gkn_cyber
New member
NOKIA Kilit & Güvenlik Kodunu Kırma
Öncelikle şunu belirtmek isterim bende n73 model telefonumun güvenlik kodunu unuttugum ıcın epey bir arastırma yaptım nasıl duzeltebılırım dıye.10larca netten buldugum yontemlerı denedım ama hıcbırı ıse yaramadı son olarak asagıda paylasacagım bu programı bulana dek....
ilk olarak telefonunuzun modeline uygun pc suite yazılımını ındırın ve bılgısayarınıza kurun...
ikinci olarak
http://rapidshare.com/files/209545334/NSS103814.exe
bu programı ındırın ve devamlı next i secerek bılgısayarınıza kurun
telefonunuzu orj. data kablosu ıle pc suite modunda bılgısayarınıza baglayın
okıa pc suıte programını hıc acmayın...bıraz once ındırıp kurdugunuz NSS isimli programı acın
1.olarak programı acınca sağ üsttekı " scan for new device " a tıklayın
2.olarak "tools" secenegıne tıklayın
3.olarak "read" secenegıne tıklayın ve program telefonunuzun tum bılgılerını alsın...
Daha Sonra;
1.olarak resimde de gösterdiğim " factory settings " e tıklayın
2.olarak resımde de gorecegınız " full factory settings " i seçin
3.ve son olarak ise yıne resımdede gosterdıgım " reset " i seçin
artık işlem bitti arkadaşlar bundan boyle telefonunuzun guvenlık kodu " 12345 " yanı orjınal fabrıka cıkısı halıne dondu....
Boylelikle unuttugunuz güvenlik kodunu kolayca aşabilirsiniz...
Öncelikle şunu belirtmek isterim bende n73 model telefonumun güvenlik kodunu unuttugum ıcın epey bir arastırma yaptım nasıl duzeltebılırım dıye.10larca netten buldugum yontemlerı denedım ama hıcbırı ıse yaramadı son olarak asagıda paylasacagım bu programı bulana dek....
ilk olarak telefonunuzun modeline uygun pc suite yazılımını ındırın ve bılgısayarınıza kurun...
ikinci olarak
http://rapidshare.com/files/209545334/NSS103814.exe
bu programı ındırın ve devamlı next i secerek bılgısayarınıza kurun
telefonunuzu orj. data kablosu ıle pc suite modunda bılgısayarınıza baglayın
okıa pc suıte programını hıc acmayın...bıraz once ındırıp kurdugunuz NSS isimli programı acın

1.olarak programı acınca sağ üsttekı " scan for new device " a tıklayın
2.olarak "tools" secenegıne tıklayın
3.olarak "read" secenegıne tıklayın ve program telefonunuzun tum bılgılerını alsın...
Daha Sonra;

1.olarak resimde de gösterdiğim " factory settings " e tıklayın
2.olarak resımde de gorecegınız " full factory settings " i seçin
3.ve son olarak ise yıne resımdede gosterdıgım " reset " i seçin
artık işlem bitti arkadaşlar bundan boyle telefonunuzun guvenlık kodu " 12345 " yanı orjınal fabrıka cıkısı halıne dondu....
Boylelikle unuttugunuz güvenlik kodunu kolayca aşabilirsiniz...
TSK UNUTMAYIN...:durdurun:clap:biggrin