nokia 6300 yazılım güncellemesi yapmayınnn

oshama

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben bi hata yaptım nokia 6300 telefonumu yazılım güncelleştirmesi ile yazılımını yükselttim ama herşey ingilizceye döndü tükçe namına bi şey kalmadı tekrar eski sürümü yüklemeye çalıştım ama yemedi. sizlere tavsiyem tükçe çıkana kadar güncelleme yapmayın. ben yandım siz yanmayaın. haa bilen varsa tekrar eski haline getirmeyi söylesin please...

nemesis proramı ile türkçe dil kodunu yükle sonra telefonun yazılımını tekrar güncelle

Valla Geç Kaldin Ben Yükledim İngilizce Oldu

arkadaşlar ben bi hata yaptım nokia 6300 telefonumu yazılım güncelleştirmesi ile yazılımını yükselttim ama herşey ingilizceye döndü tükçe namına bi şey kalmadı tekrar eski sürümü yüklemeye çalıştım ama yemedi. sizlere tavsiyem tükçe çıkana kadar güncelleme yapmayın. ben yandım siz yanmayaın. haa bilen varsa tekrar eski haline getirmeyi söylesin please.. .

valla Geç Kaldin Ben Yükledim İngilizce Oldu. Ne Yapacagim Bilmiyorum. Birde Benimki Saglam Babaminkini Yaptim Babaminki İngilizce Oldu. Düşündüm Bende 6300 lari Bir Biriyle Degiştirdim Cakmadi

nemesis proramı ile türkçe dil kodunu yükle sonra telefonun yazılımını tekrar güncelle
valla Geç Kaldin Ben Yükledim İngilizce Oldu. Ne Yapacagim Bilmiyorum. Birde Benimki Saglam Babaminkini Yaptim Babaminki İngilizce Oldu. Düşündüm Bende 6300 lari Bir Biriyle Degiştirdim Cakmadi Ama Bana Türkçe Güncewlleştirme Lazim Lütfen...!

nemesis işe yarıyormuş hakketen çok sağol dostum telefon türkçe artık :) üstelik sürümü de güncellemiş oldum hehhee çokçokçok sağol

bu linkler nerde ben üye oldum ama göremiorrum

çok çok çok çok teşekkür ederim emeğinize sağlık

[email protected] benim msn ekleyip bana yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen ben proğramı kurdum ama yapamıyorum lütfen yardımcı olun

arkadaşlar eğer telefonlarınınz çakma yani çin malıysa kesinlikle yazılım güncellemesi yaptığınızda ingilizce olur.....

millet iyi hoşta telefon güncellemesi nerden yapılıyor ben nokıa pc suiteden yapmaya çalıştım normalde telefonu bulup içine resim müzik atıyor ama güncelle dedigim zaman bulmuyor şimdiden tşk yardımcı olun please

Geri