Nerede, Ne Zaman, Neyle, Ne Kadar ?

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar, en yüksek süratimizi, hangi marka arabayla yaptığımızı, ne zaman, nerede araba kullandığımızı ve yaşadığımız duyguyu anlatıyoruz. Benden başlasın hadi bakalım.

2007 yılında 1997 model Ford Mondeo 2.0 Ghia ile İzmir - Aydın otobanında 220 km hız yaptım, nasıl olduğunu soracak olursanız, araba zangır zangır titremeye başlamıştı, daha fazlasını gözüm yemedi, tırstım.

:durdurun

Ya sizinki ?

2008 yılında opel astra elegance ile (bagaj full dolu; arabada 5 kişiyiz) tatil dönüşünde karaman yolunda 190 km hız yaptım. daha fazla basmaya cesaret edemdim. motor gürültüsünden başka birşey duyulmuyordu.

hız felakettir ksinlkle tavsiye etmem.

bu bölüm daha önceden yokmu du yaww neyse
toyota coralla 2007 model ile eskişehir bursa arası otobanda 170 yaptım

clk ile 317 görmüşüz polisler söledi tabi yanında 348 lira asırı sürat cezası ile ehliyeti aldılar ama olsun deneyin dehset oluyor need for speed te nosa basıon yaaa aynen öle hayal gibi oluyor

1 Ay Önce E-5'in Büyükçekmece-Florya Yolunda 2009 Clio Symbol İle 170 Yaptım :smile:

modiyifeliş 206 gtı ile gaziantepten ankaraya gelişimde 220 yaptım ama sonra hız kadranı kırıldı ve ibre 220 de takılı kaldı

2009 yazı marka 1997 Kartal S yeni bakımdan çıkardım arabamı hız 200

fazla gitmedim ama ne de olsa tofaş

94 şahinle kadranı wurduk benzinde de gazdada

düsseldorf otobaninda 2 yil önce sl500 amg ile 290 km/h(arac 320 yapabiliyodu,o tünel alti sesini hic unutamam) vede bu haziranda izin dönüsü audi a8 ile 2 kisi full bagaj 255 km/h civari

düsseldorf otobaninda 2 yil önce sl500 amg ile 290 km/h(arac 320 yapabiliyodu,o tünel alti sesini hic unutamam) vede bu haziranda izin dönüsü audi a8 ile 2 kisi full bagaj 255 km/h civari

Aynı Paraya Biz Burda Clio Alıyoruz Siz Mercedes Tabi Yaparsın Abi :smile:

BMW 3.16i ile İstanbul'dan Marmara Ereğlisine giderken 220 basmıştım. Arabada ful doluydu.
Hız yapmak çok zevkli ve bir o kadarda tehlikeli birşey.
Lütfen aşırı süratten kaçınalım.​

Münih Otobani - Bmw 335i - 280 km/h

Geri