Nedir bu Rapidshare'den Çektiğimiz !!..

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
vqqvpk.jpg

Nedir bu Rapidshare'den Çektiğimiz !!..

Hotfile, Mediafire tarzı upload-download siteleri gelişme ve büyüme yolunda hızla ilerlerken, ve Hotfile 'ın para kazandırma kampanyası varken Rapidshare sitesinin bütün kullanıcılarına yaptığı kötü değişiklikler büyük düşüşüne neden oldu. Yükseldiği gibi düşecek bu site bu gayet açık ama anlamadığım o kadar üst seviyede iken nasıl bir politika izliyorsunuzda Ücretsiz indirmeyi kısıtlıyorsunuz? , Dosya saklama süresini kısaltıyorsunuz ve bazı uygulamaları kapatıyorsunuz? Özellikle yaptığı bu son uygulamalar gerçekten büyük düşüşe neden oldu.

Valla arkadaşlar Alexa’daki durumuna baksanız sizin için yeterli olabilir . Gerçekten nasıl bir yol izleyeceklerini artık merak ediyorum .Artık herkes rapishare dan şikayetçi . Böyle giderse yakın zamanda rapidshare 'ın sonu megaupload gibi olabilir .

Örneğin sitede yaptığımız paylaşımlara bir bakalım , programlar bölümü olsun , hut programlar , işletim sistemleri bu bölümlerde genellikle download dosyaları oluyor ve kullanıcıların yorumlarına bakarsanız "rapidten bıktım" "rezalet bu rapid" "baska siteye upload edin rapid istemiyorum" gibi bir ton mesaj okuyoruz e hali hazırda bu yorumları yazan sevgili arkaşlarımız haklılarda . işler artık işkence boyutuna geldi rapidshare de ve gitgide çökmeye ve çökmeye giderken yanında bizide götürmeye devam ediyor . Acaba neyin peşinde buda merak konusu ..

Sanırım rapidshare e şöyle bir benzetme yapsak hiç fena olmaz hani .

Hotfile : Mozilla firefox

Mediafire : Opera

Rapidshare : İnternet explorer : )

Hiçte fena olmadı hani , hem hız bakımından hemde çektirdiği işkenceler ve beklettiği dakikalar için rapidshare sitesini kınıyorum . Her zaman sorun oldu ve hala sorun olmaya ve bu sorunu dahada kötüleştirmeye devam ediyor. Benim şahsi tavsiyem rapidshare yerine Hotfile ve benzeri bir kaç site kullanmak .

Örneğin :

www.hotfile.com : Son derecede kaliteli ve hızlı , problemsiz çalışmasının yanı sıra turkcell mobil ödeme ile hesap satmaya başlamışlar .Ama Mobil ödeme olarak pahalı tabi , 1 aylık hesap normalde 9 dolar iken mobil ödeme ile 20 liraya geliyor. 1 günlük hesap ise 8 lira. kesinlikle tavsiye ediyorum. Ayrıca üyelik aldığınızda eşşek yükü ile para kazanmakta mümkün . Tabi ben hiç bir paylaşımımdan bu zamana kadar para kazanmadım oda ayrı : )

www.mediafire.com : paylasimcilarin yeni gozdesi mukemmel file hosting sitesidir çok hızlı ayrıca sacma safan geri sayımlarla falan bekletmiyor. 2 dosya indiremezsin falan filan diye cazda yapmıyor ..

www.depositfiles.com: Gayet hızlı ve kullanıslı buraya yüklediğiniz dosya 1000 defa indirilirse site size 5 dolar veriyor ve yine mediafire sitesinde olduğu gibi 1 den fazla dosyayı indirebiliyorsunuz ..

www.letitbit.com : günlük 10gb indirme limiti olan, 2gb lik dosyalara kadar bölmeden upload yapılabilen dosya paylaşım sitesi.hızı da olduça iyidir.rus sitelerde özellikle adult paylaşımında bayağı popüler.

www.netload.com : rapidshare'in son zamanlarda saçmalamasından sonra direkt olarak geçilebilecek güzel hızlı limitsiz harikulade sitedir. rapid'in apaksak ve yavaş download larından vereme yakalanmak üzere olanlar için ilaç gibi bir oluşumdur. Yine letitbit te olduğu gibi misal : 8 gb'lık bir dvd'yi free olarak indirebiliyorsunuz ..

Hatta bide anket yapıp tepkileri görmek hiç fena oLmaz : )

Benim gözüme çarpan download siteleri bunlar , hackhell peki ya sizcede rapidshare artık işin cılkını çıkartmadımı ? ne dersiniz ve hergün yararlandığınız uploadçı kardeşlerime ne öneriyorsunuz hangi siteye yükleme yapılmalı ? ..

