Nefret ettiğinz sanatçı?

ajdar,müslüm,arto,aydın,bülent ersoy,fatih ürek,seda sayan,mahsun,tatlıses bende bunlar başı çekiyor.

şş aajdara laf yooqq =)=) eheuheuheu

İBRAHİM TATLISES , armaan çalayanmdr nedr sançı deil ama nefretlk,arto , ha 1d şu dinqil alihan=)=)

GEyik & Mizah ??

ferhat güzel, alişan, mahsun

SmR' Alıntı:
ajdar,müslüm,arto,aydın,bülent ersoy,fatih ürek,seda sayan,mahsun,tatlıses bende bunlar başı çekiyor.

sanatçı olarak yazdıklarının içerisinde ne olduğu belli olmayanlar var
Ajdar , Arto , Fatih Ürek gibi bunlar medya maymunu

sanat hissetmetir hissettigini hissettirebilmektir hissettiren sanatçıdır buda eşittirki türkiyede sanatçı dedigimiz olay çok azdır.

keremcem , berdan mardini , arto , recep tayyip (sanatçı olmasada)

çok isim war aslında ama en gıcık olduğum arto fatih ürek hele o artoya gerilip gerilip azının üstüne bi yumruk atmak için neler vermezdim

imitasyon maymum dolu piyasa alayını sevmiyorum son zamanlardakilerin...

bence konuyu anlamak lazım...

sanat ve sanatçı kavramlarınıu iyi bilmek daha sora buraya yorum yapmak gerekir die düşünüyorum..

yaptığınız yorumlarda bahsettğiniz isimlerin hemen heme nhepsi sanatla gram alakası olmayan kişiler..

türkiyede sanat yapan insan derseniz.. yıldız - müşfik kenter.. gazanfer özcan.. abidin dino.. gibi isimlerde var..

sadece şarkı sölleyenler değildir sanatçı olanlar...

ve ülkemizde sanat yapabilen bir kaç isim olduğuna göre kimseden nefret etmiorum.. çünkü onlar yaptıkları dalda en büyüklerdir..

mahsun du aldoydu yıldoydu ajdar falan filan bunlar lütfen buları yazmayın sanata yapılan küfürdür... yorurmum bu....

sevdiklerimi solim daha kısa bi liste olsun bari tarkan, ahmet kaya ,sezen, nil ,rafet de fana değil

ya walla çok isim var ama ben yine sabah programlarındaki kadınlardan vazgeçemiyorum on nefret ettiğim onlar

Geri