NiCKiNiZ Nereden Geliyor

vakgun

New member
Reaction score
0
Evet arkadaşlar nickiniz nereden geliyor söyleyin bakalım benimki uzun yollardan geliyor sizinki geyik yok herkes ciddi olsun sınav başlıyor hadi bakalım :cool:

ne demek uzun yol, vakgun, uzun yol demek mi ? ben lazım da :)
benimkisi ilk foruma şöle bir baktığımda; teşekkür nedir, nasıl edilir; konu nedir nasıl açılır bilmediğimden, apprentice; çırak, stajyer, acemi... geliyor.

Benımkısıde memlekıtımın plakası....

valla ben buraya yazmıyım ayıp olur:D:D:D

şaka

the_apprentice' Alıntı:
ne demek uzun yol, vakgun, uzun yol demek mi ? ben lazım da :)
benimkisi ilk foruma şöle bir baktığımda; teşekkür nedir, nasıl edilir; konu nedir nasıl açılır bilmediğimden, apprentice; çırak, stajyer, acemi... geliyor.

Şaka Yaptık Yavvvvvvvv.... Uzun Yol Kısa Yol Ne Farkeder
:D

ilk okulda japon diolardI baktIm japonlar deLi ben japon manyagIm oldugum çIkTIm nick 4-5 sendeir SAto artIk annem bile arada SAto Diyo :)

bir kaç anlamı war biri müzik grubu severim kandilerini mısırda tanrı birde benim nicim in adı ki tümn hackhell ailesi tarafından bilinri puahahah sınırsız geyik

aslinda biraz anlamsiz ben ona kendimce özel anlam yükledimm ölümüne kadar:D

benim nick hollandalı efsanevi RC (radio control) model arabalar üreten firmanın adından geliyor

Benım acıqlamam yapmama gerqe yoq herhalde...Gorunen koy klavuz ıstemez

Bir Kızıldereli Kabilesi ..!

Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenilemeyen bir şey olduğunu anlayacak!

Seattle..!

Oda Cree Kabilesindendi ..!

Benim nickim ise soyadımdan geliyor!!! sınıfta 2 tane gökhan wardı bana cansiz dediler ötekine çakır öle kaldı işte hocalar falan herkes bana cansiz dedi bende alıştım ve artık bana herkes cansiz diyor ben memnunum!! güzel nick oluyor bazen havalı bişey gibi!!!

benimkide ismimden gelio babamlar koymuş işte zamanında karşı çıkçak halim yok ya geyette memnunm zaten :)

beNim nickimi doğduğumda annecimm koymu$ falla:) :)

Uzunefe öyle kafama esmişti :) boyum da uzun

adında efe galiba uzunefeee :)

nickimi bilmeyenlerin olduuunu hiç sanmıorm yaw??
yinede yazim:)
Jethro Tull 1960'larda İngiltere'de kurulan bir progresif rock grubu. Grup adını on sekizinci yüzyılda yaşamış olan, tarımda en çok ihtiyaç duyulan tarım makinesini yaratan İngiliz bir çiftçinin isminden almaktadır. Grubun kurucusu ve solisti Ian Anderson aynı zamanda flüt çalmaktadır. Grubun yaptığı müzikte flüt sololarının bol bulunması nedeniyle çoğu zaman "Jethro Tull" flüt çalan ve zıplayan Ian Anderson'la özdeş tutulabilmektedir.
Grubun parçaları karmaşık ve alışılmışın dışında bir alt yapıya sahiptir.
sondaki x ide ben koydum:):):)

ismim+efsanevi çeçenistan cumhur başkanı ayrıca hayal kahramanlarımdan biri şehid (inşAllah) Arslan MASHADOW

rahman+mashadow

Geri