Yorumlarınız esirgemeyin şu konu çözülsün artık ..

saygılar ..

Öyle bir zamanlama ki bu kadar olur.Eline sağlık
2 Gündür upload yapmak için boğuşuyorum ben de rapidle.Bu kadar mı olur yaw.Rapidden Download işkence diyenler bir de upload denesinler.Ne olacaksa artık bu işin sonu bilmiyorum.
Bence de alternatifleri değerlendirme zamanı geldi de geçiyor bile

rapidin allah belasını versin 10 kb lık şeyi bile rapid atıyolar burnumuzdan getiriyolar

Radipshare'den mümkünse indirmem ve oraya birşey upload etmem

Hotfile ye bakınca Rapidin ilk günleri aklıma geldi.. Gelen gideni aratırmış..
Şu an hotfile daha iyi gibi gözüküyor ama sanırım rapidden kopamayacaz.

Genelde tüm paylaşımlarımı iki yerede yapıyorum, indirme sayılarına bakarsak sanırım rapidshare.

Umarım rekabetçi bir piyasa olur ve kazanan kullanıcı olur..

Bol downloadlı günler herkese..

Premium Üyelik Olmadıktan Sonra Hepsi Birbirinden Beter,Şunuda Unutmamak Gerek RapidShare Dünyada En Yaygın Kullanılan Sitedir,Avantajlarıda Yok Değildir. (Puanla Üyelik Uzatma,Yeni Hesap Açma,Hediye,Euro Kazanma vs.) 1 Kere 1 Aylık Üyelik Aldım 1,5 Yıldır Puanlarımla Üyeliğimi Uzatıyorum 50 Euro da Alacağım Yatıyor Daha) :D

rapid suçlu ama proğramları rapide atan arkadaşların hiç mi suçu yok. başka proğramlara atar olur biter.

Valla arkadaslar bu konuyu acmamın nedeninin belirttim hangi siteye upload yapaLım bu cevabı bekliyoruz ayrıca bana günde defalarca özel mesaj geliyor herkes rapidshare den şikayetçi ve ayrıca rapidin kıyakları eskide kaldı hem server olarak ta yavaşladı ..

Valla arkadaslar bu konuyu acmamın nedeninin belirttim hangi siteye upload yapaLım bu cevabı bekliyoruz ayrıca bana günde defalarca özel mesaj geliyor herkes rapidshare den şikayetçi ve ayrıca rapidin kıyakları eskide kaldı hem server olarak ta yavaşladı ..

Alternatifli Upload Yapmak En Güzeli,İsteyen İstediği Yerden Download Yapabilir,Upload Yapana Biraz Zahmetli Ama En Güzeli de O Sanırım.

rapidshare nin tadı ayrıdır.çok acı çekenlere 15 liraya 1 aylık rapid üyeliği war yahu bukadar pinti olmayın arkadaşlar.onca insan wakitlerini harcayıp yükleme yapıyorlar,üç kuruş için naz yapıyorsunuz.alıyorum 6 aylık üyelik ne başım ağrıyor ne birşey flashget ile sorunsuz indiriyorum.. rapidshareden ötesi yalan bence..

rapid suçlu ama proğramları rapide atan arkadaşların hiç mi suçu yok. başka proğramlara atar olur biter.

Suç ile Alakası Yok,Mesela Ben Rapid Premium Üyeliğim Var Oradan Upload Yapıyorum,1GB Olan Bir Dosyayı 200MB lara Bölerek Birden Fazla Upload'ı Otomatik Gerçekleştirebiliyorum Diğerlerinde Bu İmkanım Yok,Bu Bir Üyelik Meselesidir.

allah için ya bir rapid üyeliği alında ondan sonra çekemiyoruz rapidden bilmemne diyin ya. flash getle 450 ile çekiyorum ya rapidden dosyaları el insaf..

rapidshare tartışmasız en iyi sağLayıcıdır ve ben net kuLLandığım sürece premiumum oLacaktır bu su götürmez gerçekç..ama free kuLLanıcıLar için yeni yeni zorLukLar çıkartıyorLar..bu da tabi sağLam aLternatifLere yöneLtiyor ister istemez..bunLardan biri bana kaLırsa netLoad diğeri de hotfiLe'dır..Ben artık payLaşım anLamında dosyaLarımı netLoad'a atıyorum..Rapid'ten free oLarak puan kazanma devri bitti..ama downLoad yapacaksam eğer bir payLaşımda iLk oLarak rapidshare ararım her zaman..yoksa aLternatifLerinden indiririm..kısacası artık ben de upLoad'ta boykot ediyorum rapidi ve netLoad'a çaLışıyorum artık =)

Geri