasıl bir yol izleyeceklerini artık merak ediyorum .Artık herkes rapishare dan şikayetçi . Böyle giderse yakın zamanda rapidshare 'ın sonu megaupload gibi olabilir .
Örneğin sitede yaptığımız paylaşımlara bir bakalım , programlar bölümü olsun , hut programlar , işletim sistemleri bu bölümlerde genellikle download dosyaları oluyor ve kullanıcıların yorumlarına bakarsanız "rapidten bıktım" "rezalet bu rapid" "baska siteye upload edin rapid istemiyorum" gibi bir ton mesaj okuyoruz e hali hazırda bu yorumları yazan sevgili arkaşlarımız haklılarda . işler artık işkence boyutuna geldi rapidshare de ve gitgide çökmeye ve çökmeye giderken yanında bizide götürmeye devam ediyor . Acaba neyin peşinde buda merak konusu ..
Sanırım rapidshare e şöyle bir benzetme yapsak hiç fena olmaz hani .
Hotfile : Mozilla firefox
Mediafire : Opera
Rapidshare : İnternet explorer : )
Hiçte fena olmadı hani , hem hız bakımından hemde çektirdiği işkenceler ve beklettiği dakikalar için rapidshare sitesini kınıyorum . Her zaman sorun oldu ve hala sorun olmaya ve bu sorunu dahada kötüleştirmeye devam ediyor. Benim şahsi tavsiyem rapidshare yerine Hotfile ve benzeri bir kaç site kullanmak .
Örneğin :
www.hotfile.com : Son derecede kaliteli ve hızlı , problemsiz çalışmasının yanı sıra turkcell mobil ödeme ile hesap satmaya başlamışlar .Ama Mobil ödeme olarak pahalı tabi , 1 aylık hesap normalde 9 dolar iken mobil ödeme ile 20 liraya geliyor. 1 günlük hesap ise 8 lira. kesinlikle tavsiye ediyorum. Ayrıca üyelik aldığınızda eşşek yükü ile para kazanmakta mümkün . Tabi ben hiç bir paylaşımımdan bu zamana kadar para kazanmadım oda ayrı : )
www.mediafire.com : paylasimcilarin yeni gozdesi mukemmel file hosting sitesidir çok hızlı ayrıca sacma safan geri sayımlarla falan bekletmiyor. 2 dosya indiremezsin falan filan diye cazda yapmıyor ..
www.depositfiles.com: Gayet hızlı ve kullanıslı buraya yüklediğiniz dosya 1000 defa indirilirse site size 5 dolar veriyor ve yine mediafire sitesinde olduğu gibi 1 den fazla dosyayı indirebiliyorsunuz ..
www.letitbit.com : günlük 10gb indirme limiti olan, 2gb lik dosyalara kadar bölmeden upload yapılabilen dosya paylaşım sitesi.hızı da olduça iyidir.rus sitelerde özellikle adult paylaşımında bayağı popüler.
www.netload.com : rapidshare'in son zamanlarda saçmalamasından sonra direkt olarak geçilebilecek güzel hızlı limitsiz harikulade sitedir. rapid'in apaksak ve yavaş download larından vereme yakalanmak üzere olanlar için ilaç gibi bir oluşumdur. Yine letitbit te olduğu gibi misal : 8 gb'lık bir dvd'yi free olarak indirebiliyorsunuz ..
Hatta bide anket yapıp tepkileri görmek hiç fena oLmaz : )
Benim gözüme çarpan download siteleri bunlar , hackhell peki ya sizcede rapidshare artık işin cılkını çıkartmadımı ? ne dersiniz ve hergün yararlandığınız uploadçı kardeşlerime ne öneriyorsunuz hangi siteye yükleme yapılmalı ? ..
Yorumlarınız esirgemeyin şu konu çözülsün artık ..
saygılar ..