nokia n73 yardım......

crazytim

New member
Reaction score
0
arkadaşlar nokia n73 almayı düşünüorum ama cihaz hakkında bi bilgim yok...tuşları kullanışlı mı,kasma yaparmı,kaç gb a kadr kart destekler,tuşları özellkle joystick sorun yaratır mı????yardımcı olursanız çok sevinirim....çnk tlefonculardan çok sağlıklı bilgi alamıoruz....

al ama çin felan çıkmasın.. ben kullanıyorum.. music editioununu.. harika bi tel. 2 gb hafıza ses desen 3d 3,2 mg kamera ...

wala çok mesaj yazan biriysen ve t9 kullanıcısı isen hiç tavsiye etmem n73 ün tek farkı sesi başka bi güzelli,ği de yok

ustune bı ton tel cıkmısken gıdıp o tel alınmaz msj yazmakta rahatlık yok solıyım ayrıca jostıkte rahat kullanım vermıyo 6500 slıde tavsıyemdır ama ısletım sıstemlerı farklı tabı ama daha kullanıslı

çok msj yazıorum da t9 kullanmıorum biraz denedm msj yazmayı ama alışırım heralde...bi tanıdktan alcam da 2 el 1 ay kullanılmış çok temz çin deil...220 ytl ye verio acil paraya ihtyacı varmış....olmadı satarım...2 elleri 300-350 civarı zaten

ben 2 yıl n73 kullandım güzel tel.ama bellı bı muddet sonra sıkıyor sattım çin malı tv li aldım n73 ün 3 de 1 fıyatına özellik olarak n73 e 1000 basar memnunum bıdaha da okadar para wermem sadece isim war icraat yok aklında bulunsun

ben 4 aydır kullanıyorum. çok memnunum. blog özelliği var. onu kapatırsan gayet hızlı. fotoğrafları iyi.. ses kalitesi süper. joystick kullanışlı. mesaj yazmaya gelince ilk zamanlar sıkıntı verio, ama ben şu an günde 15-20 msj yazdığım oluyo. yani alışıyosun zamanla. internet hızı çok yüksek. 3g var (bi gün lazım olur) symbian var. ben şu anda 50 kadar oyun yükledim, 250 kadar da yükleyip geri sildiğim var.. ekranı mükemmel kalitede (n95 ile aynı ekran) bahsettiğin fiyata hiç düşünme al derim. ama sen bilirsin.

Kesinlikle öneriyorum 2 senedir kullanıyorum. Çok memmunum.

blog ? bende n 73 kullanıyorum ama kasmaya başladı...blog hakkında bılgı werebılırmısn kardeş8sparta)

bence alma ben 5 ay kullandım tuşların resngi attı kapağında dökülmeler başladı 1 gb hafıza kartı vardı içinde 300 mb doluydu kasıyordu arka kamera kapağı açılıp kapandığı için sallanıyordu bana sorarsan alam e65 tavsiye ederim bende n95 vardı sattım bunu aldım seside iyi özelliğide iyi eğer özellik arıyosan n95 tavsiye ederim

dostum güzel telefon ben2yıldır kulanıyorum tavsiye ederim tabiki inşaat işinde çalişmıyorsan güle güle kullan siyahını al

blog

ben 4 aydır kullanıyorum. çok memnunum. blog özelliği var. onu kapatırsan gayet hızlı. fotoğrafları iyi.. ses kalitesi süper. joystick kullanışlı. mesaj yazmaya gelince ilk zamanlar sıkıntı verio, ama ben şu an günde 15-20 msj yazdığım oluyo. yani alışıyosun zamanla. internet hızı çok yüksek. 3g var (bi gün lazım olur) symbian var. ben şu anda 50 kadar oyun yükledim, 250 kadar da yükleyip geri sildiğim var.. ekranı mükemmel kalitede (n95 ile aynı ekran) bahsettiğin fiyata hiç düşünme al derim. ama sen bilirsin.

arkadaşım bende kullanıyorum n73 benim tel baya kasıyo blog özelliğini nasıl kapatıyorsun anlatır mısın?

n73 telefon özellik olarak iyi benimde var memnunum ama alalı 1 yılı biraz geçti 3 kere garantiye gönderdim bu tür sorunlar olabiliyor. n73 yerine, nokia 6220 classic tavsiye ederim hepsi burada.com da 550 tl. Özellik olarakta daha güzel 5 mp kamerası da var.

arkadaslar nokia 6600 dan sonra kullanıslı bir telefon cıkarmadı tuslar olsun joystick olsun bence hepsinin bir eksik tarafı var 6600 tek gecerim gercekten tel kullanan kisi ne dedigimi anlar

Geri