Aksi_Laz
New member
- Reaction score
- 0
Yûréqîmdékî yØL †énhâ ! qô†ûn yérsé qéçérsîn . ! Adâm ØLânîdâ qôrdûk âncâ LâfLâ SeVeRs!Nn....
né sHén umRumDasın né ba$qası...HicH siqimDé DéqiLsin anLaDınmı a$qısı....???
seni it...Deegrimi biLemedin siKtir qit ...
# ^ saRfédiLén HéR ßiR sözZ...aqLamaqLı HéR ßiR qözZ...ßiR qöRdüqüm oLdu... cözéßiLiRsén Hadi cözZ...!
ßHén umuDLaRı ßo$H kovanLaRa DoLDuRuRumMm...aCémiDiR aLDıqım ni$anLaR ßHén HéR a$qDa kénDymi vuRuRumMm...!
Bîzî BîR AllÂh BîrDê DostLÂrımız BîLsîN , ZâHmêT oLmâZsa qêRîsî îLêrLêsÎn.!!! ...!
boskoy qiDsin aTsız kovboy fiLmide bittsiN pLayboy kameRada ceqsin söHRedi yasaR piyasaya qiR bahk hepside ka$aR...
né kadaR koLay aRTık Séni SéwiyoRum démék PéKi ya qéRçéKTén séwmék..!?!
ne haddimiZé déLi qißi sévméK éN iyiSi öLüpté topraqa qirméK..!!
Sana dostum diyénLér varya aLayı hava, én sért tékérLékér biLé bir gün mutLak kaçırır hava
Né Sés Né Néfes Né De Rüzgar Bağışlar Séni DöNüp Sırtını Giderken SöyLe Kim KarŞıLar Séni
..<<Ya$amaq İçin Ya$ama .. Ya$adıqLarınLa Ya$a..<<
öLüm seNsizLiqSe seNsizLiq saDen öLümdüR..
Seni sana anlatamam Kesin Kafayı Yersin...
Kralınız Gelse Vız Gelir , sizinle uğraşacak kadar vaktim yok
biLdiqLerimDen emiNim...yaPtıqLaRıma keFiLim...qiDenLeRime veDayımMm...qeLenLeRime mihiRim...
sen o çok sewemediğim ağlayıp gülemediğim bırakıp gidemediğim !!!kalbimin tekl sahibisin!!!
sahte sevgililer terk ettiginde benim yoklugumu anlayacaksın beni başkası ile her görüşünde kaybettiklerine aglayacaksın
Hayatımdan gidenler.. birdaha geri gelmeyi hayal bile etmeyin!!hayatıma yeni girenLer gitmeyi dü$ünürseniz hiç beklemeyin!!kaLıp tanımaksa amacınız durup izleyin...BAŞKALARINDAN değil benden öğrenin...!
hoplayaROCK zıplayaROCK inanaROCK coşaROCK e birazcıkta matROCK dinlemek lazım ROCK
$εñ$¡ζ qáŀĐı ßυ qöśłεr $εń$íζ qàłđı ßu εłłεr ßoşwεr ćanım $εn$¡ζđε qεcεr ßu qünłεr
kαLp вeniim .. вeniim iiçiimde .. вαnα αiiт..
αmα öğrendiimkii O yαLnız seniin« eLLeriinde αтıyor..
sen« vαrsαn yαşıyor...
sen« seversen hαyαт вuLuyor... !!
geL aşk geL...!
iiçiiмdє кeLeвeкLeя υçυуσя.!!!
??•Ölmeq için yaşamaq gerekir ben hiçh yaşamadımky yaşam denen duygu koca bir soru işarety•??
Biz Biz Olduqumuz Için S£viLdik ßizi SatanLarı KaLbimizden Bir Bir SiLdik . Geride 3-5 Kişi kaLdık ama içimiz rahat MutLUyuZ . Çünkü Bu yaşımıza kadar Hiç Adam SATMADIK .! KraL OLmayanLara Taç taktık İşte En Buyuk Hatayı biz ßurda Yaptık.!
