Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet arkadaşlar nickiniz nereden geliyor söyleyin bakalım benimki uzun yollardan geliyor sizinki geyik yok herkes ciddi olsun sınav başlıyor hadi bakalım
ne demek uzun yol, vakgun, uzun yol demek mi ? ben lazım da
benimkisi ilk foruma şöle bir baktığımda; teşekkür nedir, nasıl edilir; konu nedir nasıl açılır bilmediğimden, apprentice; çırak, stajyer, acemi... geliyor.
ne demek uzun yol, vakgun, uzun yol demek mi ? ben lazım da
benimkisi ilk foruma şöle bir baktığımda; teşekkür nedir, nasıl edilir; konu nedir nasıl açılır bilmediğimden, apprentice; çırak, stajyer, acemi... geliyor.
bir kaç anlamı war biri müzik grubu severim kandilerini mısırda tanrı birde benim nicim in adı ki tümn hackhell ailesi tarafından bilinri puahahah sınırsız geyik
Benim nickim ise soyadımdan geliyor!!! sınıfta 2 tane gökhan wardı bana cansiz dediler ötekine çakır öle kaldı işte hocalar falan herkes bana cansiz dedi bende alıştım ve artık bana herkes cansiz diyor ben memnunum!! güzel nick oluyor bazen havalı bişey gibi!!!
nickimi bilmeyenlerin olduuunu hiç sanmıorm yaw??
yinede yazim
Jethro Tull 1960'larda İngiltere'de kurulan bir progresif rock grubu. Grup adını on sekizinci yüzyılda yaşamış olan, tarımda en çok ihtiyaç duyulan tarım makinesini yaratan İngiliz bir çiftçinin isminden almaktadır. Grubun kurucusu ve solisti Ian Anderson aynı zamanda flüt çalmaktadır. Grubun yaptığı müzikte flüt sololarının bol bulunması nedeniyle çoğu zaman "Jethro Tull" flüt çalan ve zıplayan Ian Anderson'la özdeş tutulabilmektedir.
Grubun parçaları karmaşık ve alışılmışın dışında bir alt yapıya sahiptir.
sondaki x ide ben koydum