Netcad 5.1 crack vista ve win 7 için

A_f_B

New member
Reaction score
0
NETCAD 5.1 CRACK

thumb_415605451.gif

NETCAD 5.1 VE VİSTA-WİN7 CRACK İNDİR

RaR PaSS:afb

Proğram tanıtım amaçlı olduğu için Netmap modülü yoktur. Bu konuda herhangi çalışma olmayıp eklenme ihtimali şimdilik yoktur.

ÖNEMLİ UYARI:Videoda tam gözükmeyen (çözünürlükle alakalı) bir kısım var onu ben birde buradan yazacağım, Videoda Sing a system file seceneğini seçip next dedikten sonra çıkan pencere yazacaklarımız aynen şöyle olması lazım:
C:\Windows\System32\Drivers\resetat_2.sys

64 bit sadece crack dosyası Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!

NOT: Crack'in 64 bit içeriklerinin bazı dosyaları (ismini vermeye gerek yok) başka siteden alınmıştır.

Yanlışlıkla
postthanksi.gif
butonunu kullanabilirsiniz...:001_rolleyes:
YASAL UYARI
Bu paylaşım tamamen kişisel kullanım için sunulmuş olup, bilgilendirme ve tanıtım amaçlı paylaşılmıştır, Şirket vb. kurumlarda ticari maksatla kullanılması yasaktır. Lütfen lisanslı proğram kullanalım. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, [email protected] mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır.​

Çok teşekkürler. İnanın rekabetci bir fiyatla satsalar hiç bu yola başvurmayız. Ancak bizi bu yola iten üretiçinin kendisidir

vidyoda gösterildiği gibi 5.0 çalışıyor fakat 5.1 çalışmıyor windows 7 64 bit de yada ben yapamadım
çalıştıran varsa yazsın nerde hata yapıyorum hepsi için ellerinize sağlık

vidyoda gösterildiği gibi 5.0 çalışıyor fakat 5.1 çalışmıyor windows 7 64 bit de yada ben yapamadım
çalıştıran varsa yazsın nerde hata yapıyorum hepsi için ellerinize sağlık

Paylaşımlar denenmiştir ve 5.1 win 7 64 bit de çalışmaktadır. Bilginize​

evet çalışıyordur ama senin verdiğnle çalışmıyor linkdeki sadece 5.0 çalıştırıyor 5.1 için farklı bir çözüm var demekki zaten verdiğin dosyadaki reg bilgileri 5.0 için olanla aynı nasıl 5.1 çalışacak

evet çalışıyordur ama senin verdiğnle çalışmıyor linkdeki sadece 5.0 çalıştırıyor 5.1 için farklı bir çözüm var demekki zaten verdiğin dosyadaki reg bilgileri 5.0 için olanla aynı nasıl 5.1 çalışacak
anlıyorum senide susturdular demekki sende bizi oyala nasıl olsa bilmiyoruz ya uğraşırız biz yapamadık deriz yinede sağol

Bak arkadaşım öncelikle saçmaladığını belirtmek isterim. Kaldı ki madem bu işlerden anlıyorsun reg dosyaları karşılaştırıyorsun iyice karşılaştır derim ben sana, Çünkü o reg dosyalarını kendi ellerimle değiştirdim, mail adresini ver eski ve yeni reg dosyaları arasındaki farkı göstereyim sana, Bana göre sen daha önce eski reg ile 5.0 çalıştırmışsın ve sonra 5.1 kurmuşsun ama anladığım kadarıyla reg kaydı başarılı olmamış, Sana tavsiyem regedit.exe den dongellerin anahtar bilgilerine bak şayet eski reglere ait ise sil ve yeni reg bilgilerini gir.