GönLüm kırGın ve yaraLı, Seni unuttum sanma bu gönüL Sana haLa SevdaLı ama bu yürek Seni bir daha anmayacak kadar DeLiKaNLı
qüLü$üme aLdanMa...! 2 SaniYeLikTir erTeSi aCı erTeSi keDer erTeSi hüZün
erTeSi öLüM erTeSi qöyaŞıDr qüLü$ümüN…
VaRMı HiÇ kuLLanıLmamı$ SıFıR ßiR YüReK
Artık senin gibi şerefsizlere karnım TOK..Oyuna devam romeo..ama artık JuLiet yok
beni sewmiyorsun diye sanmaki kalbim yetimdir ölürümde yalvarmam aşkim ASALETİMDİR!!!Sεnin nε ØLduğun bεniм için hiiiç
önεмLi dεğiL..sØnuçtα gözLεriмin
Sαnα bαktığı kαdαrsın..bεn Ø
gözLεri sεndεn çεktiğiм αn hØş
bi αnı Ølαrαk kαLırsın..!!
Hayatımdan gidenler..
birdaha geri gelmeyi hayal bile etmeyin!!
hayatıma yeni girenLer gitmeyi dü$ünürseniz hiç bekleyemeyin!!
kaLıp tanımaksa amacınız durup izleyin...
BAŞKALARINDAN değiL benden öğrenin....!
Hadi ße.!! a$kmı$,, me$kmi$,, SewiyoRmu$,, yhK qeLmezSem yoLumda öLüyoRmu$..
Ya Sen ÇocukLuqunda Çok MasaL dinLedin,, Ya da ßen Soqumu$um inSanLardan..
Ya Sen Çok SewiyoRSun ya$amayı,, Ya da ßen Soqumu$um ya$amaktan.!!!
чαşαмαк, кαяαηLıqıη içiηє вαтмαктαη iвaяєт σLѕα qєяєк...вσş вi düηчαdα çıяρıηαη υмυт ışıкLαяı qiвi...
ÖLüмüη нαчкıяışLαяıчLα чαşαмıη ѕєѕiηi чiтiямєѕi qiвi..!
Not : Varlığımda Kıymetimi Bilmeyenler Yokluğumda Adımı Anmasınlar
herşey yalan..herkes sahtekar..giden gitti..kalan hep bin pişman..bir tek sen kaldın yanımdaa..mutlu gibi..umutlu gibi..
Senin kanununda aşkla ölmek yasaksa gün gelir yüreğin benide unutacaksa senden bir resim kalacaksa yoq istemem sakın sewme beni
Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var:
Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara, göğe,
bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana...
SuskunLuGum AsaL£timDendir,Her Lafa Verecek Cevabım Var.
NE GİDENE KAL, NE KALANA GİT DERİM,
KALACAK OLAN YERİNİ
GİDECEK OLAN YOLUNU
BELİRLEMİŞTİR ZATEN......
Tek istediğim beni... bana bırakmanız...
bende ne kaldıysa...beni konuşmayın...beni tanımayın...
SANA BOYUN EĞMEKTENSE SIKARIM BİR ŞAFAKTA HAYALLERİMİ ALNIMA TÜKENİR GİDERİM,SENİDE İLAH ETTİĞİM O ACILI YÜREĞİME MAHŞERE DEK GÖMERİM SANMAKİ MUTLU OLURSUN SEN BENSİZ ANCAK YOK OLURSUN
Acı Çekerek Seni Severek Yaşamaktansa
BedemiNi Dondurur Elime Silahımı Alır
Beynime Sıkar Senin HaberiN Olmadan Giderim
Nê ô güZêLîm âGLîyOrMûsûN êRkêK bûGün sêVêR.yâRîn bêZêR.!SêNîn dêdigiN ô LêyLâ MêCnûN â$kLâRi bû zâMândâ Nê GêZêR!!
! qiD€n€ uzUlM€ S€WS€ qiDm€zdi..q€L€n€ s€winm€ o0Da ba$kasınDann q€Ldİ!!
şeytan diyorki bazen silahı daya kalbine bas tetiğe ama yapamıyorumbe aşkım ölümden korktuğumdan değil içimdeki sana KIYAMIYORUM
ஐ◄███▓▒░░ParçaLanmı$ Vücudum Olmu$ ßir Ses UzakLa$ Kızım ߀nden Git Kahbele$ Sana DeqiL Seni Sevdiğim İcin ßana lanet olsun▓███►ஐ
нéя кaяéѕι ѕιуaнa вσуaимιş вiя вυLмacaуιм.
çözмéуé çaLιşтιкça, içiмdé кaувσLυяѕυи..
! Dağların da Sesi ÇıkmazZ... Bakma Suskun Durduğuma !
