Nihat Genç yayında ağladı

Mephisto

R€B€L
Reaction score
0
Bir yanda uçan dünya, bir yanda ortaçağda, sen ner
Genç, "Ne Var Ne Yok" programını sunarken birden ağlamaya başladı. Nedeni de bakın neydi;
SkyTürk Genel Yayın Yönetmeni Serdar Akinan ve Nihat Genç'in sunduğu 'Ne Var Ne Yok' adlı programda ilginç anlar yaşandı.

Farklı yorumları ve agrasif eleştirileri ile sık sık gündeme gelen Nihat Genç, banttan yayınlanan programda İlhan Selçuk ve Doğu Perinçek'in gözaltına alındığı operasyondan bahsederken gözyaşlarına hakim olamadı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Yazarların ve gazetecilerin bu duruma geleceğini daha önce de söylediğini belirten Genç, "Telefonlarımız dinleniyor. Fişlendik, kıskaç altına alındık. Halkımız korkmasın diye söyleyemediğimiz şeyler var. Nasıl şeylerle karşılaştığımızı anlatamıyoruz. Ne kadar çaresiz kaldığımızı anlayın." diyerek ağlamaya başladı.

HÜRRİYET YAZARLARINA TEŞEKKÜR

Nihat Genç konuşmasını şöyle sürdürdü; "Bu karanlıkta yol bulamıyoruz. Böyle bir günde küfür ettiğim insanları bile aradım. Neler oluyor konuşmak için. Anlamaya çalışmak için... Hürriyet Gazetesi'nden bazı aklıselim kişileri aradım ve onlara teşekkür etmek istiyorum şimdi. Bir takım siyasi karanlık arasında oyun oynanıyor, bu oyun Lübnan da oynanıyor. Bazı güçler bizi şimdi böyle duygusal konuşturarak amaçlarına ulaşmış oluyorlar.

Nihat Genc Videolari(Guncelleniyor)

Kaynak​

Akp'ye karşı sözlerini esirgemeyen ender yazarlarımızdan biri. Ve O'nu izlemek bana büyük haz veriyor. Nedense Tayyip de Nihat Genç'in üzerine gidemiyor. Neden acaba? Bütün söyledikleri doğru olduğu için olabilir mi??

bir tayyipçi olarak nihat genci seviyorum adam hatalarını gördüğü herkeze sayıyor iktidar muhalefet dinlemiyor

Yakında Cem Yılmaz ile aynı sahnede görürsek şaşırmam.

Ak partiye oy verenlere 'gödük' diyen kendini beğenmişin teki...!

Canlı Yayında İzledim Gerçekten de öyLe Söylemeyecekleri O kadar Çok Şey war ki...

bazı şeyleri doğru söylesede
şu
kerhane
lafından kurtulamadı
bu günde izledim
ne Baykal'ı
kaldı
Ne Erdoğan'ı
ne
Arapı
nede şamın şekeri

skytürk ün en reyting programı
sevmesenizde (benim gibi )
seyretmenizi tavsiye ederim

şeyhlerin dizi dibinde oturanlar başbakan oluyorsa nihat genç i cem yılmazla görülmesine şaşırılmamalı

dizinin dibinde oturduğu adam Gulbeddin Hikmetyardır. Hikmetyar olmasa idi Afgan halkı yıllarca sovyet yönetiminde ezilecekti hatırlatırım :goz:

dizinin dibinde oturduğu adam Gulbeddin Hikmetyardır. Hikmetyar olmasa idi Afgan halkı yıllarca sovyet yönetiminde ezilecekti hatırlatırım :goz:

sen de haklısın suç senin değil senin nesilindeki insanlara sosyetleri anarşist diye gösterenlerde yalakacı basında. bunu da göz önünde bulundurmanı isterim :goz:

ayrıca afgan halkı şuanda kimin altında eziliyor bunu da göz önünde bulundurmak lazım

Geri