Nokİa N72 ???

corel03

New member
Reaction score
0
:hh? Arkadaşlar nokia n72 alacağım tavsiyeleriniz nelerdir. şarjı ne kadar gidiyor mesela, kullanışlımı lütfen cevap yazın alıp almamak konusunda kararsız kaldım.....:aşk

İYİ TELEFON SONY ERICSSON W810İ İLE KARARSIZ KALDIM AMA SONRA N72 ALDIM. resim kamera çekimi iyi ... şarz az gidiyo diyorlardı .. öyle bişey yok yani bende olmadı şarzı iyi . simbiyan olması büyük avantaj . müzik te iyi ... dez avantajları nı da söyleyeyim: kulaklık takmadan radyo dinleyemezsin ? . tuş takımı çok küçük mesaj eskisi gibi hızlı yazamıyorum .. .. benden bu kadar
ama şık bi tlf. kullanımı çok iyi ben beğendim. bu arada eski tel sony ericsondu hiç memnun değilim ..

kank hiç tavsiye etmem 6680 den hiç bi farkı yok
alma derim benim fikrim boşuna para verme ben verdim hata ettim kanka

bende aldım gusel tel bence al bende alalı 2gun oldu ama bı sorunu yoq
:D:D

arkadaşım bence hiç düşünme al şarj olayını aşırı yükleme ile %20 kadar artırabilirsin ben kullanıyorum bana 3-4 gün rahat rahat yetiyor. özellikleri gayet güzel ses kalitesi de ii fakat paket içeriğindeki kulaklıkları değilde daha kaliteli bi kulaklık kullanmanı tavsiye ederim. tuşlar biraz ufak fakat zamanla alışırsın

bende almayi düşünüyorum arkadaşlar peki bu n72nin önünde kamera varmı?

millet ben nkullanıyorum herkese tavsiye ederim çok kullanışlı ve şık tasarıma sahip ses kalitesi mükemmele yakın kamerada aynı sekillde.. siyah parlak renk çok şık gözüküo... am mesajı alışıncaya kadar yavş yazarsınız çünkü tuş takımı küçek ama mükemmel

Sony Ericsonn K790i hem fiyat hem özellik olarak Çok üstün NoKiadan boşa para verme derim ama turk mılletınde bır nokıa hastalığa var :)

AraçLa gidiosun varsayaLım Hızında 90 Km felan o esnada Resim Çekiyorsun ve Resimde bir parça bile dalgalanma yokkkk S.Ericcsonda En can aLıcı Özellik bu Gözüme Çarpdı
Çekim modları felan mukemmel ışıĞa göre FLash felan
fiyatıda 830 ytl Kacırma derım bi göz gezdirmende yarar var ...
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp...id=0&cid=0&pid_type=phone&acc_pid=0&pid=10409

Geri