::...ѕéωéη ѕéωιℓмéѕ,ѕéωιℓéη ѕéωмéѕ ¢üηкü вυ ∂üηуα∂α уαℓαη∂αη ѕéωéη şєяєƒѕιzℓєя тüкéηмéѕ ..::
Dilden sevmesini bilmeyiz bazıları gibi değiliz sevdik mi yürekten ölümüne severiz
# ^ saRfédiLén HéR ßiR sözZ...aqLamaqLı HéR ßiR qözZ...ßiR qöRdüqüm oLdu... cözéßiLiRsén Hadi cözZ...!
ßHén umuDLaRı ßo$H kovanLaRa DoLDuRuRumMm...aCémiDiR aLDıqım ni$anLaR ßHén HéR a$qDa kénDymi vuRuRumMm...!
Bîzî BîR AllÂh BîrDê DostLÂrımız BîLsîN , ZâHmêT oLmâZsa qêRîsî îLêrLêsÎn.!!! ...!
boskoy qiDsin aTsız kovboy fiLmide bittsiN pLayboy kameRada ceqsin söHRedi yasaR piyasaya qiR bahk hepside ka$aR...
né kadaR koLay aRTık Séni SéwiyoRum démék PéKi ya qéRçéKTén séwmék..!?!
ne haddimiZé déLi qißi sévméK éN iyiSi öLüpté topraqa qirméK..!!
Sana dostum diyénLér varya aLayı hava, én sért tékérLékér biLé bir gün mutLak kaçırır hava
Né Sés Né Néfes Né De Rüzgar Bağışlar Séni DöNüp Sırtını Giderken SöyLe Kim KarŞıLar Séni
..<<Ya$amaq İçin Ya$ama .. Ya$adıqLarınLa Ya$a..<<
öLüm seNsizLiqSe seNsizLiq saDen öLümdüR..
Seni sana anlatamam Kesin Kafayı Yersin...
Kralınız Gelse Vız Gelir , sizinle uğraşacak kadar vaktim yok
biLdiqLerimDen emiNim...yaPtıqLaRıma keFiLim...qiDenLeRime veDayımMm...qeLenLeRime mihiRim...
sen o çok sewemediğim ağlayıp gülemediğim bırakıp gidemediğim !!!kalbimin tekl sahibisin!!!
sahte sevgililer terk ettiginde benim yoklugumu anlayacaksın beni başkası ile her görüşünde kaybettiklerine aglayacaksın
Hayatımdan gidenler.. birdaha geri gelmeyi hayal bile etmeyin!!hayatıma yeni girenLer gitmeyi dü$ünürseniz hiç beklemeyin!!kaLıp tanımaksa amacınız durup izleyin...BAŞKALARINDAN değil benden öğrenin...!
hoplayaROCK zıplayaROCK inanaROCK coşaROCK e birazcıkta matROCK dinlemek lazım ROCK
$εñ$¡ζ qáŀĐı ßυ qöśłεr $εń$íζ qàłđı ßu εłłεr ßoşwεr ćanım $εn$¡ζđε qεcεr ßu qünłεr
kαLp вeniim .. вeniim iiçiimde .. вαnα αiiт..
αmα öğrendiimkii O yαLnız seniin« eLLeriinde αтıyor..
sen« vαrsαn yαşıyor...
sen« seversen hαyαт вuLuyor... !!
geL aşk geL...!
iiçiiмdє кeLeвeкLeя υçυуσя.!!!
??•Ölmeq için yaşamaq gerekir ben hiçh yaşamadımky yaşam denen duygu koca bir soru işarety•??
Biz Biz Olduqumuz Için S£viLdik ßizi SatanLarı KaLbimizden Bir Bir SiLdik . Geride 3-5 Kişi kaLdık ama içimiz rahat MutLUyuZ . Çünkü Bu yaşımıza kadar Hiç Adam SATMADIK .! KraL OLmayanLara Taç taktık İşte En Buyuk Hatayı biz ßurda Yaptık.!
GönLüm kırGın ve yaraLı, Seni unuttum sanma bu gönüL Sana haLa SevdaLı ama bu yürek Seni bir daha anmayacak kadar DeLiKaNLı
qüLü$üme aLdanMa...! 2 SaniYeLikTir erTeSi aCı erTeSi keDer erTeSi hüZün
erTeSi öLüM erTeSi qöyaŞıDr qüLü$ümüN…
VaRMı HiÇ kuLLanıLmamı$ SıFıR ßiR YüReK
Artık senin gibi şerefsizlere karnım TOK..Oyuna devam romeo..ama artık JuLiet yok
beni sewmiyorsun diye sanmaki kalbim yetimdir ölürümde yalvarmam aşkim ASALETİMDİR!!!Sεnin nε ØLduğun bεniм için hiiiç
önεмLi dεğiL..sØnuçtα gözLεriмin
Sαnα bαktığı kαdαrsın..bεn Ø
gözLεri sεndεn çεktiğiм αn hØş
bi αnı Ølαrαk kαLırsın..!!
