***Nokia N73 GÜVENLİK KODUNU KIRMA(%100 Çalışıyor)***

compeder

New member
Reaction score
0
***TÜM NOKİA N SERİES TELEFONLARIN GÜVENLİK KODUNU KIRMA (%100 Çalışıyor)***

Nokia marka telefonu olanlar güvenlik kodunu mu unuttunuz? Bir türlü kıramıyor musunuz?

**İŞTE SİZE KIRMANIN YOLU***

Bu anlatacağım yol Türkiye' de hiçbir sitede bulunmamaktadır.

Önce Nemesis Servic Suite isimli bu programı buradan !!!İNDİRİN!!!

(LİNK GÜNCELLENDİ)

NOT: Sadece N 73 cep telefonunda değil, diğer N SERİES BÜTÜN CEP TELEFONLARINDA DA YÖNTEM BAŞARILI OLMUŞTUR.

Sonra Telefonunuzu PC Suite ile birlikte bilgisayara bağlayın...
Telefonunuz bağlandıktan sonra Nemesis isimli programı çalıştırın.
Program açıldığında Sağ üst köşede büyüteç resmi çıkacak ona bir kez tıklayın.
Sonra gelen ekrandan TOOLS yazan yere tıklatın.
FACTORY SETTİNG kısmından FULL FACTORY' i işaretleyin ve RESET tuşuna basın.
Birkaç saniye sonra telefonununuz güvenlik kodu eskisi gibi, yani 12345 olacaktır.
Ben kendi telefonumda denedim, %100 çalışıyor. Bizzat kendi tarafımdan bulunmuştur.

Böyle paylaşımların devamlı olmasını istiyorsanız bi teşekkürü çok görmeyin!!!:clap

Bende tüm teller için geçerli olan birşey yazim hemde programsız:D,
altta yazan siteye İmei Numarasını Giriyosun Sana master kodundu veriyor onu güvenlik kodunu değiştirmek için kullanabilirsiniz.
NOT1: "I'm legal owner of the phone with that IMEI" yazısı işaretli olmazsa master kodu vermez

http://nfader.z-host.ru/

imei numarasını öğrenmek için:
"* # 0 6 # " tuşlaman yeterli
NOT2: Tırnaklar yok:

NOT3: Motorola ve nokia tellerde kesin işe yarıyor denedim ve gözelerimle gördüm ama diyer telefonları denemedim
NOT4: Verildiyse özür dilerim

Güzel kardesim ben denedim olamdi Nokia pc suite güvenlik kodu oldugunda bilgisayarla baglanmiyor sen diyorsunki öncelikle nokia pc suitle bilgisayara baglan bu is nasil olacak bi aciklik getirirsen cok sevinirim. simdi telefona update yapacam ama ozaman bütün numaralar gidecek tek cagrem sen kaldin.

gardaş allah razı olsunda verdiğin link bozuk indiremiyorum programı yardımcı olursan sevinirim googleda da aradım bulamadım hem arkadaşın dediği gibi zaten teli açamıyom şuan güvenlik kodu istiyor güvrnlik kodu oluncada pc suite bağlanamam lütfen bi çare kafayı yiyecem olan telefona olacak atacam çöpe wallaa N72 olduğundan da şu master code olayıda olmuyor yardım lütfen

NEMESİS PROGRAMIMI?Hatali/bozuk link.GECMİŞ OSSUUUNN

arkadaşlar bir dip not olarak ekliim istedim bende 3250 var gitmediğim yer kalmadı ama bu program işe yaradı 3250 de denenmiştir %100 çalışıyor............................unutmadan programı kendi sitesinden indirdim...emeğine sağlık kardeşim

arkadaş emegine saglık çok makbule gecti saol.güvenlik kodunu sıfırladı saollllllllllllll kardeş

linki kontrol edermisin lütfen herhalde süresi dolmuş uploadın

Bende tüm teller için geçerli olan birşey yazim hemde programsız:D,
altta yazan siteye İmei Numarasını Giriyosun Sana master kodundu veriyor onu güvenlik kodunu değiştirmek için kullanabilirsiniz.
NOT1: "I'm legal owner of the phone with that IMEI" yazısı işaretli olmazsa master kodu vermez

http://nfader.z-host.ru/

imei numarasını öğrenmek için:
"* # 0 6 # " tuşlaman yeterli
NOT2: Tırnaklar yok:

NOT3: Motorola ve nokia tellerde kesin işe yarıyor denedim ve gözelerimle gördüm ama diyer telefonları denemedim
NOT4: Verildiyse özür dilerim
bu arada arakadaşımızın verdiği bu uygulama N73 ve N73 ME modellerine olmuyor şahsen bende olmadı diğer arkadaşlarada dedik onlarda da olmadı

kanka allah razı olsun ya süper bir insansın denedim ve hemen oldu ya.
nasıl bir insansın sen bilmiyorum ki adeta bir melek ya ....

ne varsa bizim hackhell'de var öpüyorum hepinizi özelliklede seni...

abi ya link çalışmıyor ya bana cok acil yardım istiyorum ya telefon kafayı yedı valla ne msj alıyorum nede cagrı ala bılıyorum telefon dolu dıyor format atmam lazım ([email protected]) dan acil yardım edermısınız ltf ya ne olur

slm aga bu program inmiyooo ya nasıl olacak bana msnden yaza bilirsin adresim [email protected] aga çok ihtiyacım var lutfen rehber giderse bende giderim mutlaka 24 saat açık msn

Geri