sistemi formatladım, netcad 5.1 kurdum, emülatörü kurdum, aygıt yönetecisinde emülatör üzerinde ünlem işareti yok, regeditde dongle değerlerinde senin verdiğin değerler olduğunu kontrol ettim, görev yöneticinde haspmls.exe *32 çalışıyor. ama netcad açılmadan kapanıyor. bu işlemleri en az 10 sefer yaptım. sorun nerde sence önceki mesaj içinde özür dilerim senide forumlara yalan yanlış birşeyler karalayıp kaybolanlardan sandım kusura bakma çok gördük böylelerini

sistemi formatladım, netcad 5.1 kurdum, emülatörü kurdum, aygıt yönetecisinde emülatör üzerinde ünlem işareti yok, regeditde dongle değerlerinde senin verdiğin değerler olduğunu kontrol ettim, görev yöneticinde haspmls.exe *32 çalışıyor. ama netcad açılmadan kapanıyor. bu işlemleri en az 10 sefer yaptım. sorun nerde sence önceki mesaj içinde özür dilerim senide forumlara yalan yanlış birşeyler karalayıp kaybolanlardan sandım kusura bakma çok gördük böylelerini

5.1 kurmayı sona bırakmanı öneririm, sanırım sistemin 64 bit win 7 idi, Gördüğüm kadarıyla zaten başka bir sitedende yardım alıyorsun. neyse 64 bit işletim sistemlerinde ortaya çıkan sürücü imzalama problemi olmakta, bunu gidermek için video da zaten detaylı anlatılıyor, ordaki sürücü imzalama devre dışı bırakma işleminde başarılı olamamış olabilirsin,

dostum sorunu buldum verdiğin dosyadaki hasp_32_64 dosyası netcad 5.0 ın kullandığı hasp tipi olan hasp4 ün programı 5.1 için hl tipi hasp kullanılmış onun için uyum sağlamıyor hasp_32_64 yerine aladdin ftp den yada netcad portalden HASP_HL_driver_setup.zip dosyası indirip kurulursa sorun çözülüyor şu an windows 7 64 bitde 5.1 sorunsuz kullanılıyor. yardımların için sağol teşekkürler.

paylaşımın için teşekkürler dnedeikten sonrada yazacaktım ama

sona bıraktım

5.1 kurmayı sona bırakmanı öneririm, sanırım sistemin 64 bit win 7 idi, Gördüğüm kadarıyla zaten başka bir sitedende yardım alıyorsun. neyse 64 bit işletim sistemlerinde ortaya çıkan sürücü imzalama problemi olmakta, bunu gidermek için video da zaten detaylı anlatılıyor, ordaki sürücü imzalama devre dışı bırakma işleminde başarılı olamamış olabilirsin,

sayın afb 5.1 i en son krmama rağmen bir pencere açılıp kapanıyor. videodaki f8 seçeneğinde hata ayıklama modunu seçili göstermişsiniz fakat yazı sürücü imzası zorlamasını devre dışı bırak her iki konumda da denedim olmadı.

Herşeyi kaldırıp yeniden mi denemeliyim, yoksa 5.0 mı kumalıyım bir bilgi verir isen sevinirim.

sistem win7 64 bit.

sana yardımcı olmaya çalışayım hunterman. reg dosyasında bir sıkıntı olabilir bakıp size döneyim,

kayit.reg dosyasını kontrol ettim ve ofisimde bulunan ve çalışan win 7 64 bit teki dosya ile aynı zaten kendim oluşturdum bir kısmını, videodaki sürücü imzalamayı devre dışı bırakmayı seçip gerekli işlemleri yapman lazım, imeç hata ayıklama modunda iken video kaydı yapılmış zaten yazıyor orada sürücü imzalama devre dışı bırak diye, Ben paylaşmış olduğum cracki önce uyguladım çalıştı sonra paylaştım ama şöyle bir problem oluyor eski reg dosyaları silinmiyor ve hasp kilit onu görüyor olabilir 5.0 kur dene çalışırsa öyle demektir başka bir yöntem kullanır çözmeye çalışırız,

sayın A_f_B ilgin için teşekkürler. Yukarıda dediklerim olmayınca xp 5.0 kurup işimizi hallettik.

seninde diline sağlık iyi çalışmalar,

netmap ve netkamu modülleri çalışıyor mu?
Bir de cracki ayrıca yükleyebilir misin?

5.1 on numara çalışıyor emeğine sağlık teşekkürler

Geri