Nişan Çok Havaya Kalkıyor :S

ARCHANGEL!

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Ben cs 1.6 Oynuyorum Ama Nişanım Çok havaya Kalkıyor. Aşırı Havaya kalkıyor yani. Keleşle 3 Mermi ateş etsem bile Biraz kalkıyor. Yani Accayip bir Nişan kalkma Sorunum war. Bunun İçin Ne yapmam Gerekiyor. Nasıl Nişan kalkmasını önlerim ya da Azaltabilirim. Bütün Ayarları vs Söylüyorum :

800x600 Nişan small gama ve parlaklık full 1024 k adsl fps her zaman 60 .

Ve Bir Sorum daha war Parlaklık ve Gamma ayarı full mu olmalı yoksa Default u mu öneirsiniz Yardımcı olursanız Sevinirim Çok Büyük sevaba geçersiniz . Mermi Sekmemesi Nişan kalkmamasısı için Bununla İlgili ayar Veya Yapmam Gerekenleri Söylerseniz Sevaba Geçersiniz Şimdiden Teşekkürler =)

SeCReT W1TNeSs

large yap nısan modunu hem daha ıyı nısan alırsın bazan ben small dan sıkılıp largede oynuyorum daha rahat adamın ustune getırebılıyorsun hemde kursunların sekmıyor smalldakı gıbı bence bı sure ole oyna bılemıyorum sekıyor ddıgın nasıl sekıyor

benimde bişey dikkatimi çekti adam resmen tarıyor artı çok büyüyo ama mermiler ekranın tam ortasına gidiyor hedef aldığı yere + büyüse bile düz gidiyor bunu nasıl yapıyorlar arkadaşlar :S

Ben Onu bi anlasam bende onu merak ediom ztn. Onlarda Nişan büyümüyor. Bizde olsa büyüyor yani. Bizim ekranda öyle ama onlarda büyümüyor :S

gencler onların pc de de nişan büyüyor silah sekior snn pc de öle görünüor

çok tararsan cross'un fazla büyümesi normal ... Silahları kullanmayı bilirsin cross'un fazla büyümesi sorun olmaz...

Geri