Nokia 5320 Xpress Music

atakan0993

New member
Reaction score
0
Nokia 5320 Xpress Music kullanan varmı varsa tavsiye edermi aldığına pişman olan varmı??

müziğini kullaklıkdan dinleyceksen süper ama hoperlerinden dinleyeceksen çok cılız bir ses geliyor ve videoları tam ekran izlerken takılma olabiliyor ve gene müziği dışdan dinlerken şarkılardan tık sesi gibi bişey geliyor araştırdım genelinde oluyormuş bunların dışında güzel

ewt hopalorden deilde kulakliktan dinlersen harika bi sesi var bende daha videoda takilma olmadi icerisindeki programlarlada gayet iyi n-gage oyunlarını oynayabiliyorsun ön tarafindada kamerası var falan filan kısaca iyi bir telefon tavsiye ederim ben ama onun yerine 5610 da alabilirsin sen genede bi dusun ikisinide

demin hediye olarak düsündügüm 5310 a göz atiyordum.senin istedigin 5320 de teknik özellik bakimindan aynisi sanirim. güzel bir telefon..............

5310 düz s40 java tabanlı
5320 symbian 9.3 işletim sistemli 369mhz işlemcili özel ses çipi ürtilmiş güzel bir telefon ben kullanıyorum ve çok memnunum

arkadaşım bende 6680 war hem güzel telefon hemde ucuz fazla bütçe istmeyen bi telefon 5320de olan her özellik ondada war,ama ben illa 5320 alıcam dersen düşüncene saygı duyarım

Eger gun içersinde cok fazla müzik dinliyorsan tam sana göre telefon derim ben ama saglam bir kulaklık alman lazım :D tavsiye

Evt katılıyorum arkadaşlara kulaklıktan dinlersen çok harika sesi var ^^

Geri