Hayatımdan gidenler..
birdaha geri gelmeyi hayal bile etmeyin!!
hayatıma yeni girenLer gitmeyi dü$ünürseniz hiç bekleyemeyin!!
kaLıp tanımaksa amacınız durup izleyin...
BAŞKALARINDAN değiL benden öğrenin....!
Hadi ße.!! a$kmı$,, me$kmi$,, SewiyoRmu$,, yhK qeLmezSem yoLumda öLüyoRmu$..
Ya Sen ÇocukLuqunda Çok MasaL dinLedin,, Ya da ßen Soqumu$um inSanLardan..
Ya Sen Çok SewiyoRSun ya$amayı,, Ya da ßen Soqumu$um ya$amaktan.!!!
чαşαмαк, кαяαηLıqıη içiηє вαтмαктαη iвaяєт σLѕα qєяєк...вσş вi düηчαdα çıяρıηαη υмυт ışıкLαяı qiвi...
ÖLüмüη нαчкıяışLαяıчLα чαşαмıη ѕєѕiηi чiтiямєѕi qiвi..!
Not : Varlığımda Kıymetimi Bilmeyenler Yokluğumda Adımı Anmasınlar
herşey yalan..herkes sahtekar..giden gitti..kalan hep bin pişman..bir tek sen kaldın yanımdaa..mutlu gibi..umutlu gibi..
Senin kanununda aşkla ölmek yasaksa gün gelir yüreğin benide unutacaksa senden bir resim kalacaksa yoq istemem sakın sewme beni
Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var:
Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara, göğe,
bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana...
SuskunLuGum AsaL£timDendir,Her Lafa Verecek Cevabım Var.
NE GİDENE KAL, NE KALANA GİT DERİM,
KALACAK OLAN YERİNİ
GİDECEK OLAN YOLUNU
BELİRLEMİŞTİR ZATEN......
Tek istediğim beni... bana bırakmanız...
bende ne kaldıysa...beni konuşmayın...beni tanımayın...
SANA BOYUN EĞMEKTENSE SIKARIM BİR ŞAFAKTA HAYALLERİMİ ALNIMA TÜKENİR GİDERİM,SENİDE İLAH ETTİĞİM O ACILI YÜREĞİME MAHŞERE DEK GÖMERİM SANMAKİ MUTLU OLURSUN SEN BENSİZ ANCAK YOK OLURSUN
Acı Çekerek Seni Severek Yaşamaktansa
BedemiNi Dondurur Elime Silahımı Alır
Beynime Sıkar Senin HaberiN Olmadan Giderim
Nê ô güZêLîm âGLîyOrMûsûN êRkêK bûGün sêVêR.yâRîn bêZêR.!SêNîn dêdigiN ô LêyLâ MêCnûN â$kLâRi bû zâMândâ Nê GêZêR!!
! qiD€n€ uzUlM€ S€WS€ qiDm€zdi..q€L€n€ s€winm€ o0Da ba$kasınDann q€Ldİ!!
şeytan diyorki bazen silahı daya kalbine bas tetiğe ama yapamıyorumbe aşkım ölümden korktuğumdan değil içimdeki sana KIYAMIYORUM
ஐ◄███▓▒░░ParçaLanmı$ Vücudum Olmu$ ßir Ses UzakLa$ Kızım ߀nden Git Kahbele$ Sana DeqiL Seni Sevdiğim İcin ßana lanet olsun▓███►ஐ
нéя кaяéѕι ѕιуaнa вσуaимιş вiя вυLмacaуιм.
çözмéуé çaLιşтιкça, içiмdé кaувσLυяѕυи..
! Dağların da Sesi ÇıkmazZ... Bakma Suskun Durduğuma !
::...ѕéωéη ѕéωιℓмéѕ,ѕéωιℓéη ѕéωмéѕ ¢üηкü вυ ∂üηуα∂α уαℓαη∂αη ѕéωéη şєяєƒѕιzℓєя тüкéηмéѕ ..::
Dilden sevmesini bilmeyiz bazıları gibi değiliz sevdik mi yürekten ölümüne severiz